onsdag den 6. februar 2013

Slip rynkehysteriet - flot hud uden hokus pokus. Ny bog af Anette fra Beautyspace

Jeg er sådan en der, før i tiden, har brugt kroner nul på cremer og andet skønhedsgejl. Thure gav mig en Ole Henriksen dagcreme i 2006, og siden da er det den der har stået i mit skab. Da vi boede sammen var det også ham, der købte en ny til mig, når krukken var tom.
Og nej, jeg har heller aldrig brugt tid på at rense min hud om aftenen eller brugt øjencreme. Eller natcreme. Jeg bruger ikke make up til dagligt, så hvorfor have hyldemeter af renseprodukter stående? Jeg bruger heller ikke tid på at lægge masker af agurk og ...et eller andet spelt. Hell, alle med små børn ved, at man for det meste lider puttedøden, hvis man lægger sig ned lukker øjnene sammen med dem indtil de sover og så kan den hud da glemme alt om at blive ordnet. Og ja, daggammelt mascara er også en del af looket.

Så var det vi legede, at jeg var den der blev klogere.


Anette ovre fra Beautyspace har nemlig skrevet en bog, som jeg var så heldig at få lov at læse lidt i, inden den blev udgivet. Og mens jeg læste og sagde noget klogt om at skrive, så begyndte Anette at sende mig prøver på alverdens ting indenfor skønhed. Bare for at drille lidt. På et tidspunkt fik jeg nogle produkter, som var så dyre, at jeg kunne pantsætte dem i banken og jeg havde det helt skidt med at åbne for krukkerne, for det ville være det samme som at smøre mig ind i 100 kronesedler, og det kan man altså få meget fars for i en småbørnsfamilie.

Men. Oh. My. God. Hviner jeg nu, som en Hollywoodfrue. De produkter har gjort underværker. Underværker, siger jeg til jer. Med et stort udråbstegn. Min hud er blød. Og fin. Og jeg føler mig på en måde meget rig og berømt, når jeg står og ordner min hud inden jeg skal i seng. Sådan noget gør de altid på film, I ved, i en lækker natkjole og med et pandebånd, der holder håret tilbage, mens deres meget lækre mand, står ved siden af og børster tænder på den lækre måde. Og dét har virkelig max'et op på skønhedskontoen, at kunne lege, at jeg levede dét liv. Det er jo løgn. Men det føles godt at tænke på det og det bilder jeg mig ind, at jeg bliver pænere af #hellostupidwomanbrain #mendetsigerolehenriksenogsåselv #atmangodtkanblivelækkerafattænkegodetanker.


Jeg ved ikke om I er sådan nogle, der bader i skønhedsprodukter eller om I overhovedet går op i den slags, men jeg har fået lov til at udlodde hele FEM bøger plus en cremet overraskelse fra Anette herself.

Jeg kan godt love dig for at den bog er så gennemarbejde, at der ikke er en eneste afkrog af emnet: hud, som ikke bliver vendt og drejet. Her står også noget om botox, og hudvenligt mad, og exfoliering, og cremer og tips og tricks til at bliver endnu mere lækker.


Jeg er IKKE den der læser skønhedssiderne i et dameblad, men jeg synes Anette har gjort et fantastisk stykke arbejde med at lave en bog om skønhed, som ovenikøbet er vittig og helt nede på jorden.

Læg dit navn og fortæl mig, hvornår du føler dig allermest lækker, så trækker jeg lod på torsdag kl. 21.00.

Fem bøger plus en cremeoverraskelse. Afsted!

168 kommentarer:

 1. Jeg vil godt! Vinde den bog.

  Jeg ved godt, at jeg burde skrive, at jeg føler mig allermest lækkere efter en løbtur og bad med frisk kulør und alles. Men jeg hader at løbe. Jeg føler mig i virkeligheden allermest lækker, når jeg har læbestift på og er en lille smule stiv.

  SvarSlet
 2. Havde håbet, at det ikke var så svært at finde ud af, hvornår jeg føler mig allermest lækker. Men men, jeg føler mig ret så lækker, når jeg tager noget af det undertøj på, som min kæreste (mand! nu må jeg snart lære det) har givet mig og går ind i stuen og viser ham det.

  SvarSlet
 3. Jeg føler mig allermest lækker når jeg står foran spejlet og måske bare tager mascara på, og min kæreste helt umotiveret kommer ud holder om mig og fortæller hvor dejlig jeg ser ud.

  SvarSlet
 4. Uhuh! Tag mig, tag mig!!!

  SvarSlet
 5. Et langt karbad eller brusebad inklusiv all over bodyscrub - så er jeg lækker!

  SvarSlet
 6. Jeg føler mig allermest lækker, når jeg bliver flirtet med.

  SvarSlet
 7. JUBIIII, jeg ville elske at vinde Anette's bog - og en evt. cremet overraskelse ;) Det her lyder virkelig cliché agtigt, men jeg føler mig som regel allermest lækker, når jeg har gjort noget godt for mig selv. Det kan f.eks. være når jeg har dyrket motion, når jeg har taget et langt bad, hvor jeg har haft mulighed for at bruge en ansigtsmaske, smøre mig ind i lækker creme, pleje mine negle osv.
  Dog står det også øverst på min liste, når jeg om morgenen måske ikke føler mig vildt lækker, men min kærste alligevel kigger på mig og siger "gud, hvor ser du da dejlig ud." JA TAK ;)

  Mvh. Camilla // c-kruse(a)ofir.dk

  SvarSlet
 8. Mest lækker... Det må være, når jeg vågner om morgenen og er frisk og udhvilet - og endnu ikke har set mig selv i spejlet :-)

  SvarSlet
 9. jeg føler mig allermest lækker når jeg lige har været i bad og haft tid til både hårkur og scrub i badet og lækker creme og pæn makeup efter badet. (dvs ikke i hverdagen for der er ikke lige tid til det hele om morgenen)

  SvarSlet
 10. Mest lækker er vel, når jeg en (alt for) sjælden gang har taget mig tiden til at rense ordentligt. Og hvis det så tilfældigvis falder sammen med, at jeg oven i købet har en lækker creme på hylden, så er det lækkert! (Hvis det en dag også falder sammen med, at jeg har haft tid til at barbere ben, så tror jeg, at jeg kan flyve!)

