torsdag den 23. juni 2011

Den Store Talentfulde Blogger

En vaskeægte gøgler-blogger ser du her. Fuld af fis. Jeg har øvet mig længe på det her nummer med blyanten under næsen. En anderledes slags blyantstest. Det gælder om at knibe, imens du ligesom suger luft ind af næsen og lader som om du holder på en prut. Nej det er ikke alle og enhver der kan det. Kræver ligesom lidt.
Det her er et andet nummer jeg kan. Man lukker øjnene og stikker tungen ud. Det ser nemmere ud end man tror, lidt ligesom at banke sig selv ovenpå hovedet, mens man drejer hånden rundt på maven. Mod uret. Rimeligt svært, hvis du spørger.

Trylle-fjæset. Rigtigt godt at kunne, hvis du skal narre nogen andre bloggere. Så tror de du er sød og venlig og WUPTI, har stjålet alle deres læsere.

Tarveligt så mange talenter jeg har.

17 kommentarer:

 1. Hold op hvor er du smuk på dine upolerede billeder. Meget smukkere end det ude til højre hvor du faktisk også er pæn :)

  SvarSlet
 2. For du' for lækker, lækker, lækker, lækker.
  Jo du er.

  SvarSlet
 3. Lækker dame. Helt sikkert. Men hvis du vil være en ægte blogger, må du blotte dig lidt mere. Mit råd til dig: Find bikinien frem og prøv igen.

  Jeg venter her imens.

  SvarSlet
 4. Hold nu kæft mand hvor roder der bare meget hjemme hos dig! Hvad sker der for pænheden. Du kunne sgu da have photoshoppet det væk! Det havde Maren helt sikkert gjort!

  SvarSlet
 5. Du er vel nok dygtig. Og ligner egentlig mig på billede nummer 2. I perioden 1990-2000 (10-20 år gammel)er det ihvertfald utallige familie fotos hvor jeg laver det fjæs. Og min mor hader mig for det.
  -LouLee

  SvarSlet
 6. Totalt unfair!!

  Jeg gætter i øvrigt på, at bunkerne i baggrunden er photoshoppet IND... am I right, or am I right??

  SvarSlet
 7. Jeg vil hellere se billeder af om du kan bestå den RIGTIGE blyansttest

  SvarSlet
 8. Og du bygger også togbaner? Det er sgu da ikke godt nok for en ikke ægte blogger?!

  Kan godt være at jeg poster denne kommentar under det forkerte indlæg. Og jeg er sikkert også alt for langt nede på ranglisten til at blande mig. Og i virkleigheden synes jeg også bare vi skal være venner og være lidt mindre fremme i skoene om hvem der er gode og hvem der ikke er og hvem der skriver ægte og godt og alt det der.
  Det er sgu da lidt grimt. Og jeg har læst U.R's indlæg flere gange nu og kan faktisk godt forstå det bringer pisset lidt i kog og at du - og Maren og nogle andre får lidt lyst til at provokere og råbe op.
  Jeg er slet ikke dér med min blog. Oprettede den af helt personlige grunde så familie og venner kunne følge med i alt det jeg ikke kunne holde ud af tale om hele tiden. Nu er den noget andet og jeg synes også det er hyggeligt når nogen kigger forbi. Og jeg kommentere også på jeres og andres. Og går til foredrag med de ægte Fuhrman og Maren. Og glædes over gode ting der sker for andre. Og hyler med dem der hyler. Og alt det der. Det er så ægte nok for mig - og det andet bliver sgu da bare noget pege fingre noget. nå.
  Men. Jeg er da blevet lidt klogere de sidste måneder i det her blog noget. For når jeg læser sure indlæg eller kommentarer om blogrolls og hvem der er go og hvem der er dårlig. Ej men så bliver jeg sgu træt!
  Så nu gad jeg fisme (siger man det sådan ægte oss?) at det der pegen fingre pis stopper. Og så skriver du bare videre som du plejer, for jeg kigger ind dagligt. Og synes du er røvgod. Og sjov.

  - Ej ok. Bla bla bla. Fuck det blev langt. Og jo bare for at sige: enig, ikk?

  SvarSlet
 9. Og se her lavede jeg faktisk en helt freudiansk slåfejl, og det var ikke engang med vilje.

  Nu skal jeg vist i seng.... Og jeg mener det med blyantstesten.

  SvarSlet
 10. Du vinder mig med billede 3, fuck hvor du vinder. Du vil slet ikke vide hvor meget! Jeg føler mig lidt som en tegneserie figur. Det var tarveligt. Nu må Maren snart til at oppe sig hvis hun ha mig tilbage. Ja om det så er et plus for dig eller ej, det ved jeg sgu snart ikke.

  SvarSlet
 11. Du er f... lige i øjet AnnaMette! Tak for et godt og indholdsrigt indlæg :-)

  SvarSlet
 12. Hahahahahahahaha!!!! Det er sgu ægte og stort for mig ;-)

  SvarSlet
 13. Onkel Anne: Hvad? Det roder da ikke skid, det er som Else Marie så rigtigt påpeger, photoshoppet ind. But of course.

  Katja: Blyantstest comming up. Skal da ikke være det.

  SvarSlet
 14. amarOrama: Det må være nok at jeg har brugt 378 kr på neon pink stof til min dragt, som er så dyt at jeg er nødt til at bruge den ved alle lejligheder.!! Men bikini. ....ehm, kun hvis du mooner.

  SvarSlet
 15. Nåå, men den bikini kunne måske også vente lidt.

  SvarSlet
 16. Det er klasse! Jeg sidder klar ved skærmen.

  SvarSlet
 17. Godt at se du får strammet lidt op på billedfronten :).

  SvarSlet