mandag den 6. juni 2011

......

Så kedelig en overskrift kan man lave. Og jeg er endda en der tjener penge på at skrive på ting, der bliver trykt i blade. Holy moly.

Jeg er begyndt på fire blogindlæg om alt fra en løbetur, Thures røv og noget med gmail, der har undret mig.

Problemet er bare, at jeg ikke kan skrive, og jeg ender med at sidde og rive mig selv i håret, som når Kaper ikke kan få sin briotogbane til at blive præcis som han vil have den. Men jeg har heller ikke tid til at skrive, for jeg skalskalskalskal aflevere artikler i dag. Og jeg skal have taget billeder til en artikel om Røvballe Bootcamp, så jeg skulle faktisk også helst bruge tiden på at tabe mig 8 cm i omkreds om maven. Inden kl. 11.30 i dag.

Så tilgiv mig, på denne mandag, for at være verdens kedeligste blogger.

Til gemgæld vil jeg lige minde dig om at du stadig kan nå at få billet til foredrag med Maren og mig. Og dét bliver ikke kedeligt. Det lover jeg. Kom med.

4 kommentarer:

 1. Du er tilgivet. Uden pis.

  Aprospos Røvballebootcamp, er det så ikke den træner - Krisztina- som du har omtalt her på bloggen, som er afbilledet på side 32 i det nye Alt for Dullerne?

  God arbejdslyst med altt det, du skal nå i dag.

  SvarSlet
 2. Jeps det er hende. The Røvballe Bootcamp woman. Træneren over dem alle. Aj seriøst hun er så pisse go til det der med at hive folk op af sumpen. Prøv det prøv det.

  SvarSlet
 3. Jeg undværer. med kun snerten af ærgelse i stemmen, dagens indlæg og glæder mig til foredraget i næste uge.
  Vi ses!

  SvarSlet
 4. Ej nu orker min misundelse fandeme snart ikke flere reklamer for det foredrag. Men Thures røv vil jeg gerne høre om. Jeg tog faktisk også et billede af min egen idag, ved dog ikke helt om det bliver et helt indlæg. Se sådan ender man med at have sjove billeder fordi man havde et blog indlæg i tankerne, og du er sgu ikke kedelig!

  SvarSlet