  SvarSlet
 11. Lækker konkurrence!
  Hvornår jeg føler mig mest lækker? .. åh, det må være når man har en af de dage, hvor man har tiden til at tage lange bade, med alt hvad det indebærer (scrub, hårkur, cremer, etc.) - og efterfølgende kan fortsætte med de beauty-ritualer, man ikke har den nødvendige tid til i dagligdagen, så som ansigtsmaske, ordne fødder, negle, etc.
  Rutinen kunne helt sikker nyde godt af Anettes tips i bogen! :o)

  SvarSlet
 12. Når jeg i stearinlysets skær spejler min nøgne krop i det duggede spejl. Det giver øjeblikkelig Hollywood hud, fjerner 10 år og strækmærker, samt giver dejligt afrundede former.
  Du spurgte jo selv ;-)

  Kærligst Ditte

  SvarSlet
 13. Bum bum.. Det gør jeg nok egentlig, når min kæreste kommer hen, holder om mig og siger, at jeg ser godt ud i dag. Så er det faktisk ligemeget om jeg har nattøj på, er helt dullet op eller hvad jeg er. Lige dér, der føler jeg mig virkelig lækker! :)

  SvarSlet
 14. Jeg føler mig mest lækker, når jeg søndag morgen sidder i nattøj med uglet hår og ingen makeup, og min kæreste kigger på mig, og ud af det blå siger "Du er smuk". Så bliver man lige 5 cm højere. :)

  SvarSlet
 15. Jeg føler mig aller mest lækker efter et langt bad hvor jeg har haft tid til at bruge en god bodyscrub i badet og en lækker creme og pæn makeup efterfølgende.

  SvarSlet
 16. Uh, jeg eeeelsker Anette og beautyspace - og jeg ville eeeeelske at vinde hendes bog!! (Og eventuelle cremer und alles - jeg eeeelsker nemlig også produkter!) :-)
  Før år 0 (læs: før jeg blev mor for lidt over 3 måneder siden) følte jeg mig mest lækker, når jeg var dullet op med lækkert tøj, parfume, fiks frisure, lakerede negle og make up.
  For tiden føler jeg mig vist mest lækker, når jeg når (og orker) at tage et bad, så jeg er ren for fedtet hår og gylp :-)

  SvarSlet
 17. Allermest lækker, når min mand tager mig på røven og siger, min røv ikke er tyk i de der bukser

  SvarSlet
 18. Jeg føler mig mest lækker lige nu, hvor jeg iført solcreme fra top til tå (og tøj fra top til tå- fordi vindguden, puster på mig!), ligger i en hængekøje med udsigten over Nilen i Luxor, mens jeg læser en meget tyk bog om faraoer(og faraoinder) Egyptiske guder og gudinder...og forestiller mig at de også engang lå i sådanne en hængekøje og forestillede sig hvordan de kunne gøre verden skønnere for alle levende væsner (!!?!!).

  Og at Anette har skrevet en bog så vi moderne mennesker kan hjælpe gudernes og gudindernes skaberværk lidt på vej - er jo i princippet en guddommelig medgerning.

  Og jeg vil mægtig gerne have fingrene i hendes skønhedsbog, så jeg kan skønhedsguffe den i mig når jeg vender tilbage fra Hængekøjen ved Nilen:-)

  SvarSlet
 19. Efter en god omgang fysisk aktivitet - det være sig på lagnerne eller med løbesko på...

  Jeg vil topgerne vinde bogen - og vinder jeg den ikke, så køber jeg den, fordi min hud er blevet gammel i løbet af 2 børn! Og det skal der laves om på...

  SvarSlet
 20. Jeg føler mig allermest lækker når manden min, siger at jeg er dejlig. Findes der noget bedre? Det er nu også rart det øjeblik hvor man er blevet tør efter et varmt bad med tid til shampoo, balsam og scrub... Ahhh...!

  SvarSlet
 21. Når jeg, ren, varm og lyserød, hopper ud af badet for at smøre mig ind i olie og nulre rundt til det er suget ind.
  Ahh, så er jeg lige til at spise!!
  ;O)
  Lotte

  SvarSlet
 22. Har det som dig med Ole Henriksens produkter... Ligesom jeg synes at Anette er en formiddabel formidler, uden at hun med løftet pegefinger prædikerer at badning heri, kun er det der dur'.
  Jeg føler mig virkelig allermest lækker efter brugen af min Ole Henriksen tonic, dag- og øjencreme, samt efter indtag af min dgl. dosis flydende fiskeolie, anbefalet af skønne Anette. Produktet er i øvrigt et super godt tilskud fra Brugsen, og til en pris hvor alle kan være med - :-)
  Jeg ville elske at kunne henslænge mig i en lækker tilstand med Anettes bog i mine hænder. Den står højt på ønskesedlen...

  Kærligst Tina
  tina@mipex.com

  SvarSlet
 23. Jeg behøver strengt taget ikke vinde, men det der med at føle sig lækker kan jeg jo godt kommentere på: For mig er det lige efter en omgang ansigtsmassage, hvor jeg slapper af i hele kroppen OG ansigtet. Og den behøver ikke at være dyr. Veninde til veninde fungerer fint.

