lørdag den 18. juni 2011

For helvede, altså..

Jeg magter næsten ikke at sige hvordan situationen har udviklet sig, men du kan smutte over til Maren og se hvem der skal give kvajebajer.

Men jeg kan da som bonus oplysning fortælle, at jeg gav alko-retten til Thure og sad i HEL DAG OG DRAK DANSKVAND OG KØRTE HJEM KL. 22.00 FRA TOPHYGGELIG FAMILIEFEST, FORDI NOGEN JO HAVDE MELDT OS TIL EN 10 KM, SOM VI HAR TRÆNET TIL I 800 ÅR.

.....nå ikke.


10 kommentarer:

 1. Hahahaha! Indrøm at du er lidt glad? ;)

  SvarSlet
 2. Men til gengæld har I jo trænet helt vildt og er blevet meget bedre mennesker! og så slipper I for selve de 10 km, det er sgu da smart.

  Men du slipper altså ikke for den der pinke satan, vi vil se billeder!

  SvarSlet
 3. Tjek lige kommentarfeltet. Så nemt slipper I vist ikke. GOD TUR! :-D

  SvarSlet
 4. HEHEHEHEHE Katja. Vi har andre planer, jeg poppede jo en flaske bobler med det samme og er nu for fuld. Men hey, vi har en billet i overskud, så den kan du få ;-)

  SvarSlet
 5. MIG? Hvis jeg bare kan løbe 1 kilometer på en god dag skal jeg vist være heldig. Og for tiden har jeg både en forstuvet fod og hold i ryggen. Tjuhej, det kunne være kønt.

  Men I kan godt droppe det der I to. I er luret, I prøver bare at sno jer uden om. På med løbetøjet og afsted. I har jo en løbemakker at tage hensyn til. AFSTED! Eller må I blive til narreløbere. Det er ikke et pænt or!

  SvarSlet
 6. Ind i kampen og den lyserøde latex!! Og afsted. Det gør sikkert ikke nær så ondt med bobler i årerne :-)

  SvarSlet
 7. Ord. Ikke or. Fede fingre. God nat. Og god løbetur.

  SvarSlet
 8. Shit mand hvor lyder det dejligt, at ens famiie er så sjov at man gider at gå på bodega med dem - eller at de gider for den sags skyld.

  Jeg gad godt løbe 10 km og ugen for at ha sådan en familie!

  :) Astrid

  SvarSlet
 9. Nu har jeg lokket AmarOamar ud og løbe alligevel i dag. Så hvis du stadig har en billet i overskud til den 6. juli, er jeg på. Også på øl bagefter.

  SvarSlet
 10. Hov UPS!
  ej hvor surt-håber så der blev drukket et glas vin eller to da Du opdagede Du ikke skulle løbe idag.

  SvarSlet