fredag den 10. juni 2011

Kom til foredrag - GRATIS

Fordi jeg på et tidspunkt fik storhedsvanvid, overtalte jeg Maren til at vi lejede et foredragslokale med plads til 140. Et fint lokale i indre Kbh, og noget med Grundtvig og økologiske sodavand.

Der er solgt godt. Men vi kan godt presse lidt flere ind, så i dag kan du smide en kommentar og vinde to billetter til vores foredrag på tirsdag.

God weekend!

30 kommentarer:

 1. Pick me, pick me - det gad jeg sgu da helt vildt godt!

  SvarSlet
 2. Det vil jeg SÅ gerne.... Ja!

  SvarSlet
 3. JAAAAAA!!!! Har allerede smidt en kommentar hos Maren om at jeg så gerne vil vinde fordi jeg så kan overtale manden til at jeg MÅ til hovedstaden! (Og dermed har verdens bedste undskyldning for lidt powershopping og en hel nattesøvn fordi det jo kræver en overnatning)..
  Så hvis Maren overhører min bøn, så håber jeg at du hører mig:-)

  SvarSlet
 4. Fuhrmann og Maren live - jaaaa

  SvarSlet
 5. Jeg vil gerne med! Men da jeg er fattig som en kirkerotte, kan jeg nu kun HÅBE på, at du tager mig. (Tag mig, tag mig, tag mig!)

  SvarSlet
 6. åååh, jeg vil også gerne!! Og jeg ved lige hvem jeg skal ha med. Og jeg sidder og KAMPstresser over en stor opgave der skal afleveres på mandag - så ville være skøøøønt at høre om jeres erfaringer med at klare det der liv med børn og andre ting - altså kombien børn+andet liv. For stor opgave på skole, hvor de færreste har børn kombineret med 2-årig dreng hjemme- det var så ikke lige dér jeg vandt WM - i at klare den kombi til UG.

  kh astrid.

  SvarSlet
 7. Jeg er fattig som den fattigste fattiglus, men vil mega gerne se og høre jer. Krydser mine meget fattige fingre.
  Kh. Nadja.

  SvarSlet
 8. Jeg er med!
  /Charlotte

  SvarSlet
 9. Jeg vil gerne! (har dog også smidt en kommentar hos Maren, håber det er ok)

  SvarSlet
 10. Bla, bla, fedte, bla, slik røv-kommentar, bla, bla, SU, bla, bla. MIG!

  SvarSlet
 11. Det kunne være en trøstepræmie til mig, som muligvis bliver overhalet af dig den 19. juni. Jeg er ellers både en god og habil løber - men skadet, så må muligvis vandre ruten rundt. Dét kan lave skrammer i et ellers godt humør (og en sportslig forfængelighed).
  /Malene D

  SvarSlet
 12. Du kalder det: SEX, BØRN OG INGEN ROCK N'ROLL. Personligt vil jeg mene, at det til tider kan hedde: "Livet og ingen rock n´roll" .. for øv hvor skal man passe på for mange mandage i én uge... Gad godt at høre hvordan I lever og udlever det?

  SvarSlet
 13. Jeg vinder aldrig noget. Aldrig - siger jeg dig :) Hvis Karma er så retfærdig - som det siges, så skal jeg med. Spørg selv Karma, hvis du ikke tror på mig :)

  Kh. Rikkederaldrigvindernoget :))

  SvarSlet
 14. Mig mig mig... Please, fordi jeg er kommet til at bruge alle mine penge på graviditetstøj og kærnemælk.

  SvarSlet
 15. Det vil jeg gerne vinde, ikke til mig, men til min herre søde veninde, der faktisk bor i kbh. og ville synes det var skønt at høre jeres foredrag.

  SvarSlet
 16. Hvis jeg nu lover at grine på de rigtige tidspunkter - vinder jeg så?

  SvarSlet
 17. Hvis jeg havde ejet en rød reje så havde jeg forsøgt at bytte den til en billet, men det gør jeg ikke og jeg vil da så gerne vinde en billet.

  SvarSlet
 18. Jeg vinder gerne den store oplevelse. Eneste grund til at jeg ikke allerede har købt billet er at jeg bor i udkanten af Danmark, hvor i endnu ikke har været. Så lad mig vinde, eller kom til Slagelse og hold Jeres fest af et foredrag :-)

  Trine

  SvarSlet
 19. Nå, smider klon-kommentaren;
  MIG!

  SvarSlet
 20. Har allerede selv investeret i to billetter til bedsteveninden og mig selv men kunne da godt finde et par ekstra skønne veninder at invitere med hvis nu jeg blev så heldig at det var mig der vandt :-)
  Rigtig god pinse!
  Mange hilsner fra Pia

  SvarSlet
 21. Jeg er SÅ klar - det er lige noget jeg kan bruge!
  Louise

  SvarSlet
 22. Har en stor røv, er god til at fylde lokaler ud!

  SvarSlet
 23. Jaaaa, har lige den rigtige at dele 2 billetter med :)
  Kh Anette

  SvarSlet
 24. Har også skrevet ovre hos Maren, men jeg må jo hellere helgardere mig, så jep, jeg vil da supergerne vinde de billetter, så jeg kan dele et godt grin med en af de mange småbørnsmødre, jeg har i venindekredsen :)
  vh Rikke J

  SvarSlet
 25. Jeg er da med! :D

  Mvh. Lærke

  SvarSlet
 26. Jaaaaaa kh Stine B

  SvarSlet
 27. Orv, det ville være rart!!

  Camilla

  SvarSlet