  SvarSlet
 24. Jeg føler mig aller mest lækker, når min mand holder blikket stille på mig, intet siger, smiler med øjnene og bare bliver ved et øjeblik

  SvarSlet
 25. Jeg elsker alt sådan noget, min ½ (ok, måske næsten en hel) time alene om morgenen med cremer, krukker og make-up er ren heaven og jeg står med glæde tidligt op for at få den luksustid til mig selv.
  Og sikke en fed gave man lige kan vinde her, den vil jeg meget gerne vinde :)

  SvarSlet
 26. Sikken dejlig præmie. Den kunne min hud have virkelig godt af; den skaber sig sådan her i vinterkulden.

  Jeg føler mig allermest lækker, når jeg kan liste et langt blik ud af mandfolk. Allerhelst på de tidspunkter, hvor det er allermindst sandsynligt at liste blikke ud af nogen - som for eksempel i Føtex en våd og klam januardag.

  Og ellers er det, når jeg har majet mig ud i timevis og har det helt rigtige tøj på og det helt rigtige buzz på; hvor jeg føler mig rigtig og er klar til en aften ude. Oh yes, det er en dejlig følelse.

  SvarSlet
 27. Jeg føler mig allermest lækker, når jeg er så glad at jeg ikke kan stå stille - og det kan jeg ikke, når der pludselig kommer et godt nummer i radioen, som jeg bare bliver NØDT til at danse til :D

  SvarSlet
 28. Hmmm. om aften EFTER alle unger er puttet og man sider med den grimmeste mudemaske på og to skiver agurker ( Manden er SELFØLGELIGT ikke hjemme) og man nyder stilhed og kan mærke ro i sit hoved. Der er man mest smukkest :o))
  Og ja Anette er sådan er søde skribent. Jeg følger gerne både hendes blog og kummen i Børsen! Har da optaget et par ting som er helt fantastiske og uundværlige.

  SvarSlet
 29. Jeg føler mig allermest lækker, når jeg hopper i et par høje hæle, og en smuk makeup. De 2 ting gir mig selvtillid :)

  SvarSlet
 30. Om morgen føler jeg mig allermest lækker ;o)
  Lis R.K.

  SvarSlet
 31. Sidst jeg følte mig mest lækker var da jeg i sidste weekend vågnede op efter en lidt for vild aften. Håret var uglet, og makeuppen sad der endnu fra aftenen før, men til gengæld havde min hud den vildeste glød, som nok skyldtes noget, der ikke skal uddybes her ;)

  SvarSlet
 32. Den bog lyder som en bog man bare må eje ;)

  Jeg føler mig mest lækker når jeg har været oppe og træne, efterfulgt af en sund morgenmad og den helt store baderunde! :)

  SvarSlet
 33. Sikke en dejlig præmie, er stor fan af Anettes blog og vil vældig gerne have fingre i hendes bog.

  Jeg føler mig allermest lækker, når jeg træder ud af badet.
  Når jeg lige har trænet.
  Efter sex... og under sex :-)

  Når jeg griner.

  Og selvfølgelig, når jeg duller mig op og bliver rigtig fin.

  Venter i spænding - JTC

  SvarSlet
 34. Lækker føler jeg mig, når jeg bruger tid på at passe og pleje min hud - forkæler mig selv med bodyscrubs, cremer osv.

  SvarSlet
 35. Jeg er stor fan af Anette, og jeg drømmer om hendes bog ;-)
  Jeg føler mig nok aller mest lækker, når jeg lige har lagt makeup. Eller når jeg kigger mig i spejlet om morgenen efter en god nats søvn. Altså når jeg ser friskest ud.

  Ville enormt gerne vinde den fine præmie. Kunne være en perfekt fødselsdagsgave ;-)

  SvarSlet
 36. Charlotte Horsten6. februar 2013 kl. 13.36

  Lækker præmie :-)

  Jeg føler mig lækrest, når jeg har haft god tid til bad, har husket at barbere ben og neglelak er intakt på både tæer og fingre. Og jeg også har brugt lidt tid på hår og makeup.

  Mvh Charlotte Horsten

  SvarSlet
 37. Jeg føler mig allermest lækker når min kæreste kigger lidt halvsultent på mig - og så er det næsten uanset om jeg står i Eva-kostumet eller er dullet helt op.
  Hvis kæresten skal tages ud af ligningen, så er det nok når jeg duller mig lidt op i noget helt safe (ala the little black dress og standard-make-up'en som man bare _ved_ virker) :D

  SvarSlet
 38. Lækker give-away!!
  Mest lækkert føler jeg mig når jeg har gjort noget lækkert for mig selv - en løbetur, et langt bad, lækkert undertøj under rent tøj uden babymad/-savl/-gylp, et glas rødvin og voksenhygge med min mand.

  SvarSlet
 39. Tit føler jeg mig mest lækker om aftenen. Eller efter en god rødvinsaften. Jeg føler mig også ret lækker når jeg har været i svømmehallen med efterfølgende olie- og saltskrubning.

  Kunne godt bruge lidt tips til huden, er nybegynder ud i andet end shampoo og deo.

  SvarSlet
 40. Jeg føler mig aller mest lækker imens jeg står og gør mig klar til at jeg skal ud af døren - de der oplevelser man engang imellem får med at "YES! Tøjet er lækkert, make-up'en er vellykket og håret sidder som det skal" er virkelig guld værd.

  SvarSlet
 41. Helt klart, når jeg lige er trådt ud af badet og med stadig fugtig hud har smurt ansigtet ind i en god ansigtsolie. Om vinteren den "fede" olie fra Rudolph Care, når det er lidt varmere den mere lette Rodin Olio Lusso med skøn duft af jasmin, så jeg nærmest er lidt parfumet. Rodin Olie Lusso skulle endda være en af Helena Christensen favoritter til at give en lækker "dewy" glød.

