lørdag den 11. juni 2011

Den perfekte tan

Jeg synes det er en lillebitte smule svært at blive ensartet brun the natural way, efter jeg har fået børn. Faktisk er det umuligt.

For det første kan man jo glemme alt om at ligge ned i mere end..okay glem det, kan ikke lade sig gøre. Man kan ikke ligge ned og smøre madolie på lårene for derefter at åbne en god bog og lade sig stege. Og hvis man som mig ikke har looket til at rende rundt og lege med ungerne i Missoni bikini, så er det noget med tøj på. Derfor har jeg i fem år lignet en freaking cykelrytter.
Brune arme, skuldre, nakke og brystkasse, men mælkehvid overkrop ellers. Hvid mave, hvid røv, hvide lår, kvartbrune underben og brune fødder. Og fordi jeg sad en time i solen i dag, mens Kasper legede, så glemte jeg at flytte mig, da jeg ellers ikke kunne se om han fik en bil i hovedet. Så nu har jeg én meget rød arm, som ser meget større ud end den anden. Hejhej Klokkeren fra Notre Dame.

Det ser simpelthen så tarveligt ud.

Dette look ville jeg gerne have undgået og derfor kontaktede jeg hele Facebook for nogle uger siden, for at få gode råd udi selvbrunere. Og det endte med en fra L'Oreal. Den fik flest anbefalinger og da jeg er helt grøn på det område, så stoler jeg naivt på det de andre siger. Meget kort tid efter kunne man se mig stå og spraye mig brun og lækker. Det er, hvis jeg havde taget den lille note om at holde en afstand på 40 cm alvorlig. 40. Ikke 4 Annamette.

'Amatør', kan jeg høre De Unge Mødre hviske, og i stedet for shiny brune ben og arme, kvitterede L'Oreal med at jeg lignede en, der var blevet skidt op og ned af ben og arme. Skidegod timing, da jeg få dage efter skulle fotograferes til en artikel i træningstøj.

Nu har jeg givet op. Enten booker jeg en single ferie til Bali eller også tager jeg på en SUN FUN SPRAY'ish klinik.

Du kan også læse en test af de forskellige mærker her.

8 kommentarer:

 1. det har jeg også prøvet - een gang. gør det aldrig igen.
  jeg tog så ikke det der med at vaske hænder bagefter alvorligt, og havde hidsigt orange håndflader flere uger efter.
  superheltemor.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Same same here :o)Men har fundet ud af Nivea´s gel er super! Har lige købt den i Føtex. Herrebillig og god :o) Prøv den prøv den!
  Kærligst,
  Berit

  SvarSlet
 3. @Filippas mom hvordan er den god?

  @Annamette jeg prøvede det også i gymnasiet og desværre ved det ikke mig, men min kæreste, som jeg ikke havde kendt så længe, der kommenterede, at jeg da vist trængte til en omgang med en skrubbehandske så beskidt som jeg var på halsen. Pis os' det var jo det dumme selvbruner. Og det endda fra Christian Dior! TSK. Nu her 15 år efter er det endelig væk ;)

  SvarSlet
 4. @Onkel Anne, mine kriterier for hvornår en selvbruner er god er; den må ikke lugte fælt! Den skal være nem at smøre på, og så er farve-tonen vigtig! Og den må ikke være for fedtet. Skal gerne kunne tage tøj på 5 min. efter :o) Serien fra Nivea hedder Sun Touch, og jeg bruger Gel til kroppen og Cream (face) til ansigtet. Det er vigtigt ikke at bruge for meget af gangen, så hellere smøre to dage i streg. Nu lyder jeg som en materialist, men det blev jeg også uddannet til for mange år tilbage, så er nok lidt miljøskadet ;o) Thi-hi. God sommer :o)

  SvarSlet
 5. Jeg går for det meste rundt og ligner trefarvet is når det er sommer. Så der er lidt til de fleste ;-)

  SvarSlet
 6. Trefarvet er faktisk ret undervurderet når det kommer til sommerkulør! Og iført det rette outfit, kan trefarvet endda også være lidt pænt.. Og hvis håret sidder som det skal kan trefarvet endda også godt betegnes som lækkert!

  Efter at ha set Gustav i For lækker til love har jeg lovet mig selv aldrig at sætte fod i en spraytanbiks (selvom jeg et par gange har været fristet).. Men hvis du beslutter dig for singleferien til Bali, så vil jeg godt med!

  Men skulle vi ikke faktisk forsøge at gøre trefarvet til nyeste mode?

  SvarSlet
 7. Min farmor brugte sovsekulør!
  Men en dag hun skulle i byen mødte hun en hund, der blev lækkersulten... Hendes ben så meget underlige ud efter at den havde slikket dem :-*

  SvarSlet
 8. Tak for god serviceoplysning (link). Står i netop det samme dilemma, så dit indlæg kommer som sendt fra himlen.

  SvarSlet