søndag den 23. december 2012

Glædelig Jul

Det ville være synd at sige, at dagene her op til jul har været fredelige og fornøjelige og Driving Home for Christmas. Jeg nævner i flæng: man-flu, juletossede unger, snestorm, ambulancer om natten pga. af mere sygdom (Min Onkel...som er i bedring) og så min mor, som enten siger: "jamen jeg har jo IKKE holdt jul i fire år og eftersom jeg er blevet 100 år siden, så kan jeg intet huske...hvor fanden er de løg....Gud! gaverne...., ved du hvor mine briller er..."

Så. Jeg ønsker jer allesammen en virkelig røvfed jul. I dag. For jeg når det ikke i morgen, eftersom Jule Race starter i morgen kl. 7.00. 2 x fødselsdage ( min i morgen og Kaspers 1. juledag....I know, super fed timing), juleaften og julefrokost med 16 mand, skal afvikles på noget der ligner to døgn. Så jeg ryger lige ind i julemøllen i nogle dage, sagde jeg, og lød som en der blogger helt vildt meget i forvejen.

Husk: der er ikke noget der ikke kan drikkes væk med en julesnaps.

Very Merry Happy

fra

Poul Panasonic

6 kommentarer:

 1. Jeg bliver sgu helt svedt... pøj pøj med snapsen og alt det andet.

  Fedt billede

  SvarSlet
 2. Poul Panasonic: Jeg ønsker for dig det hele må glide i olie de næste dage. Noget held må der vel være ved sådan en numerologisk himmerigs-mundfuld af en navneopgradering, du dér er løbet ind i. Kh. en af Heidi Ho'erne.

  SvarSlet
 3. Rigtig glædelig jul til jer allesammen!
  Mit jule"stress" blev overstået i går, den ene unge skal på arbejde i aften. Så jeg nusser rundt i min nye pyjamas og slår mave i dag.. Herligt!!
  Lotte :O)

  SvarSlet
 4. Hej Poul ...
  Hørte lige denne her den anden dag.http://www.youtube.com/watch?v=_vSEWySEaJ4
  Kom til at tænke på dig. Og ak ... ikke engang numerologi aka humørmaskine virkede for staklen. Det må være nitten!
  Bedste hilsner
  Vitter Rynkemås

  SvarSlet
 5. Tillykke. Go jul for dælen og et helt igennem fantastisk nytår. Det fortjener du:) Skål

  SvarSlet
 6. Hej, jeg hedder "Inger Pedersen" Jeg er fra Danmark. Jeg var gift i 9 år med Oscar. Ting begyndte at blive grimt, og vi havde kampe og argumenter næsten hver gang på grund af min manglende evne til at føde ham et barn. Min mand pludselig begyndte at sove ude og give forskellige undskyldninger for, hvorfor han ikke kan komme hjem. Han begyndte at have anliggender med andre kvinder uden for at overveje, hvordan jeg vil have det.

  Hele min verden blev knust, og det ser ud til, at jeg mistede den eneste person, jeg nogensinde virkelig har elsket. Oscar var min bedste ven, min soulmate, min Superhelt og min hjerteslag, men han ser ikke længere noget godt i mig. Det blev værre på et tidspunkt, at han anmodede om skilsmisse ... Jeg prøvede mit bedste for at få ham til at skifte mening og blive hos mig, men al indsats var nytteløs. Jeg bønfaldt og prøvede alt, men stadig, intet virkede.

  Gennembruddet kom, da nogen introducerede mig for denne vidunderlige, store stavebeslag, der til sidst hjalp mig med ... Jeg har aldrig været tilhænger af ting som dette, men besluttede bare at prøve modvilligt, fordi jeg var desperat og havde intet valg ... Han holdt specielle bønner og brugte rødder og urter ... Inden for 2 dage ringede han til mig og var ked af det følelsesmæssige traume, han havde forårsaget mig, han flyttede tilbage til huset, og vi fortsætter med at leve lykkeligt. hvad et vidunderligt mirakel Baba Egbe gjorde for mig og min familie. Den gode nyhed er Oscar, og jeg er nu tilbage sammen og lever lykkeligt, og vi er blevet velsignet med tre børn, to drenge og en dejlig pige efter 9 år med barnløshed. Han hjalp mig også med at løse mit gigtproblem, som jeg har beskæftiget mig med i årevis

  Jeg har introduceret ham for en masse par med problemer overalt i verden, og de har haft gode nyheder ... Jeg er overbevist om, at nogen derude har brug for hans hjælp. For hurtig hjælp af enhver art, kontakt Baba Egbe nu via hans e-mail: babaegbetemple@gmail.com eller WhatsApp ham på +2347013499818

  SvarSlet