torsdag den 30. juni 2011

Typisk

Her til aften gik jeg ind i soveværelset kl. 21.20. For at slappe af på Pukka-måden. Helt yoga og yin/yang ville jeg prøve at være. Sådan afkoblet. Sige farvel til dagen der var gået. Det gik skidegodt i de 30 sekunder, det tog mig at finde noget passende musik til at understøtte scenariet.

Herefter lukkede jeg øjnene. Og så var det jeg kom i tanker om en særlig sæk jeg havde set hos vores lokale kaffebar. Sådan en skidesmart en, man fylder jord i og kyler noget elefantgræs ned i og så ligner det en halv million. Klik-klik-klik. Hov der var også en til at hænge på altanen. Smart. Smart. Smart.
På et billede på plantesæk firmaets hjemmeside var der en gul bil, hvilket mindede mig om at jeg skal have malet børnenes små Ikea stole gule og så mangler de forresten også et bord. Indover med en ny hjemmeside, hvor jeg også fandt en særlig fransk trækasse til mine overskudsflasker i køkkenet.

Jeg har noget med at det ville se fedt ud hvis de stod og lignede Perrier flasker i sådan en kasse. Det ville få mig til at fremstå cool og stilet. Ny hjemmeside. Hov. Franske havemøbler. Ny hjemmeside. Skulle vi ikke også flytte til Frankrig? Elle bare tage på ferie dernede? Ny hjemmeside. 'Gud nej, se den lille sjove bil til drengene, hvor kan man...?'

Og sådan gik det til, at jeg rundt regnet har klikket mig rundt på de første 50 sider og ghost-shoppet for 68.000 Euro til alatankasser, legetøj, wellness ferier og klistermærker. Overhovedet ikke yin/yang.

Bare overtræk.

Og nu er jeg pissetræt.


6 kommentarer:

 1. I dag glemte jeg imens jeg var ved at skrive en sms, at jeg var ved at skrive den. 3 gange, under samme sms. Det har jeg lige godt aldrig prøvet før, at glemme det tre gange. Jeg blev tøsefornærmet over at der ikke kom svar, men det var mit svar der manglede, og haha, lige nu er jeg så åbenbart også i gang med at svare på spørgsmålet inde på "Alt om dig", det startede jeg på for over 1 time siden, og flere gange tror jeg at folk ikke får mine kommentarer, fordi jeg når jeg trykker på send kommentar, er allerede er videre i en ny fane og glemmer alt om bekræftelsesord og kommer senere hen til at lukke sider uden at have fået godkendt min kommentar.

  Men hvis du er pissetræt så håber jeg at du kommer til at sove skidegodt.

  SvarSlet
 2. Ghostshopping er bestemt en anerkendt form for afslapning!!
  Se hvor afslappet og træt du blev :-) DET virker!!

  SvarSlet
 3. Hej

  Den bil er da bare for sej, kan du huske hvor du så den på alle hjemmesiderne ??

  Mvh Lykke

  SvarSlet
 4. Ja den er fra noget der hedder megaleg.dk og er super sej.

  SvarSlet
 5. Hvor finder man de der sække til elefantgræs?
  Tak :-)
  MetteN

  SvarSlet
 6. HAHAHAHAHAHA, det ved jeg ikke, hvor meget vil du give for den info. Åh jeg SKAL have min butik...nå ok, de hedder Bacsac og du finder dem hos designdelicatessen i flere former ;-)

  SvarSlet