  Anettes bog kan VARMT anbefales; jeg er næsten færdig med min, og den er virkelig skøn med let tilgængelige tips om kost og hudpleje til dem, der elsker HUD :-) Nu har jeg jo købt min egen udgave, så hvis jeg vinder, skal min lige så hudplejeinteresserede mor helt klart have den som et lille påskeæg :-)

  SvarSlet
 42. jeg føler mig allermest lækker lige når jeg er vågnet efter at have sovet liiidt for længe i weekenden, selvom jeg nok ikke er den allermest lækre uvasket som jeg jo er :)

  SvarSlet
 43. Gider jeg virkelig godt - rigtig rigtig godt!!

  SvarSlet
 44. Skøn præmie! Jeg så hende godt på morgentv og tænkte det lød rigtig godt. Måske man kunne blive sådan en, der renser af og bruger creme der koster mere end 30 kroner.

  SvarSlet
 45. Jeg føler mig helt klart allermest lækker når jeg lige har været til Energii (avforh******) og har taget min ømme krop i bad, og forkælet den med scrub og creme. Smid nogle jordnær og blåbær in the mix, så er det verdens bedste følelse.

  SvarSlet
 46. det var så jordbær..... ikke jordnær ;)

  SvarSlet
 47. Lækker.. det er noget med at være udsovet, i godt humør og have fået børstet tænder:-)

  SvarSlet
 48. Virkelig dejlig præmie. Især til en der efterhånden sjældent føler sig særlig lækker eller velplejet. Måske kunne jeg finde derhen igen med et par af Anettes gode tips.

  SvarSlet
 49. Dejlig præmie !!

  Jeg føler mig mest lækker når jeg om aftenen har været i bad og smører mig ind i gode hudplejeprodukter :)

  SvarSlet
 50. Uhhh - tag mig, mig, mig!!!!
  Vil-så-gerne-have-fingre-i-den-bog.
  Helt klart føler jeg mig mest lækker, når min mand kigger på mig - sådan lidt pludseligt (og måske jeg ikke skulle have opdaget det) - og dvæler i øjeblikket.

  SvarSlet
 51. Jeg føler mig allermest lækker, når jeg ved, at jeg har gjort noget godt for mig selv - efter badet efter løbeturen, når der har været tid til både hår, hud og neglepleje :)

  SvarSlet
 52. Jeg føler mig allermest lækker, når efter en god nats søvn har taget mit morgenbad og taget make-up på - og hvis jeg for en gangs skyld har gidet føntørre mit tykke hår (det tager laaaang tid...), så det bliver helt blankt og fint :-)

  SvarSlet
 53. Jeg føler mig allermest lækker når jeg har lagt en ansigtsmaske og derefter plejet min hud med olie og creme.

  SvarSlet
 54. Åh hende der Anette er da bare en ædelsten. Den gad jeg da godt at vinde :-)

  SvarSlet
 55. Jeg føler mig allermest lækker en sommeraften med lidt solbrun hud, godt dullet op og i byen med veninderne.

  Med to børn under tre år sker det dog ikke så ofte, men i morges følte jeg mig til gengæld lækker på mor-måden, da min tre-årige datter strøg mig over mit uvaskede hår og sagde "Du har sådan noget flot hår mor". Lidt har også ret.

  Line HV

  SvarSlet
 56. Jeg er ikke creme-dame, men jeg vil gerne lære det :)

  frkvaegt@gmail.com

  SvarSlet
 57. Fredag aften. Arbejdsugen er overstået, ugen er vasket af i et langt bad, ungerne er glade og jeg har kold hvidvin i glasset. Det føles lækkert.

  GHKJ

  SvarSlet
 58. Jeg føler mig lækker, når jeg har haft sex. Men den metode kan ikke bruges i alle situationer, så eksklusiv creme skal da være velkomment hos mig.

  SvarSlet
 59. Jeg føler mig allermest lækker (og har det allerbedst:-) ) om sommeren med fregner på næsen og bare tæer:-)

  SvarSlet
 60. når min mand ser skævt på mig med de der lidt lystne øjne :-)

  SvarSlet
 61. føler mig mest lækker når jeg har givet den hele armen med, bad, sauna, træning, makeup lækkert tøj osv..

  jennyclausen0809@gmail.com

  SvarSlet
 62. Efter badet og efter div rense- og fugtigheds masker, nycremet og med ny makeup på :)
  Hilsen Anette Waaben

  SvarSlet
 63. Jeg føler mig allermest lækker, når jeg, efter en lang tur med hunden ved stranden, har badet og smurt mig i diverse lækre cremer/olier, sidder med en kop te og en god bog og har den allerbedste samvittighed

  SvarSlet
 64. Åh det lyder meget bekendt også med daggammel mascara (.. og foundation, men shhh...). Gad også godt prøve at være en hollywoodfrue, så jeg krydser fingre!

  SvarSlet
 65. Jeg føler mig allermest lækker, når jeg kommer hjem fra en lang dag på job, og min dejlige kæreste tager imod mig i døren og siger jeg ser fantastisk ud.. Så gør det ikke noget, hvis det lidt er en løgn ;)

  SvarSlet
 66. Rigtig rigtig sjældent..!

  SvarSlet
 67. Hold da op!:-) Når jeg lige har været i bad om aftenen, om sommeren og især på varme ferier, når man er blevet rigtig solbrun;D
  Lækker præmie!

  Hilsen Mie S.:-)

  SvarSlet
 68. Lige når jeg har været i bad og er skrup ren! :)

  SvarSlet
 69. Oh yes, helt klart når stiletterne og makeuppen kommer på;o)

  SvarSlet
 70. Helt klart efter sex... giver den pæneste glød og de klareste øjne.

  SvarSlet
 71. den gad jeg godt at vinde.....mest lækker? Måske efter et langt bad med skrub, hårkur m.v.

