fredag den 17. juni 2011

Løbsbillet til dig?


Så er det på søndag at stængerne skal stå sine prøvelser: at kunne fragte mig og min brede røv rundt på 10 km. Sammen med Maren og tre andre bloggere.

Og det går jo skidegodt allerede, for der er allerede en der har meldt fra. Derfor er der en billet i overskud, så hvis du på nogen mulig måde kan komme i fantom-form på to dage, (medmindre du allerede er i virkelig god form. Det findes jo), så kan du komme med os.

Smid en kommentar her og så sender jeg info videre til den, der simpelthen er så HELDIG at kunne få lov til at løbe 10 km.

Jeg trækker en vinder i aften og bliver ikke fornærmet, hvis ingen gider at være med.

ps. jeg har fundet den pink dragt, jeg skal bare have overtalt mand-med-pink-dragt, at jeg kan låne den. Det er jeg jo for fanden nødt til. Har lovet og alt det der. Ellers ..ja hvad så? Så må jeg kronrage mig selv og løbe i bar røv. Andre bud?

5 kommentarer:

 1. Jeg er lidt bekymret... Over det der med "mand-med-pink-dragt"! Mand??? Hvorfor har mand-med-pink-dragt en pink dragt? Hvorfor bruger han den? Hvor? Og hvornår?
  Jeg får absolut billeder i mit hoved, jeg godt ku være foruden:-)
  Please, sørg for at du kommer til at låne den!!! Eller endnu bedre at du kommer til at beholde den.. Man ved jo aldrig hvornår man ku få brug for sån en igen!

  SvarSlet
 2. altså....Det giver da meget mening at mand-med-pink-dragt- har pink dragt, ellers ville han jo bare være mand. ;-)

  Men jeg så faktisk mange dragter af den stil til karnevalet i Aalborg, det er vist noget superhelte halløj. Måske det også er det han bruger det som. Men ihh hvor jeg glæder mig til billeder.

  Og nej dette er ikke et forsøg på at vinde billetten, jeg har stadig hofteskreds besvær og noget.

  SvarSlet
 3. Gad egentlig godt, hvis det ikke lige var fordi jeg skal være piv stiv på lørdag. Jeg vil tænke på jer svedende damer, imens jeg tager en lur og en cola til:)
  Og det er ligefør jeg kunne lokkes, bare for at se dig i Pink dragt...

  SvarSlet
 4. http://www.coolstuff.dk/Green-Man-Suit?gclid=CPqY1ICKv6kCFUaDDgoddzQTgA

  Den findes i rød eller grøn også. Hvis du ikke lige kan finde den i pink, så er grøn også sædels kældeligt.
  Den her er dog med hoved også.

  SvarSlet
 5. Arh Mille, du må tage den på rutinen.

  Alberte, HAHAHAHAHA, det vil slet ikke se mærkeligt ud med en hætte uden øjne og ører.

  SvarSlet