fredag den 13. maj 2011

Og det får man for at være venlig


Nå jeg skulle aldrig have hældt alt det serum ud over Blogland. Der gik jo virus i lortet. Beklager. Men hvis der er nogen blogspot-typer derude (ja, vi er stadig nogle tåber tilbage, der endnu ikke er gået over til Wordpress), så har I sikkert også oplevet at Blogger har svigtet de sidste dage.
Det var mig. Undskyld. Kunne sgu da ikke vide, at den serum var SÅ effektiv.

Men virus rimer på pist-væk-borte er mit indlæg om torsdagsgaven og alle jeres kommentarer. Så endnu engang. Hvis du vil vinde de gyldne dråber (stadig foræret af venlige Anette ovre fra Beautyland), og blive forever frisk i face, så smid en kommentar nu.

Forresten fik jeg verdens mest brugervenlige kommentar i det indlæg, der nu er væk. Nemlig det, at man vel bare kan smøre barnets hals ind i serum, da der jo er broccoli i. Win-win: frisk fjæs til mor, grøntsager til barnet.

Lodtrækning på mandag og der er stadig gode gaver i vente de næste dage, så hold øjnene på bloggen.

58 kommentarer:

 1. Jeg er ligeså meget in som jeg var i går! Og jeg ved, jeg har brug for det - som i helt vildt meget brug for det! For hvis ikke mit ansigt snart får noget mere næring, så kommer jeg til at fejre en 36-års fødselsdag med at ligne en på 63... Det er nemlig det, man får når man vælger at få 3 børn på 4 år! Og at de så faktisk er piger, gør garanteret bare det hele meget værre - for tænk når de blir teenagere - så kommer de der med deres spændstige hud, æblekinder og rynkefri pander - og hvis ikke det gir anledning til yderligere 3 rynker, så skulle det sgu undre mig meget!!

  SvarSlet
 2. Hej
  Jeg vil rigtig gerne deltage.

  God weekend.

  Mvh. Dianna

  SvarSlet
 3. Jeg skrev vist nok noget med at jeg stadig er ung og har ikke brug for det der, men det har min mor! ...og jeg skylder hende vel egentligt stadig en morsdagsgave - så lad lige mig vinde! :D

  (men der er vist nok noget med at alle indlæg kommer tilbage i løbet af de næste par dage har jeg læst mig til)

  Wordpress kan anbefales!

  SvarSlet
 4. Prøver igen da :-) Mette

  SvarSlet
 5. har også gang i tre børn på 4 år finten, så jeg vil også meget gerne deltage

  SvarSlet
 6. Jeg er også klar igen;) Louise

  SvarSlet
 7. Jeg prøver lykken igen med det fantastiske serum! :)

  SvarSlet
 8. @Dorthe K - kan du ikke trøste dig med at teenagehud, om end rynkefri, så dog sjældent er den aller reneste. Og er der noget vi gamle kællinger har, så er det REN (løs) hud... Periodevis om ikke andet :)

  Vil gerne være med i konkurrencen - for grøntsagernes skyld! :o)

  SvarSlet
 9. Broccoli er min ynglingsgrønsag (ja jeg ved det er mærkeligt), så her er mit håbefulde lod :-)

  SvarSlet
 10. Hov den var anonym - men ovenstående kommentar er mig. Mvh Cecilia

  SvarSlet
 11. Gimme gimme gimme! Er så træt for tiden at jeg ligner en mand..

  Line F.

  SvarSlet
 12. Ælsker broccoli, så bring it on!

  Trine Ko

  SvarSlet
 13. Jeg vil osse stadig gerne vinde torsdagsgaven...

  SvarSlet
 14. Vidste sgu bare det var dig!! Er med alligevel, bare lidt mere sur. Så send gerne broccoli mod Århus ikk?!

  SvarSlet
 15. Kære Gud i himlen, lad mig vinde. Pleeeeaaaaase Guuuuuuuud.

  SvarSlet
 16. Man bliver da nødt til at få fingrene i noget, der er SÅ effektivt!

  SvarSlet
 17. I looooove Biotherm!

  SvarSlet
 18. Dejligt at det virker igen ....så vi kan vinde skønne,brugbare og inspirerende sager :))

  SvarSlet
 19. 2 fødsler på 1½ år gør intet godt for ens body, men hvis jeg smører serum i ansigtet, så det måske skjule for div. skavanker?! Jeg krydser fingre!!

  SvarSlet
 20. Green stuff - in my face! Jeg vil gerne deltage...

  SvarSlet
 21. Kan godt lide win win :-)
  Kh. Malene S

  SvarSlet
 22. ...er med igen... Mvh. Luise

  SvarSlet
 23. Jeg trænger også stadig! Hilsen Mette H.

  SvarSlet
 24. Dejligt med torsdagsgaver, som er SÅ brugbare - jeg er helt klart med :-)

  Mange hilsner
  Anette R.

