tirsdag den 18. december 2012

Smukke Allan i Pink Dragt og mudder

Jeg har før været til Mandehørm-løbet med Thure, men den pibe fik en anden lyd i år, så jeg havde ikke nogen mand at heppe på, og gad da heller ikke tage med op og heppe på Allan, det må Maren gøre. Jeg måtte ikke selv deltage, men da jeg missede det ellers helt fantastiske løb Kvindefims, hvor det pinke svin skulle være luftet, så lånte jeg den til Allan. Klart jeg ville det.

Og det fortrød jeg ikke.


 Kære Maren, vi forstår godt, hvorfor du faldt for Allan.

 Næste år er det ham i den orange bluse, der får lov til at låne dragten.


 Well done, men næste gang så gælder det ikke at have en bluse indenunder.



...og det gælder heller ikke at have tights udover. Vi vil se free balls i pink lycra.





14 kommentarer:

 1. Helt enig i dine billedkommentarer. Men ved ikke om jeg vil kigge med når orange-manden trækker i den pink super-dragt....

  SvarSlet
  Svar
  1. haha jo tror du ikke han ville være en fest at se på?

   Slet
  2. Har du sniffet juleglimmer?

   Slet
 2. Elsker din blog. Bliver stort set daglig halvkvalt i kaffen af højlydte fnis. Jeg må lige spørge hvordan din cute lille nissedør sættes fast. Søm, skrue eller simpel tape? Har lige bstilt en selv memn undres over fastgørelsen :)

  SvarSlet
 3. Min er sat fast med elefantsnot. Og tak. Gud det er jeg glad for at du siger Tænk engang.

  SvarSlet
 4. altså, måske er det lige i dag at du trænger til at høre at jeg synes den her blog er så vanvittig sjov, både pga det pinke udyr, britney spears aka fuhrmann, nissetrips og den sure røv som skriver alt for lidt blog. Jeg medbragte gerne herligheder til en tur på øde ø ... bare fordi jeg tror du er herlig - selv i dødbiderudgave.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahahaha, det er en aftale, vi mødes på den øde ø. Jeg er frisk. Så kan vi bestille en Britney Spears.

   Slet
 5. HAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHHAHAHAHAHAAAAAA
  Satans os' at medierne ikke hoppede på artiklen om jer, da I løb!

  SvarSlet
 6. Kunne du godt få dragten ren igen, eller er den opgave op til Allan? Mit løbetøj, især strømperne, blev aldrig sig selv igen efter kvindefims :-)

  SvarSlet
 7. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet