mandag den 30. maj 2011

Distance: 7,844 km's selvoptagethed


For fanden altså. Skulle jo bare have løbet en kort tur. En lille hurtig en for at teste benene. Der skete bare det, at der hele tiden skete noget, så jeg var nødt til at løbe videre.

Vi starter ved Islands Brygge st., hvor jeg egentligt ville have vendt om og løbet hjem. Men så kom der to politibiler kørende med fire betjente, som gloede så meget, at jeg nær havde givet dem fingeren. I stedet speedede jeg op. Skulle da nødig hedde sig, at bare fordi min røv er stor kan den ikke løbe hurtigt....for det var jo helt sikkert det de tænkte.....

'Bare lige op til det næste hjørne, og så indover Fælleden og hjem', tænkte jeg. Men netop lige der ved Netto stod to hipster-typer bag hver deres RayBan og gloede. Og fordi jeg er synsk når jeg løber, så kunne jeg jo se, at de kiggede på mig og tænkte: hende dér, hun kan da ikke løbe op til Rema 1000 og over til Bella Centret og hjem', hvilket fik mig til at fortsætte.

10 sek. senere ser jeg 250 S holde ved endestationen med IKKE I RUTE skiltet fremme. Det var sådan set også det jeg følte på daværende tidspunkt. Ikke i rute. Not avaliable. Lukket. Og slukket.

Mit kraveben gjorde herrenas og i min ene side af ryggen jog det som en sløv lommekniv.Runners high mine bare...der var ikke for fem flade ører lykkehormoner til at slæbe mig hjem. Eller bare heppe.

Men heldigvis har jeg utrolig dårlig musiksmag, når jeg løber, og da jeg nåede til Kenny Loggins nummeret Playing With The Boys...ja den fra Top Gun.....så gik der bare solnedgang, sved og spændstighed i den og det var på det tidspunkt, hvor jeg var nået til det store kryds ved Bella Centret og der ville jeg sguda ikke ligge og ralle på jorden, når jeg i virkeligheden var Tom Cruise vel?

Så jeg løb den hjem på selvoptagethed, og da jeg kastede mig ind på græsset derhjemme viste mit lille lommeur, at jeg havde løbet hele herligheden på 45 min. WTF? Jeg kan helt sikkert ikke gøre det igen, men det har givet mig et spinkelt håb om at kunne løbe 10 km.

Om ikke andet, kan jeg da træne mit ego til ikke at gå ned på opgivenhed.

8 kommentarer:

 1. Haha, man skal ikke undervurdere sit ego! - For 100 år siden, løb jeg noget 5kms-natteløb med en af mine gode venner. Han havde alle mulige knæproblemer der, så jeg tænkte at han nok var en fin løbebuddy der også ville tage pauser.. Det gjorde han ikke.. Og fordi jeg ikke ville tabe til en "handicappet", blev jeg OGSÅ ved.. Og for at det ikke skulle være nok, spurtede jeg til allersidst, bare for at slå ham med et par sekunder.. Christ, altså :)

  SvarSlet
 2. Fuck min røv har lige fået rejsning! Noget stort er på vej, og det handler om motion, og det handler om mig, og faktisk glæder jeg mig, fordi jeg ved jeg elsker når jeg er færdig. Med at løbe sgu da, fjern venligst jeres tanker fra min perverse tankegang.

  Men hvordan fjerner man fokus på de hoppende bryster?, som man føler alle andre ser på? Og ikke synes det er så fedt?

  Tak for dig. og din ego træning.

  SvarSlet
 3. Tillykke! ELSKER dette indlæg! Jeg er også synsk og sætter folk på plads med psykosmil og muntert fjed, der af og til kammer over i noget hop. Dårlig musik hjælper altid.

  Men er 45 minutter ikke vildt hurtigt? Tror jeg skal have gang i mit stopur.

  SvarSlet
 4. Jeg hepper på både dig og dit ego og på musik, der virker.

  Du får mig bare ikke til at sige 'godt gået' med den tid. Et 'vildt godt løbet' får du med - og det er ligesom med maraton: Når du kan løbe så langt alene, så kan du og dit ego uden problemer hive 10 km igennem. Der er der folk til at kigge og heppe.

  SvarSlet
 5. Kristine: Man køber en stram sports-bh og iklæder dig noget sort. Jeg løber med en undertrøje fra Odlo, den holder det hele fast og så en udover frs Casal. Super fantastisk der ikke sidder stramt.

  amarOrama: Vi skal så bare ikke løbe ved siden af hinanden til det løb, for så går det hele tidne op i hvad den anden tænker. Eller også skal vi psyke hinanden hele vejen og ender med at få et hjertestop af udmattelse.
  Jeg ved ikke om 45 min. er hurtigt, jo det er det sikkert, og jeg satser heller ikke på at kunne løbe på den tid igen. Det var sikkert noget med stjernerne der stod i en bestemt bane på det tidspunkt. Men what do I know, jeg er jo ikke en løber. Og jeg ved at jeg dør af præstations et elelr anden, som nok skal sætte en stopper for mit fjed den dag. !

  SvarSlet
 6. Det var sguda den bedste løbestrategi, jeg nogensinde har læst/hørt. Ikke fordi det er mange... men den her er i hvert fald original og troværdig og sjov!

  SvarSlet
 7. 45 minutter? Respekt! Det kan jeg knapt nok nå ud til mit slikskab og æde 10 miniskildpadder på.
  Synes du er sej.

  SvarSlet
 8. Arh hvad superheltemor, 10 MINI skilpadder, dem kører man da ind på et minutstid ikke? Jeg gør. Jamen jeg ved ikke om det er hurtigt egentligt. Jeg synes faktisk at jeg løber ret langsomt, men det gør jeg måske ikke. I hvert fald synes jeg det er hårdt.

  SvarSlet