torsdag den 23. juni 2011

Blogging unplugged - pik mig i øret

 Se mig, jeg kan godt være totalt rock n' roll og ægte på ærlighedsmåden.


Ovre hos Uden Relevans bliver der snakket om store blogs og ægthed. Jeg er blandt andet omtalt som en af de store. Sammen med Marens. Og vi er åbenbart ikke ægte. Nok.

Ai hold nu op. Det handler ikke om at være stor eller ikke stor. Ægte eller ikke ægte. For ingen af os tjener en skid på det endnu. 

Men indtil da, skal vi ikke være enige om at alle er fede, gode, sjove og relevante - for dem der gider at læse det. Jeg synes nogle blogs er røvsyge og nogle blogs er røvgode, men det der med at begynde at liste hinanden eller fortælle hvem vi kan godt kan li'. Drop det nu. Det gør lige præcis een ting: nemlig at man enten bliver udstillet som en af de store og sjove, og så er der straks 100.000, der hader en. Ellers bliver man ikke nævnt som noget som helst, og så kan man sidde der og tude ned i sin skærm over ikke at være nævnt.

Og det er meget muligt, at jeg er nævnt som en af de store, men dog ikke større end at jeg har mistet en læser på at have stavefejl. Og hvis man kan faile på stavefejl, så er der jo frit valg på alle hylder over hvordan man får succes. Eller det modsatte. Ja, jeg har da i hvert fald ikke regnet den ud.

Happy blogging!

ps. beklager for stavefejl. Eller slåfejl. Eller fejl i det hele taget.
pps. gu' gør jeg da røv.
21 kommentarer:

 1. Ikke i forlængelse af nogen pikdisukussion om ægthed, gider den ikke, men: Jeg får faktisk lyst til en øl og en svingom med dig på det billede og rææææb. På det andet billede til højre ser du lidt farlig ud, jeg ved jeg ville snuble i en hundelort og stamme, hvis jeg mødte dig sådan.

  SvarSlet
 2. Jamen lad os tage en svingom. Vi kan starte virtuelt....AV! for fanden ikke træde mig over tæerne...ok. Nå du vil headbange? Okay så gør vi det.

  SvarSlet
 3. Og ja se nu der, nu er jeg pigefornærmet og citronfisse, for hvad opdager jeg? Du har ikke MIG! på din blogroll. Røvbanan!

  SvarSlet
 4. Gu er du da røv poleret eller kedelig eller uægte...

  SvarSlet
 5. Jeg vil bare gerne vide, om det øje der er åbent, er dét du er blind på eller om det er dét du kan se med?

  SvarSlet
 6. HØRT HØRT HØRT! Kan vi ikke allesammen bare være venner - eller så i det mindste lukke røven med alt det sure.

  SvarSlet
 7. hahahahaha! Se det ville man jo aldrig se mig gøre! fuck nu er du mere ægte end mig. Tak for dagens grineanfald.

  facknyce var min ordbekræftelse, og så snakker vi ikke mere om det.

  SvarSlet
 8. Hvis det giver ægthed at have stavefejl, vil jeg gerne skrive under på, at du også laver den slags og beklage at jeg gjorde dig opmærksom på dem, så du kan rette dem. Undskyld mange gange, det var min fejl at tro, at tekster skal være til at holde ud at læse.

  Det var nok også min store fejl at tage en journalistuddannelse i den tro, at man blev bedre til at skrive af det...

  SvarSlet
 9. Onkel Anne: Ja men efter det med brysterne, så kan det være at jeg vil!

  Maren: OSm du kan se prøver jeg at kigge ind i kameraet med mit blinde øje, deraf en kraftg spejden op mod lyset. Er det ikke blinde gør? Går mod lyset?

  Prophecy: Hvad? Hvornår har du set min røv? Var det min? Lækker?

  Katja: Altså det var sådan set ikke rettet mod dig. Du gjorde mig opmærksom på en fejl i min 'om' tekst, og det er da det mindste jeg kunne rette. Og se nu prøver jeg allerede at forklare mig, men jeg skrev den lynhurtigt om den aften jeg startede den nye blog, fordi der gik ged i opsætningen. Så nej, det blev jeg da ikke gnaven over og det tror jeg heller ikke du opfattede via min mail. Der ligger en anonym kommentar hos Uden Relevans om at han/hun simpelthen måtte stoppe med at læse pga. stavefejl.....Og der må jeg sige at der er agurker oppe i røven, for come nu on.
  Hvis der er stavefejl er det fordi det går for hurtigt, men stave det kan jeg sådan set godt.