  SvarSlet
 72. Jeg føler mig alleremest lækker når jeg renset ansigtet før jeg skal gå i seng, tager al makeup af og mærker hvordan huden takker mig for den gode creme den lige fået :)

  SvarSlet
 73. Jeg har det helt ligesom dig, men du får mig til at føle jeg bør komme igang med at gøre nogen af de lækre ting. Vil gerne have hjælp, men vil hellere forblive i ulykkelig uvidenhed, så håber ikke jeg vinder. Eller jo lækker crem der gør mig yngre lyder jo lækkert".... Jeg er i syv sind, men chancen er jo lille.

  SvarSlet
 74. Det lyder bare godt: jeg føler mig lækker når jeg er dressed up og skal i byen samt når jeg har forkælet mig selv med et superlækkert bad m.m.

  SvarSlet
 75. Jeg føler mig allermest lækker når... Jeg har været i bad, og har lagt makeup. Kan ikke føle mig lækker uden et bad :-)

  ablondemess.blogspot.com

  SvarSlet
 76. Jeg føler mig lækrest når jeg har fået en god nats søvn, haft en god dag på arbejdet, har været ude og løbe, i bad og kommet i rent tøj. Har det også lækkert der :-)

  SvarSlet
 77. Føler mig mest lækker, når jeg går ud fra frisøren med lækkert, nyvasket og stylet hår og er glad og udhvilet.

  SvarSlet
 78. Det gør jeg de dage hvor jeg har sovet godt, spist ordentligt og tager mig tiden til et ekstra langt bad, gør noget ud af mig selv og vælger yndlingstøjet i skabet.

  SvarSlet
 79. Åh elskede ansigtsmasker... før jeg fik børn. Måske jeg sgu finde dem frem (eller er de blevet for gamle - nu ældstedatteren er 6 år)...

  SvarSlet
 80. Jeg føler mig lækker efter en gåtur under en blå vinterhimmel, når vinden har bidt lidt i mine kinder, de er blevet lidt lyserøde, sindet er fyldt med lys og lungerne er fyldt med frisk luft.

  SvarSlet
 81. Når jeg har fået lov til at sove og nået at pleje mig selv med mandelolie og creme, så føler jeg mig lækker.

  SvarSlet
 82. Ja tak - jeg håber at blive heldig og klogere!

  Max.lækkerhedsfaktor? Jeg mindes noget om at føle sig lækker når der var udsovet, høvlet lidt alkohol indenbords, krigsmaling og selvsiddende strømper var på plads.. Så kom der tre børn på i 06, 08 og 10 - og vupti er lækkerhedsfaktor afhængig af hvorvidt man fik over eller under 4 timers søvn, fik børstet tænder og om der er huller i sokkerne, pletter på blusen og den slags.

  Er det ikke snart mors dag (sagde hun, og skriblede "hotelovernatning" på ønskesedlen - af den uromantiske slags der involverer uforstyrret nattesøvn, karbad og ansigtmasker!)

  SvarSlet
 83. Jeg føler mig lækker, når jeg har taget et langt bad; Fodret mit hår med en lækker kur, renset min hud i dybden, og efterfølgende forkælet min hud med en god gang fugt fra min dagcreme, indrammet mine øjne med mascara og fremhævet mine krøllerne med olie - og prikken over i'ét er når min kæreste udbryder "hold kæft hvor jeg bare elsker dig, du er den smukkeste kæreste".

  Mvh. Christina H.

  SvarSlet
 84. Jeg føler mig lækker når jeg kan komme i tøj fra før jeg blev gravid (uden at det ser alt for forceret ud), har været i bad og har haft tid til at lægge en form for make up.
  Jeg er så tæt på 30 man kan være uden at være det, så gode råd til hvad det helt præcis er der virker mod aldrende hud er kærkomne.

  Dejligt at du er tilbage i øvrigt:)

  SvarSlet
 85. Jeg føler mig aller mest lækker, når jeg gør noget ud af mig selv fra inderst til yderst. Starter med et langt bad, hvor kroppen og håret får hele turen. Efterfølgende bodylotion, make-up og hårsætning, lækkert undertøj på, og et sæt tøj man bare ved spiller max på ens krop. BAM så er jeg klar! :)

  SvarSlet
 86. Jeg føler mig mest lækker, når jeg:
  -har farvet og rettet mine bryn
  -har været ved frisøren
  -har taget et dejligt bad, plejet mit hår og min hud med lækre produkter.

  Med venlig hilsen,
  Mona.

  SvarSlet
 87. Når det lykkes at tage et bad uden at nogen lige skal tisse, er sultne, uvenner, kede af det...... og jeg måske endda nåede en tur med Gilletten og bodylotion bagefter.
  Skønne hilsner
  Mette S.

  SvarSlet
 88. Sådan en bog, kunne jeg gerne tænke mig :)

  Jeg føler mig allermest lækker, når jeg lige er kommet ud fra frisøren med nyklippet, duftende hår og helt afslappet efter en tur i massagestolen kombineret med hovedbundsmassage og hårvask - altså når jeg lige har fået børstet de små fimrehår fra pandehårsklipningen ud af 'skægget' :)

  SvarSlet
 89. Når jeg har været til en super yogatime, benene er glatte, og håret sidder godt nok til, at en 15 år yngre mand råflirter med mig ;-)
  De lækreste hilsner
  Sommer

