tirsdag den 11. december 2012

Achtung!

Her er en hilsen fra Nisserne. Kære Annamette, hvis I ikke snart kommer hjem, så æder vi ALT guf i skabene og tømmerne ungernes sparegrise og går på druk. Vi er nede på øl og grød.

Dette var første advarsel...

6 kommentarer:

 1. Hvad truer æslet med? For det der er da big business. Hjem med dig! Og gær hvem der så lige har bestilt nissedør og hele pivtøjet til at sætte op i det nye hus aka byggepladsen når vi flytter derom i weekenden?? Ungerne er pisse bange for at nissen ikke flytter med derom, så må jo igang med nisseriet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Uuuuh vi vil se billeder. Jeg ved ikke med æslet, det står altid bare og glor.

   Slet
 2. Rimelig handlekraftige nisser i har jer ;)

  SvarSlet
 3. Pis osse at mine børn er blevet for store til nissedør - må afvente børnebørn - kan man forlange dem leveret tidligt?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej gør det endelig. De unge nissemødre strikes back ;)

   Slet
 4. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet