torsdag den 21. februar 2013

Til alle os med en 3-årig i huset

"Det er en fase, det er en fase, det er en fase," messer man, mens den 3-årige får et psykotisk anfald, fordi selen i bilen er blevet klikket 'forkert' op. Den slags herligheder.

Alle os med flere en ét barn, ved at det går over, til gengæld ved man også med barn nummer to og tre og fire, at det kommer igen.

Men. Vi er aldrig alene. Læs selv.  


5 kommentarer:

 1. Ha ha ha - har også en 3-årig i huset, som virkelig kan være strid, men det glæder mig dog at læse listen, for SÅ strid er han heldigvis ikke ;)
  Har svært ved at forestille mig, at hans nuttede, milde, glade lillebror på 16 måneder nogensinde bliver en trodsig 3-årig, så forbliver i den naive tro et par år endnu ;)

  SvarSlet
 2. Uha, nu er jeg lidt slem: den liste passer også godt på min snart 6-åringe datter... Hun er heldigvis den yngste af tre, så vi kommer ikke derhen igen. Held og lykke med det!

  SvarSlet
 3. Waaaaaaa-hahaha! Spot ÅN. Ohhh, jeg kunne diske op med trillioner af lignende "ungen-freaker-ud-over-sære-småting"-eksempler fra min egen 3(ethalvt)-åring. Som er en pige. Og de er VÆRRE end drenge. JO de errrr!

  SvarSlet
 4. Åh jeg kunne lave en liste der er mindst lige så lang om min datter på 3½. :)

  SvarSlet
 5. Åh. Min ældste er 3, så jeg ved endnu ikke at det bliver bedre.
  Til gengæld ved jeg, at der er forskel på børn, for lillesøster på knap halvandet år kan nemlig allerede flippe skråt og lave flitsbue, hvis noget går hende imod. Får man en særlig heltemedalje for at overleve to psyko-børn samtidig?

  SvarSlet