  SvarSlet
 90. Det er sgu lidt trist, men jeg tror ikke jeg kan huske, hvornår jeg sidst følte mig lækker. Sådan rigtigt. Først var jeg gravid, træt og forkvalmet. Så var der de 14 måneder med søvnløse nætter, ammetøj, havregrød i håret og et barn som hverken ville sove eller tage sutteflaske og derfor sjældent tillod at moren tog masser af mascara på og gik ud og dansede moderne. Og så flyttede vi til Tanzania. Nætterne blev lidt bedre, omend de stadig ikke er misundelsesværdige, men det lille overskud, som to natlige opvågninger i stedet for fem kunne generere, blev så smadret af 35 grader i skyggen (> permanent overlæbe-sved og slasket hår) samt lidt for meget lidt for grimt bomuldstøj! Det fede er, at lidt sul på kroppen - især på bagdel & barm - hernede bliver opfattet som noget smukt og noget, som viser overskud. Jeg kan ikke konkurrere med mine tanzanianske medsøstre, men i det mindste skal jeg ikke tænke så meget over post-graviditetsmaven og hvad man nu ellers har af fornøjelige krops-issues efter en barnefødsel. Nå, men på lørdag rejser vi så hjem. Og på een gang gruer jeg for at skulle face danske normer og idealer - på den anden side glæder jeg mig skide meget til at tage et langt varmt bad (!), smøre mig ind i noget lækkert og putte make up på (!)... tage bukser på (!) og en bluse som er lavet af noget andet end bomuld og bede en bedsteforælder om at passe vores søn - hvorefter jeg vil tage min kæreste under armen og gå ud i aftenen, drikke nogle drinks og sårn.
  Hmm.
  Jeg har vist lige overbevist mig selv om at man 20 måneder efter en fødsel godt lige kan hive sit slatne selv op af føde/amme/putte/pusle-skjulet og forsøge at finde en lille flig frem af det menneske, man var FØR man fordoblede sig, blev et serviceorgan og glemte, hvad man godt kunne lide. Det tror jeg da egentlig kan blive meget godt. Og hvis jeg kan vinde en bog som kan lære mig noget nyt om HUD og endda en creme, som kan pifte det hele lidt op... så kan det sgu godt være, jeg kan komme til at føle mig lækker igen :)

  SvarSlet
 91. Jeg føler mig mest lækker, når jeg er i selskab med mennesker, der får mig til at føle mig godt tilpas.

  SvarSlet
 92. Lækkerhed er der jo heldigvis rigtig mange svar på, undrende blev jeg dog forleden morgen da min lille datter stod og betragter min daglig make-up rutine, da hun pludselige sagde

  " Mor nu er du næsten lige så smuk som badekarret "

  Er stadig lidt i tvivl om hvordan den skulle tolkes måske jeg har brug får noget creme ;-)

  Bedste hilsener ♥

  janesminde@mail.tele.dk

  SvarSlet
 93. Jeg føler mig mest lækker, når jeg lige har været i bad!
  kh Susie H

  SvarSlet
 94. Hold op, en lækker præmie! Føler mig allermest lækker, når jeg har tid til sådan et bad, der både inkluderer barbering af diverse steder, hårkur, scrub osv., OG cremning af krop og ansigt bagefter, gerne toppet med føntørring og glatning af hår og så lidt makeup på ;) Desværre sker det alt for sjældent med to små i huset og en tredje på vej...men så er det også ekstra lækkert, når det sker :)

  SvarSlet
 95. Jeg føler mig mest lækker når jeg stråler. Og det gør jeg når jeg er glad og hviler i mig selv - eller når jeg danser tango;)

  SvarSlet
 96. Jeg føler mig mest lækker ca. de der to gange om året, hvor armhuler, ben og alt der PÅ SAMME TID er blevet ryddet for hår. Måske kroppen endda er blevet smurt ind i noget creme bagefter? Jeg er heller ikke lige så flittig med det der krops- og ansigtspleje...
  KH Anette

  SvarSlet
 97. Når jeg har et glas rødvin i blodet og mit tøj fremhæver taljen!

  SvarSlet
 98. Når jeg har været i varmt vand bassin og smurt mig ind i dejlig olie, så er jeg lækker :O)
  Jeg kan ikke melde mig til, så hvis jeg er den heldige.....tilde2@mail.tele.dk
  Knus Rie Dyrnes

  SvarSlet
 99. Jeg føler mig allermest lækker når jeg flirter.

  For ikke så lang tid siden skulle jeg hentes af en taxa og den sødeste, lækre chauffør med bløde brune øjne kommer ud for at hjælpe mig ind i bilen. Med mine krykker som er blevet trofaste følgesvende og som jeg egentlig ikke selv ser som nogen som helst lækkerhedsfaktor. Men! Han havde jo de blødeste øjne og vi havde en dejlig tur hjem med lange blikke og søde smil. (Da jeg så træder ind i gangen hjemme skrider den ene stok i en vandpyt og jeg ligger på gulvet lige så lang jeg er - men da var chaufføren kørt)

  Nåmmen, flirt er hot!

  mette b

  SvarSlet
 100. Jeg føler mig allermest lækker, når jeg lige har været i bad og har brugt skrubbecreme og evt. olie på huden bagefter. Bare med et håndklæde omkring og så ind i seng.
  Nøj, hvor jeg gerne vil vinde den bog! MH Tripola

  SvarSlet
 101. Jeg føler mig allermest lækker, når jeg lige har været i karbad, skrubbet kroppen, barberet ben, drukket kaffe og læst lidt i en bog i badet. Det sker ikke så tit, når man har fuldtidsarbejde og tre børn i alderen 11, 2 og 1 år. Men når det endelig sker, nyder jeg det i fulde drag.
  Men et almindeligt bad kan også gøre det :)
  m_hoej20(at)yahoo.dk

  SvarSlet
 102. Den vil jeg gerne have til min mama. Og jeg føler mig allermest lækker, når det står på karbad. Et dejligt langt et med alle mulige dikkedarer i :-) Ellers klarer bøger og te det ;-)

  SvarSlet
 103. Jeg føler mig lækker når jeg er glad! Så er det ligemeget om jeg har en bums og mørke rander under øjnene! Så længe jeg er glad er jeg sexet!

