tirsdag den 7. juni 2011

Søvn and all that crap

Eddermame lang tid siden jeg har skrevet om manglende søvn. Havde også glemt hvordan det føltes og red lige lovligt meget på bølgen over, at Jeppe har sovet igennem i lang tid og at Kasper stadig er det engleste barn i verden hvad angår putning. Han kan da godt brokke sig en lille smule, når han ikke kan få lov til at lege mere, men that's it. Tandbørstning, en bog eller to, lidt snak og så 1-2-3 så går han i brædderne på 1 minut.

Jeppe derimod. For fanden. Hvis han så meget som lugter mig i værelset så nægter han at sove. Men er det Thure som putter ham, kan han nøjes med at sidde ved ham i 5 minutter og så kan han godt selv ligge og knurre indtil hans øjenlåg bliver tunge.

I aften derimod. Hvor jeg er alene på skansen. Så skal jeg da ellers love for at Cirkus Arli har disket op med det tunge skyts, og hvor ekstranumre med sjove-sjove cirkusklovne er det nye hit. Jamen jeg er SLET ikke gearet til det. Jeg synes det er så toplatterligt, at ville ligge og råbe som en galning i nu 1,5 time. Hver gang jeg går derind sætter jeg mig ned på hans lille stol ved siden af sengen og aer ham lidt. Og så skal I ellers se Guffe ligge og stikke sine tæer op i hovedet på mig. Først skal den ene kysses og så den anden. Så skal der rækkes tunge og hives i ørene og flirtes som om det var en aften i baby-scor-lounge. Og det virker jo ikke. Det der trying too hard og derfor går jeg ud af rummet igen. Ha!

Men aldrig så snart at min ene røvballe har tænkt på at løfte sig fra sædet før sirenen går i gang.

Aiiii mand. Jeg manifesterer bare ikke unger der ikke vil sove. Basta. Jeg har kampbrækket mig i sammenlagt 14 mdr., så derfor har jeg r-i-g-e-l-i-g-t på karmakontoen. Jeg skal sguda ikke også trækkes med unger, der ikke vil sove. Vel?

Vel? Please. Jeg kaster gerne op i en måned mere, hvis det skulle være.

Røvhuller. Ja jer i karmakomitéen.

8 kommentarer:

 1. Jeg kastede op i alle 9 mdr og min datter sover nærmest aldrig igennem. Hun er lige så gammel som Jeppe. Hvor hæver man på karma-kontoen?!

  SvarSlet
 2. Må med skam melde at kæledyr ikke er et hak bedre. De kører åbenbart også helt samme udvælgelsestaktik - tilgengæld brækker man sig ikke og må gerne råbe (lidt)

  Men børn vokser heldigvis fra det, ikke??!!

  SvarSlet
 3. Jeg håber da de vokser fra det! Jeg har også haft kvalme og kastet op i 14-15 mdr, og mine børn sover heller ikke stabilt... I går fik jeg dem puttet uden gråd, blot for at opnå at lillebror vågnede efter en time, og storesøster tissede i sengen ved midnat da jeg (endelig) selv skulle u seng. Karma kom her.....

  SvarSlet
 4. Hold da fast hvor det bare er sådan vores sengeputning for tiden er. Det tager seriøst 2,5 time at putte en 2 årig.
  Og jeg må indrømme at selv om vi nu på 8. uge har vinket farvel til voksentid, så klukker jeg altså af grin over din fortælling - håber det er ok, da jeg selv ingen voksentid har pt, men tilgengæld har jeg en unge som skiftevis synger og råber, charmer og henter legetøj op i sengen ... i 2,5 time.

  Håber seriøst vores unger kan bruge den "charmeteknik" de udvikler for tiden til noget konstruktivt, når de bliver voksne.

  kh
  Anna

  SvarSlet
 5. Hov, hvor er indlægget om tankpasseren? Havde ellers lige en kommentar...

  SvarSlet
 6. Ja, hvor er indlægget om tankpasseren?

  SvarSlet
 7. Altså. Blogger og mit internet har ikke været helt oppe at køre, så derfor kunne jeg ikke engang kommenere, men skriver et nyt indlæg nu, så I ved hvorfor.

  SvarSlet
 8. "Godnat og sov godt" af Eduard Estivill & Sylvia de Béjar...

  Det VIRKER... KØR..

  http://www.williamdam.dk/product_info.php?products_id=1169912&gclid=CO60yP62qKkCFYu-zAodF1N4Kw

  SvarSlet