lørdag den 18. juni 2011

Superheltemand

Jeg har løbetrænet som en sindssyg gennem Amagers marker, svedt mig halvt ihjel og næsten kastet op på cykelstierne af udmattelse, bare for at kunne løbe 10 km i morgen...... på under tre timer.

Jeg går rundt og er lidt selvfed og har også lidt sommerfugle i maven over i morgen. Du ved, det er sådan et rigtigt løb, hvor der kommer mennesker og kigger på. Og for mig er det stort hvis jeg gennemfører.

Det sad jeg så og pralede lidt med i morges over Havrefrasen. Præcis hvor sej jeg var. Jeg forsøgte at putte drama ind i historien om det store løb og Kasper købte den og jeg kunne se at jeg var ved at stige lidt i graderne i forhold til hans far, som jo er THE MAN med de seje cykler og kædeolie i kælderen til at smøre små og store tandhjul.

Lidt senere kommer jeg så i tanker om at vi ikke kan være fem mennesker i bilen til den store familiefest vi skal til senere i dag og mens jeg forsøger at tænke i rejseplaner, hvordan vi kan dele os og rejse i hold. Okay vi skal kun til Værløse, men min mor er den ene voksne, og det er ikke stedsans hun har fået som den ypperste gave. Derfor ville jeg helst have hende med i bilen, men Thure nægtede at sidde i bagagerummet. 'Jeg kan da bare løbe derop', foreslog han. 'Der er vist kun nogle og 20 km', fortsatte han.

Nogle. Og. 20. Km. ????

Så pakkede han en taske og tog sine løbesko på og satte røven i en stram spandexbuks. Mens jeg stadig sidder her og måber ned i min morgenkaffe. Kommer aldrig til at fatte, hvordan man frivilligt og uden heppekor gider at løbe til lidt uden for Værløse.
4 kommentarer:

 1. Argh men, han er sgu da ikke normal! Jeg glæder mig til foto doku af den pink dragt og dig i morgen - og Ha det nu sjovt med de 10 km! You can do it!

  SvarSlet
 2. Ja for helvede, held og lykke med det - og hvis dragten er en succes så send den lige op til mig i Finland, jeg er vild med tanken om at løbe med den og se finnernes reaktion!

  SvarSlet
 3. Du må få ham mental undersøgt! Det er sgu for langt ude!!

  SvarSlet
 4. I er vel også 5 når I så skal hjem igen, og betyder det så, at han endnu engang snører løbeskoene?!

  SvarSlet