  SvarSlet
 25. Jeg vil også være med ... :)

  SvarSlet
 26. 10 år som morgenvært og en døgnrytme som kun taxachauffører og malkekøer har, så er noget stram-op-og-glat-ud virkelig tiltrængt i min afdeling!!!!!

  SvarSlet
 27. Jeg vil også meget gerne vinde :) Jeg går nemlig og venter på mit første barn - termin i onsdags! Jeg er sikker på, at både hun og jeg har godt af broccoli! Uhm.. Tak for en god blog!!

  SvarSlet
 28. Supergreen!
  Jeg venter også barn og jeg kan ligesågodt montere serum-elastikker med det samme. Nogen er godt igang med at underminere min kæbelinie...

  SvarSlet
 29. Jamen jeg melder mig også under fanerne for at vinde den skønne grønne serum, mangler omkring 7 års skønhedssøvn, og har desværre ikke udsigt til en hel nats søvn før jeg er færdiguddannet om 4 år - Gys og gru og FUCK.....!!

  SvarSlet
 30. Ja tak da!!! Trænger gå´nog oss til noget antirynkepløre... Alle de der bøvlede nætter du selv kender alt til, kæft de trækker tænder ud(eller rynker ud) super give-away

  kh Line

  SvarSlet
 31. Uhm broccoli...!!!

  SvarSlet
 32. MMMmmmmm, den ser dejlig ud! I´m still in ;)

  SvarSlet
 33. Hard core eksamen = en røv der bare vokser for at udfylde kontorstolen, øjne der løber af for mange bogstaver og for meget skærm, kronisk bad hair day, fordi hjernen vokser så meget at hårrødderne er ved at flytte hjemmefra, et fjæs der forskrækker 2 x afkom, hunden, postbudet og alle andre der er så utjekkede at de overtræder grænsen ml. matriklen og den anden verden (altså den der er derude, med pæne mennesker, frisk luft og noget jeg har glemt hvad er, men det skinner i øjnene)
  For menneskehedens skyld... eller bare lokalmiljøet, lad mig smøre mig i virksomme skønhedsprodukter, så det hele ikke er spildt, fordi censor kaster sig ud af vinduet når jeg træder ind i elsamenslokalet!

  Iben

  SvarSlet
 34. Det serum kunne jeg helt sikkert godt bruge.

  SvarSlet
 35. Jeg er med med med!!!

  SvarSlet
 36. Jeg T-R-Æ-N-G-E-R til et boost til huden!

  SvarSlet
 37. Lækker gave - jeg er med! Jeg "opdagede" i morges tre rynker ved siden af min mund - først tænkte jeg "lort". Derefter tænkte jeg, at dem har jeg sgu grinet mig til og så er det vel ok med et par rynker(?!) Siden da har min niece på 5 år spurgt mig om jeg er gravid igen - suk! Nej, jeg har bare ikke smidt maven fra sidste graviditet!!! Så stik mig venligst det produkt - jeg trænger sgu til noget lækkert!!!!

  Kærligst
  Kathrine

  SvarSlet
 38. Ja tak, send den lige den her vej....

  SvarSlet
 39. Hvor ser den bare super lækker ud.
  Jeg trænger til at forkæle mig selv.

  SvarSlet
 40. Ååårh hvor strengt, min kommentar er bare forsvundet. Hmpf.
  Jeg skrev at jeg er under 30, men at jeg er virkelig virkelig træt. Og at min krop ikke er enig med mit sygesikringsbevis, som insisterer på at jeg kun er 26.
  Så ja tak til serum !

  SvarSlet
 41. Nåh ja, jeg kommenterede på den sidste udgave...Men en gang til for prins Knud......
  I og med jeg runder halvtredser-hjørnet lige om straks og har tre teenagere, så burde jeg sikkert bruge i litervis af den slags ting......

  SvarSlet
 42. Har lige opdaget, at jeg for alvor er ved at blive ældre. Det kan jeg se på min hud (og min røv, mave og bryster - men det er sagen uvedkommende). Så det der ville helt sikkert blive vel modtaget!

  SvarSlet
 43. Jeg har set rynkerne komme 40+ no return, men de viser heldigvis tegn fra et dejligt liv. Vil dog gerne vinde lidt "mirakel"

  SvarSlet
 44. vil så gerne blive forever frisk i face..... og jeg viser glædeligt resultatet frem til dit og marens foredrag i juni. Lover at tage før og efter billede :)

  SvarSlet
 45. Kan jeg stadig nå det? For så er jeg så meget med ;-)

  SvarSlet
 46. Øj, hvor vil sådan en serum gøre underværker ved min trætte hud. Hvis den kan fjerne rynker og træthed lige så effektivt som blogindlæg, vil jeg jo se ung ud igen : )

  SvarSlet