  SvarSlet
 10. Skønt billede, men synes egentlig det er en lidt ærgerlig holdning i indlægget. Jeg har læst uden relevans, og synes det er ret sobert uden en bidsk tone. Og hvad er så problemet? Det er jo fair nok, og der er vel ingen grund til at man ikke må ytre holdninger. Du gør det jo tit om film, musik og andet. Hvorfor er det anderledes end at have en holdning til en blog?

  Nyder at læse bloggen, men er da bestemt enig i at din blog ikke er specielt 'ægte', men det er jo charmen. En god gang light-ironi, ja tak. Men igen: hver sin genre og det er der altså ingen skam, bitterfisse eller noget i at melde ud.

  SvarSlet
 11. @anonym, fortæl mig lige, hvad er forskellen på Fuhrmanns ægte blog og en ægte roman? Begge er vel lige ægte?

  SvarSlet
 12. Men jeg har slåfejl, ja det har jeg. ;-)

  SvarSlet
 13. Du slår sgu da aldrig fejl!

  SvarSlet
 14. Jeg synes ikke du skal gå så højt op i hvad der bliver skrevet. Der vil altid være tilhængere og modstandere - uanset hvad du gør og skriver. Så længe du selv kan stå inde for din blog, så glem alle andre. Jeg tror desværre at du har kigget lidt følelsesmæssigt på blogindlægget, jeg synes ikke det var så negativt, men jeg kan godt forstå det går tæt på - specielt når du jo skriver om dig og dit liv, og det er det der står for skud. Hivs nogen der hænger sig i stavefejl og kan blive så oprørt over det, så fred være med dem. Det er vel heller ikke den type "nærtagende" læsere du alligvel vil appelerer til :)
  Jeg har været anonym læser af din blog i over et år, og jeg var så heldig at komme ind og se dit og Marens underholdende foredrag her i København og hvor jeg grinte og nød det.
  Jeg ville være stolt, hvis jeg var Maren eller dig fordi i min verden er der totalt overensstemmelse mellem jeres blog og den fremtræden I havde i Favergade. Så for mig er I begge totalt ægte - efter min definition.
  So keep up the good work :)
  Big hugs
  Anna O.

  SvarSlet
 15. Nej nej søde Annamette, min kommentar er helt sarkastisk ment og selvfølgelig rettet mod Uden Relevand, som jeg jo også har læst via dit link. Jeg lagde nemlig også mærke til at der i samme interessante indlæg var en hentydning til at det var problematisk at man var journalist, når man skrev. Det synes, jeg er sjovt! Og at stavefejl pludselig skulle være noget godt. Rendmigirøven.

  PS. Tag sjældent noget, jeg skriver alvorligt. Det er meget sjældent ment på den bogstavelige måde.

  SvarSlet
 16. Nårmen så ånder jeg op Katja. Kunne heller ikke forstå det, sådan uden at kende dig og alligevel kende lidt.

  Anna O. : Tak, det var godt nok sødt sagt. Min pointe med mit indlæg er slet ikke at jeg føler mig ramt. Mest at det kan være flintrende ligegyldigt om vi er små eller store eller hvad fanden vi er, bare vi skriver. Jeg bryder mig bare ikke vildt meget om den der anmeldende facon. Det tager spontaniteten ud af at blogge og det er synd for det hele. At man tror man skal være som nogen.

  SvarSlet
 17. Note til selv: Brug sarkasme med omhu overfor folk der ikke kender dig. Men nu gør du jo, så nu kan jeg gøre det for fuld skrald. Hurra! :-D

  SvarSlet
 18. Jeg er lige kommet tilbage fra ferie så ser først dette nu. (Ja jeg læser sgu da med her indimellem).

  Det var som skrevet ikke for at disse nogen som helst, du kommer hermed på næste liste som jeg så vil lade være med at offentliggøre.

  Det var spontant at jeg tænkte at de to nævnte damer, virkelig skriver med hjertet hver gang - ingen giveaways ingen produktanmeldelser bare hjerte og tærte hver gang.

  PS fede billeder er de photoshoppede? :)

  PS PS Når jeg skriver er det altid fra leveren og spontant, det går stærkt og så retter jeg bagefter, men det smutter også for mig med de satans slåfjel.

  SvarSlet