onsdag den 15. juni 2011

Alt Om Dig

Hermed en lille wrap-up på den nye blog, som svar på nogle af spørgsmål der ramte min inbox i går.

Jeg vil gerne kunne svare anonymt, kan man det? 
Jeg har fiflet med indstillingerne sådan at man nu kan svare anonymt, hvis man har lyst.

Lukker du Fuhrmann bloggen?
Fuhrmann For Dig bliver ikke lukket ned. Alt Om Dig er ikke en erstatning. Bare rolig. Mig slipper I sgu ikke for. Jeg er bare så spørgsmåls-liderlig, at jeg også var nødt til at starte en blog med spørgsmål.

Er det en midlertidig blog?
Nope, den bliver ved til jeg ikke gider at stille flere spørgsmål.....som om.

Er du ved at skrive en ny bog med spørgsmål?
I wish. Men det er jeg ikke. Jeg skriver på en anden slags bog og jeg vil da ikke afvise, at jeg kan blive inspireret af jeres svar. Måske kommer der en dag en ny bog med spørgsmål. Det håber jeg da.


Og tak for tilslutningen i går. Det var jo helt fantastisk at læse alle jeres svar.
3 kommentarer:

 1. Men hvorfor fanden vil man svare anonymt? hmm Det skal jeg heller ikke blande mig i, selv om jeg så absolut ikke forstår det. Jeg kunne forstå det hvis det var negative ting: som fx at det man havde lyst til i verden var at dræbe en person. Jeg plejer også altid at være anonym når det sker. Tror jeg, for det er aldrig sket endnu. Håber så sandelig heller ikke det sker.

  Jøsses det eneste jeg egentlig ville skrive var at det jo faktisk giver så meget mening at det er dig der har lavet Alt om Dig bloggen, fordi du er jo spørgsmålsdamen.

  SvarSlet
 2. Jeg synes det er fint at kunne svare anonymt fordi det er direkte personligt tilknyttet. Der er ikke lagt op til at man skal dele, men at man kan gøre det, hvis man har lyst og rigtig mange kan godt li at dele deres tanker, og jeg er VILD med at jeg kan læse svarene, men det er ikke alting man har lyst til at dele offentligt, og det synes jeg der skal være plads til. At kunne dele, men også at man kan dele anonymt.
  Igå? ;-)

  SvarSlet
 3. Jow jow, altså. Anonyme mennesker er også velkommen på min blog, det var slet ikke det. Og skulle jeg snakke om mine tabuer ville jeg nok også være anonym, og man har et standpunkt til man tager et nyt. Og tit får man måske guf fra anonyme. Ik'århh

  SvarSlet