mandag den 30. maj 2011

Noget om løb

Beklager at der er gået Jane Fonda i den her på bloggen. Kan jo nærmest ikke åbne kæften uden at sige noget om løb, træning, muskler, biceps og spandex. Men eftersom min krop har ligget i dvale i 400 år, så fylder det der løb og træning mere end min røv nogensinde har gjort.

Om præcis 21 dage skal jeg løbe 10 km med Maren og med amarOrama og nogle flere bloggere som har været dumme nok til at vinde en plads hos Maren og jeg. Til det løb. Det bliver skideskægt, men ..... jeg ved sgu ikke...kender I det der med at man selv tror formen er ok. Sådan kører den hjem på rutinen-agtigt? Nu tror jeg at jeg er ved at blive overhalet indenom.
Fx. ved jeg at Maren har løbet knap 9 km en dag og ovre hos amarOrama kunne jeg med gru læse at hun guddødemig har løbet 10 km!!!! 10.

Og det er da muligt at jeg har tabt mig 5 cm i taljen og derfor kan løbe 0,05 sek. hurtigere, men jeg har altså stadig kun omkring 5 km i benene. Kan bare ikke løbe længere uden at mine skinneben gør herrenas. Ved fandmer ikke hvad det er. Men løbetræne. Glem det. Kan ikke. Må cykle, rulle på rulleskøjter eller gå.

Så hvis nogen kunne stå med en pink rullestol et sted på ruten, så ville det være yderst elskværdigt. Og medmenneskeligt, da jeg på den måde ville kunne opretholde en lille smule værdighed, når nu de andre kommer spurtende forbi mig.

Jeg har noget pink maling hvis det er.

11 kommentarer:

 1. Hahaha. Ja jeg praler med 10 km. Men mit tempo stinker. Trøster det, hvis jeg siger, at stavgangsklubben overhalede mig den anden dag? (næsten ikke løgn).

  Tillykke med taljen.

  SvarSlet
 2. Prøv benvarmere. Lider også af smerter i skinneben, når jeg løber, men det hjælper at holde dem varme med et par benvarmere. Og på ren bonuspoint kontoen er jo at så ligner man også lidt Jane Fonda!

  SvarSlet
 3. Jeg får også ondt i skinnebenene, når jeg løber. Knælange strømper er vejen frem!

  SvarSlet
 4. Knælange strømper, benvarmere og pink spandex ... for helvede hvor bliver jeg bare snart nødt til at se det løb! (og jeg kan sagtens håne, jeg kan nemlig overhovedet ikke løbe længere end rundt om matriklen og synes jo i virkeligheden at du er enormt sej!) :-)

  SvarSlet
 5. Lyder som akut scene skede hinde betændelse, bare i benene (må ærligt indrømme, at jeg ikke aner, hvad et hedder i benene, men det er en betændelsestilstand) - det kommer af overbelastning og skal vist nok tages en anelse seriøst... hvis det bliver ved.

  Bare så du ved det...
  Men hey! Keep up the spirit!

  ...

  Kh

  ?

  SvarSlet
 6. Det lyder lidt som skinnebensbetændelse.. At holde det varmt skulle være trick'et.. Har aldrig haft det selv, men mine fellow-fodbold-piger anbefalede at tæve tigerbalsam (of some kind) på skinnebenene og lægge film om, og sokker, så det RIGTIGT kunne varme natten over, og så skulle man vupti være fin igen næste dag.. - Men det var vist også mere, hvis smerten fortsatte efter man var stoppet med at løbe..
  Men hiv det da lige til lægen.. Det' da for dumt, at udgå af løbet efter 5km, uden at kunne råbe "SKINNEBENSBETÆNDELSE" som undskyldning :)

  SvarSlet
 7. Nu er jeg ikke løbe-ekspert, men jeg har prøvet det med at få ondt i skinnebenene/skinnebensbetændelse. Du kan få lavet nogle indlæg til dine sko, som støtter de rigtige steder så det forhindrer smerter. Jeg har døjet meget med skinnebensbetændelse og jeg fandt ud af, at det hjalp med indlæg i skoene...godt nok fra en fysioterapeut, så det var ikke helt billigt, men pengene værd, for smerten forsvandt. Og husk at have de rigtige løbesko, det er også vigtigt. God fornøjelse :-)

  SvarSlet
 8. Jeg må vikle mig ind i tigerbalsam. Thure siger at det ikke er betændelse, men en belastning som benene endnu ikke har vænnet sig til. Og han er jo så goddamn klog og har for det meste altid ret. Og jeg HAR haft skinnebensbetændelse af for meget skiløb engang, og der gjorde det hele tiden ondt, men sådan er det ikke her. Det er nærmere, hvis jeg lægger for hårdt ud. Men altså skulle jo gerne komme i mål på under to timer ikke?

  SvarSlet
 9. Forresten. Strækker du lidt ud før turen? Tror nemlig det har reddet mine skinneben denne gang.

  SvarSlet
 10. Men heeeej - inden da har din gale mand vist meldt dig til noget Amager Multisport sammen med mig. Jeg ved ikke rigtigt, hvad jeg har sagt ja til. Har sendt dig en mail.

  SvarSlet
 11. amarOrama, jeg har også runde de 10 km. (Okay 9,6, but who's counting). Jeg løber også som en snegl. Og går lidt. Men jeg skal nok kunne nå i mål inden 1 1/2 time. Muligvis også på 1 time og et kvarter. Men hurtigere end det, sker det nok ikke ...

  SvarSlet