  SvarSlet
 104. Jeg vil gerne være med.
  Jeg føler mig mest lækker når kæresten kigger på mig med det blik som siger at han elsker mig over alt på jorden, så gør det næsten lige meget om jeg er i søndagstøjet og med morgenhår :-)

  svips@aaui.dk

  mvh. Mette K

  SvarSlet
 105. Jeg føler mig allermest lækker, når jeg har været i bad, smurt mig ind i diverse cremer, tørret håret og så kører hænderne igennem det helt lækre rene glatte hår.

  SvarSlet
 106. Løbetur efter fulgt af bad med scrub - og så lancome fugtmaske - ahhhh

  SvarSlet
 107. Oplevelsen af at føle mig allermest lækker har jeg vist tilgode endnu. Men skulle man nu vinde en håndbog om det, kunne det være, man blev hjulpet godt på vej!

  SvarSlet
 108. Den bog er så meget på min to-buy liste, når februarlønnen går ind. Medmindre jeg er meget heldig inden.

  Jeg føler mig mest lækker på de dage, hvor jeg ser mig selv i øjnene i spejlet frem for på pigmentpletten i panden. Heldigvis vinder pigmentpletten ikke så tit.
  Jeg er meget stor tilhænger af, at god energi smitter positivt af på udstråling og udseende. Og så er det meget sjovere at være i godt humør :)

  Dejlig at se, at Anette også har inspireret dig.

  Vh. Maria

  SvarSlet
 109. Jeg føler mig mest lækker når jeg går fra frisøren med nyklippet og nyfarvet hår, plukkede øjenbryn og en lille let make-up fordi min frisør, der også er kosmetolog, bare ikke lige kan lade være (uden beregning!)

  SvarSlet
 110. Wakeup call. Jeg trænger til et spark i r.... og komme igang med at få plejet mig selv lidt bedre, så jeg kryder fingre for, at jeg vinder :)

  SvarSlet
 111. Mest lækker? Når jeg har været i bad efter en frisk løbetur :o)

  SvarSlet
 112. Jeg føler mig helt klart mest lækker...efter en tur i kanen med min mand!!! Så god sex er i den grad et boost!!

  SvarSlet
 113. Jeg ved det lyder helligt og ulideligt, men jeg føler mig altså mest lækker efter en lang løbetur og et bad. Og hvis jeg også har spist nogenlunde sundt, er jeg ikke til at skyde igennem!

  SvarSlet
 114. WOW..... Ta' mig, ta' mig! Føler mig mest lækker, når jeg en sjælden gang skal i byen med manden uden unger og har haft lidt tid til at dulle mig lidt ud. Nå ja, og det åbenlyse...når jeg en får 8 timers uafbrudt søvn, hvilket ikke er sket meeeeget længe.

  SvarSlet
 115. Som nylig fraskilt mor til 2 unger - som har købt manden ud af huset til ågerpris, og som arbejder mere end fuldtid - så er der pt ikke vildt meget tid til at føle sig lækker. Sidste gang var vist da jeg endelig (efter at ha' vasket hver unges hår x5 under vilde hyl og skrig) fik givet mig selv en lusekur...det var sq lækkert at slippe af med dém (lusene, ikke ungerne).

  SvarSlet
 116. Hej, wow det var en lækker præmie jeg godt gad vinde, efter to mdr. sygdom hos mig og den hyper sensitive 4-årige så ville det være skønt og tiltrængt med lækkerier til ansigtsfolderne.
  Jeg føler mig mest lækker når jeg med kjole og makeup på skal ud at spise med min kæreste og når han (selvom vi har været kærester i 17 år) siger at han ikke kan holde fingerene fra mig <3

  SvarSlet
 117. Efter en lang første uge af februar kan jeg konstatere at jeg føler mig allermest lækker cirka otte timer før jeg vågner op med ondt i halsen, snot i hele hovedet og fedtet hår.
  God hårdag, god hud-dag, overskud til at vande planter (sådan noget kræver tilløb) og så BUM lækkerhed gone.

  /Line

  SvarSlet
 118. Den kunne jeg squisme godt tænke mig, måske mest fordi der så kunne komme til at eksistere et svar på dit spørgsmål ;)
  Kh. Line

  SvarSlet
 119. Følte mig sidst lækker for små to år siden. FB = før baby, den gang man havde tid til at gøre noget ved sig selv. Nu er det bare...slemt.

  SvarSlet
 120. Jeg føler mig lækker, når jeg rå-griner og nærmest selv kan føle, hvordan jeg strååler, fordi jeg er så glad og har det rigtig godt! Og så føler jeg mig også ok lækker, når jeg lige har været til spinning, taget et laangt bad og været i sauna! Wauw!

  SvarSlet
 121. Hmm, to børn under 3 år. På barsel. 2. Uge med to syge børn hjemme og en gang øjenbetændelse til moren. Lækker? Det tror jeg ikke. :-)

  SvarSlet
 122. Efter en omgang hård træning og et brusebad:-)

  SvarSlet
 123. Hmm...det må være når min kæreste kigger på mig med et blik hvor man kan se at han synes at jeg er lækker men uden han siger noget :-)

  SvarSlet
 124. Jeg føler mig mest lækker når jeg har haft mindst en time til at gøre mig klar ! Det bedste er de dage, hvor man møder senere, men står op til samme tid - yaaaay.

  //Karoline Lundberg

  SvarSlet
 125. Jeg føler mig aller mest lækker, når jeg ud af det blå for en sms fra min kæreste, som sidder i den anden ende ar rummet til et selskab. I sms'en står der: Du ser så smuk ud i aften - hold da op hvor jeg ELSKER dig!
  Så føler man sig lækker på den helt rigtige måde :-)

  SvarSlet
 126. Jeg føler mig mest lækker når jeg (for en gangs skyld) får gjort noget ud af mig selv, med nyvasket og sat hår, make-up, fint tøj og tårnhøje sko. Det er der min datter synes jeg er allerfinest og min søde kæreste (der bedyrer at han også synes jeg er dejlig i fedtet hår og grimt nattøj) er endnu mere gavmild med komplimenterne.

