mandag den 13. juni 2011

En seng


Min mor købte i sin tid, efter nøje anbefalinger, denne seng til Kasper. Men efter den var samlet, nægtede han at sove i den. Så var den for høj, så var den for lav, for bred og for smal. Så var der spøgelser i den. Eller mus. Eller striber (mmnn børnelogik holder 100).

Til gengæld elskede han hulen nedenunder, hvor vi selv have sat en gardinstang på og syet et gardin man kunne trække for.

Men altså. Så var det, at Sigurd havde en seng, som passede bedre efter herrens ønsker. Og sådan er det med Kasper. Han er helt uhyggeligt stædig og han ved nøjagtig hvad han vil have. Indtil han vil have noget andet.

Hvorom alting er (gud det skriver man sjældent), så har vi denne seng inkl. madras til afhentning her på Lorteøen. Fin, nærmest ny, og helt intakt. OG den har bestået forældretesten. Man kan godt ligge deroppe og læse uden at lortet braser sammen.

Det er samme princip som ovre hos Maren: man giver det man vil. Bud starter ved fire Kung Fu is.

16 kommentarer:

 1. Damn - har lige købt et par halvhøje senge i Ilva - ellers havde jeg sgu smidt et bud på fire Kung Fu is, en halv flaske sprut og en spraytan!

  Du ligger vel ikke tilfældigvis inde med en 3 m flagstang, du vil af med? Eller et Rice fuglebad... For så er jeg game!

  SvarSlet
 2. Njarh, men jeg har en fin Ikea lænestol som skal videre til et anden hjem.

  SvarSlet
 3. Sengen er fin men har desværre ikke brug for sådan en lige nu, men en lænestol er lige hvad jeg mangler;)
  Louise

  SvarSlet
 4. @Louise: Den hedder Ektorp og er fra Ikea. Lysebrun i stoffet.

  SvarSlet
 5. Jo, men jeg vil da gerne byde hele 5 kung fu-is. Knægten er godt nok kun 6 måneder og vi bor i den mindste og mest bogfyldte lejlighed uden plads til ekstra senge, men jeg synes den er både fin og smart og for fem kung fu-is, hvem kan så ikke finde plads? Man kan vel opbevare bøger (eller andet) i den til knægten bliver stor nok til at bruge den.. eller jeg kan gemme mig for ham deroppe. I hvert fald kan jeg ikke få mig selv til at lade helt være med at byde, når nu jeg har ønsket mig sådan en seng siden jeg selv var lille.

  SvarSlet
 6. Er det med eller uden mus og spøgelser?

  SvarSlet
 7. Prophecy: Desværre, bare kedelige brædder fra Ikea. Suk.

  Cachette: bud set, jeg lader den lige stå gen ud for at se om der kommer nogen højere.

  SvarSlet
 8. Total sjov bytteleg. Overvejer lige hvad jeg skal smide ind i legen :-) Men hvordan dulan får man den transporteret? kan den være i en stationcar eller skal der en kæmpe lastbil til? ja det vil Jeppe sikkert elske hvis han er lig min dreng :-)

  Charlotte

  SvarSlet
 9. Charlotte: Den er skilt ad og er 80 cm i bredden, men ellers ligger det i stakke, så du kan nemt have den i en almindelig bil, hvis I kan ligge sæderne ned. Og så køre med bagsmækken åben.

  SvarSlet
 10. Super duper :-) Så byder jeg 6 Kong Fu is og en stor pose fyldt med blandet tyggegummi....

  Charlotte

  SvarSlet
 11. Pokkers, så blev jeg hooked alligevel! Men så er det jo heldigt at vi har rester tilbage fra navngivningsfest. Jeg byder 6 kung fu-is og 2x3 liter bag in tube-rødvin (meget smukkere end bag in box). Kan også smide lidt blandet sodavand ind i dealen, hvis det har interesse.

  SvarSlet
 12. Jamen så prøver jeg med et nyt bud :-) 6 Kong Fu is, en stor pose tyggegummi, 2 flasker Asti og en togbillet til DSB 1' til strækningen KBH-Vejle (valgfri dag)....Så kan du komme over og nyde udsigten over fjorden mens du drikker Asti og skjuler det hele med en omgang tyggegummi....:-)

  Charlotte

  SvarSlet
 13. Haha I er søde. Jeg lader den stå indtil mandag morgen. Så ser hvad det ender med. ;-)

  SvarSlet
 14. Jeg vil gerne byde en valgfri fin pyntet kage til fødselsdag/bryllup/fest/alt muligt (hjemmelavet selvfølgelig - billeder kan ses her: wwww.p-zonen.com / www.kageteenageren.com) samt to flasker rødvin og 2 liter rød Fanta. :)

  SvarSlet
 15. Det bliver jeg nød til at følge med i:-)
  Måske kommer der et bud, når jeg lige har talt med manden, sønnen er jo lidt lille endnu med siden 2½ år:-)

  SvarSlet
 16. ...vi kunne ikke vente, så har været i Ikea efter ny seng til lillemanden - han kunne ikke ligge mere i den gamle uden at ligge rullet sammen som en rullepølse....Så jeg må trække mit bud på den skønne seng.

  Charlotte der ønsker dig medvind på løbestien i morgen.

  SvarSlet