mandag den 2. maj 2011

Røvballe Bootcamp day 1

Så er det i dag det sker. At jeg ifører mig noget stramt spandex og sender dellerne på retur.

Det starter med at jeg får stukket en tang ind i flæsket for at måle HVOR fed jeg egentligt er. Så er stilen ligesom lagt. Derefter går jeg ud fra, at jeg vil få tæsk af samtlige maskiner og af min egen krop.

Og i morgen. Ja der kan jeg nok ikke gå. Eller skrive. Eller tørre røv.

Men jeg vil forsøge at køre den hjem på stædighed. I sort tøj. Det er nemlig ikke lige præcis i dag, at jeg ifører mig den pink dragt fra himlen, for min selvtillid kan ligge på et meget lille sted. Jo, det er faktisk muligt.

Men jeg regner med at komme igen. Muligvis en genfødsel af Jane Fonda i høj benudskæring. Men det er først, når jeg ikke ligner en frostkylling that is.

7 kommentarer:

 1. Synes for i øvrigt det er underligt at tænke på, eller ikke underligt, som sådan, men , den måde mange skriver om noget som egentlig et eller andet sted gør ondt indeni.Men som de får skrevet på en så superfantastisk sjov måde at man glemmer at Annamette Fuhrmann faktisk også er et menneske, som kan føle, og som har dårlige dage.
  Det ville jeg bare lige stoppe tiden lidt for at anerkende at du er.

  SvarSlet
 2. Av for den. Håber det går godt med både baller og bootcamp her på day 2. Ellers slæber jeg dig sku med til yoga. Det er den direkte vej til det pink suit. Promise.

  SvarSlet
 3. S>kal vi ike snart høre om dag 1?? Eller er du besvimet i den lille pink??

  SvarSlet
 4. Jeg venter også i utålmodighed/spænding på at høre om dagen......

  SvarSlet
 5. Venter i spænding på afsnit 2 :)

  Hilsen

  Kent
  sushi i København
  http://sushiikøbenhavn.dk/

  SvarSlet
 6. Glæder mig til at høre, hvordan ballerne har det.

  SvarSlet
 7. Jeg har lige afsluttet min bootcamp og det var på een gang virkelig hæsligt og ret godt.

  Ved ikke om du skal glæde dig eller om du bliver en bedre løber - jeg gjorde ikke - men det er sgu alligevel på en sær måde fedt.

  Nu ved jeg da, at der findes motion, som jeg faktisk synes er ok. Også når jeg sveder som et svin! Det troede jeg fx aldrig ville ske! Altså at ville synes det var sjovt. Jeg sveder jævnligt som et svin.

  God fornøjelse og held og lykke med projektet ;-)

  SvarSlet