søndag den 19. juni 2011

He he he he he he he ....

Jeg elsker, når mødre også selv har knaldet rundt og været nogle idioter...fx. på et stilads. Her er hvad en læser skriver på Alt Om Dig til spørgsmålet: hvad er det dummeste du indtil videre har gjort:

Noget rigtig rigtig dumt, som I aldrig må fortælle mine børn, at jeg har gjort - var at kravle ud på et stillads i 10.sals højde i en kæmpe brandert (det var på et kollegie og vi skulle besøge én lidt længere nede af gangen og synes det ville være et festligt indslag at ankomme fra vinduessiden, hvilket stilladset muliggjorde. Det gik ikke galt, men hold kæft hvor er sådan noget *D*U*M*T).

Hehehehehehehe...

2 kommentarer:

 1. Pyh, jeg har en tilsvarende historie fra mitkollegieliv.
  Men skrev heldigvis noget andet, som "dumt"

  SvarSlet
 2. Jeg bliver lige nødt til at dele denne dag med alt og alle. Fordi hvis jeg op med at grine af det, så begynder jeg at overveje, hvilken ny diagnose jeg har.

  I morges aftalte jeg med Peter (ægtemand), at jeg skulle tage klapvognen med hjem efter at have afleveret Erik(søn), fordi vi skulle til sommerfest i vuggestuen, og jeg skulle direkte derfra på arbejde og Peter skulle alene hjem med Erik på cykel.

  Så jeg tog klapvognen med hjem. På vejen går jeg ind i bageren og køber brød. Jeg går hjem med mit brød.

  Derhjemme har jeg en sms-udveksling med Peter om klapvognen.

  Om eftermiddagen går jeg lige forbi bageren og over til vuggestuen til sommerfesten. Vuggestuen ligger ikke ret langt væk, og overmandet af akut kaffetørst går jeg på et tidspunkt tilbage til bageren og køber en kop kaffe og tager med tilbage til vuggestuen.

  Så tager jeg på arbejde, og Peter og Erik bliver til festen.

  Jeg er lige kommet hjem igen. Til en meget sarkastisk udseende Peter. Som havde fundet vores klapvogn foran bageren, hvor jeg har glemt den i morges. Og er gået lige forbi den tre gange siden uden at opdage den.

  Fik jeg sagt den er knaldrød og en meget særegen model?

  Peter har fået tildelt absolut håneret.

  Jeg havde også glemt smøret på køkkenbordet og køleskabslågen stod en lille smule åben....

  SvarSlet