  SvarSlet
 127. Jeg føler mig allermest lækker når jeg har løbet i kulden og kommer ind i badet.

  SvarSlet
 128. Jeg har lige tabt mig 25-eftergraviditetskilo (hedder det mon stadig det, når det mindste barn er 4 år? :-/) og nu føler jeg mig allermest lækker, når jeg kan gå ind i hvilken som helst butik og hive det SMUKKESTE tøj med ind i prøverummet. Ikke kun det tøj som er størrelse XL, poset OG stor i størrelsen. Når jeg så står derinde og det bare SIDDER (du ved hvad jeg mener!), så får jeg mit rush og kan gå ud af butikken igen uden at købe noget. Who am I kidding, nogen gange er man naturligvis NØDT til at købe noget. Ok, altid. Dont you judge me?!

  SvarSlet
 129. UJH den vil jeg gerne have!
  Jeg føler mig allermest lækker, når jeg har trænet og presset mig til det yderste - så lige stå lidt foran spejlet og se hvordan musklerne ligeså stille begynder at kunne ses de rigtige steder. Dét synes jeg er lækkert :)

  SvarSlet
 130. Når jeg ligger i min kærestes skød om aftenen og han aer min på kinden og måske tager mit ansigt i sine hænder og kysser mig! :)

  SvarSlet
 131. Når jeg griner så meget, at mine næsebor blafrer og jeg ikke kan trække vejret. Sker heldigvis meget ofte, da jeg ser lyst på livet og kan se det komiske i næsten alting

  SvarSlet
 132. Det gør jeg uden tvivl, når min kære mand ser på mig med "der der blik", på en dag hvor man bare ligner noget der er løgn <3

  Mvh Rikke
  riksen@orumnet.dk

  SvarSlet
 133. Jeg føler mig mest lækker, når jeg står foran spejlet og har gjort lidt ekstra ud af både hår, makeup og tøj :D

  SvarSlet
 134. Mest lækker på vej til fest

  SvarSlet
 135. Jeg ved godt, det er topweird, men jeg føler mig ret pæn med nyfarvede øjenbryn. Så er mit ansigt meget pænere at se på. Jeg farver øjenbryn ret tit ;)

  SvarSlet
 136. Jeg føler mig aller mest lækker, når vi er klar til vennebesøg: nyvasket, håret sat og lækker makeup, smart tøj og måske negle samt godt humør :D. - ja, og så er der også andre tidspunkter, som jeg liiiige holder for mig selv ;) Så skøøøøn præmie og så 5 stk!! :)

  Mvh.
  Helene Braüner Bisgaard
  helenebb@hotmail.com

  SvarSlet
 137. Skøn præmie!
  Jeg føler mig aller mest lækker når jeg har sat håret op til fest, makeup og neglelak er lykkedes og min mand siger "du ser godt ud!"
  Hilsen Louise L

  SvarSlet
 138. Tror ikke dagen derpå er et look jeg skal fortsætte med - så jeg vil gerne have bog og cremet overraskelse. Fik jeg sagt jeg også bor på Amager? Det må give et ekstra lod ;-)

  SvarSlet
 139. Jeg føler mig lækker når jeg er i kyndige hænder hos min engel af en kosmetolog, som vasker, renser, masserer og cremer mig ind efter alle kunstens regler. Mindre kan gøre det, men dette er det ultimative.

  SvarSlet
 140. Jeg kan ikke rigtig komme på et godt svar. Men det må være når jeg føler mig elsket og værdsat.

  SvarSlet
 141. Fantastisk præmie!! Men må nok indrømme at jeg føler mig mest lækker med en lille fjer på. Bare en lille bitte en. Nej i en ordentlig brandert, er nok nærmere sandheden, men så har jeg det også piv-skægt :-)

  SvarSlet
 142. Jeg kan vist lige nå at smide et lod her på falderebet - den bog skal jeg bare have læst, så tital win win hvis jeg er heldig:)

  SvarSlet
 143. Føler mig mest lækker i et godt selskab med masser af latter og på dage, hvor jeg har passet godt på min krop og ikke mindst mit sind.

  SvarSlet
 144. Jeg tror jeg føler mig mest lækker, når jeg er glad og griner og er i godt selskab. Et godt humør får mavedellen, poserne under øjnene og den dårlige hår-dag til at virke knapt så vigtigt :)

  SvarSlet
 145. Charlotte Horsten7. februar 2013 kl. 22.54

  Så - nu er klokken over 21.... :-D hehe

  SvarSlet
 146. Jæs - jeg er med i puljen "enhver med små børn" og de sidste tre år og tre måneder har jeg følt mig allermest lækker de dage, hvor det lykkes mig at få mascara på. Sådan én er virkelig ikke ret let at styre med et lille barn på hver arm. Men nu er de henholdsvis halvandet og tre år, og tiden må være moden til at læse Beauty-guruens guldkorn (OG følge dem...ahem...).

  SvarSlet
 147. Jeg føler mig aller mest lækker når jeg har taget et langt bad, smurt mig ind i en let duftende creme fra top til tå og har taget noget velsiddende tøj på. Aaaahhhh :)

  SvarSlet
 148. Jeg gad vildt godt vinde den bog, men dit krav er svært. Hvornår føler jeg mig mest lækker? Der er dæleme langt imellem med 4 børn, hvor af mindst to altid står foran mig i rækken af mennesker, der skal have noget ordnet.

  Hårdt presset må svaret være, at det er når jeg har sovet igennem. En sjælden glæde, der virkeligt gør noget for det filter jeg ser verden (og herunder også mig selv) igennem.

  SvarSlet
 149. Jamen for helvede, nu var jeg så træt og utjekket, at jeg ikke engang opdagede, at du havde trukket vindere. Glem lige, at jeg sagde noget, ikk?. ;-)

  SvarSlet