torsdag den 2. juni 2011

Kalder-kalder alle wierdos

Fik igen i dag bevæget mig ud på den lange løberute. Men ved I hvad? Det var overhovedet ikke skægt. Ingen mennesker en Kristi Himmelfarts torsdag morgen, som man kunne spinne en enkelt tanke eller to over. Fandme for dårligt. Så kunne jeg jo bare løbe der og løbe, med mig selv. Alle de folk der ikke var at finde på gaderne var da skideligeglade med mig og mit løb og min røv og dårlige musik.

Prøvede ellers om jeg kunne fremkalde superkræfter ude på Lossepladsvej, hvor alle fædre i Kbh skulle til fodboldstævne med deres sønner. 50 m fædre, der skulle over vejen. Men kiggede de? Næ. Kiggede de mærkeligt? Næ. Kunne jeg se at de tænkte noget? Næ.

Til sidste var jeg så sur, at jeg bare løb hjem.

Det eneste jeg kunne manifestere var da jeg kom hjem og så min overbo, som stod ude på altanen og puttede den mindste. Jeg tror nok, jeg kunne se, at han tænkte at jeg var noget nær det sejeste han havde oplevet til at løbe. I sit liv. Ever.

Så når nu Maren og jeg og alle de andre tossede bloggere, skal løbe de famøse 10 km, gider I så ikke stille jer ud til vejen og kigge mærkeligt? Åbenbart den eneste motivation jeg har. Og så surhed for jeg løb den hjem på 44 min. af ren og skær forargelse.

5 kommentarer:

 1. Jamen søtte, man kan sgu da ikke kigge mærkeligt, når du løber som alle andre i Craft og nike!
  Næææ du latex eller spancex og du skal se måberier!

  SvarSlet
 2. Sådan en god stram løbebuks, så skal vi nok kigge.

  SvarSlet
 3. Iiiiih skulle bare have vidst at jeg skulle være gået ned på Artillerivej og heppe på dig...

  SvarSlet
 4. Jo hvis du kommer i svømmeren og kigger mærkeligt på mig, så er jeg frisk ;-)

  SvarSlet