torsdag den 19. maj 2011

Røvballe Bootcamp part 3

Og her står jeg lige og strækker lidt ud.


Pik. Mig. I. Øret. Jeg. Har. Ondt. I. Stængerne. Og jeg noterer mig at man ikke skal blive for træningskåd og så voldtræne dagen før der er Bootcamp.

Men endnu engang. Det var fantastisk. Jeg har fundet en muskel på ydersiden af min ene overarm og så har jeg jo håneretten allerede der over alle jer der ikke træner. Og dog. For den muskel bekymrer mig lidt. Det er jo sådan at muskler bliver lavet om til fedt og hvis jeg ikke skynder mig at tabe mig meget hurtigt, så vil fedtet ikke forsvinde og i stedet blive lavet om til muskler. Hvilket får mig til at ende op som en russisk bryder ved navn Svetlana.

Anyways. Meld jer til for fanden. Og det er ikke noget nogen betaler mig for at sige. Men det er virkelig godt. Jeg kan ikke engang komme på noget sarkastisk at sige om det. Det er bare en pivfræk cocktail af sved, vægttræning og tabte kilo. Og pissen i bukserne. Af at sjippe, men også lidt af at grine.

Jeg er omkring ved at kysse tre tabte kg, men der er røget en del i omkreds allerede, så nu. Efter mange mange måneder kan jeg vinke farvel til et par fedemands-jeans. Godt nok Armani, men væk er de. Fordi jeg fortjener det.

Amen.

7 kommentarer:

 1. hahahaha...jeg læste lige at du havde tabt dig 3 kilo på kussen! damn! Kan man det? Jeg har nok træning i at grine over mine egne læsefejl. og sjove blogs og undskyldninger har man jo nok af.
  Og lækkert billede i øvrigt.Sådan synes jeg helt klart du skal løbe.

  SvarSlet
 2. HAHAHAHAHA, kæft det ville blive en sølle kusse så. Stakkels den. Jamen jeg overvejer også the nude way, hvis ikke den pink dragt dukker op.

  SvarSlet
 3. Sgu da mega meget hatten af for det!!

  SvarSlet
 4. uhhh... træning... gad godt - tør ikke. er bange for der kommer nogen og kradser mine brystvorter af.

  SvarSlet
 5. Hvor er du sej.. Den røv på billedet - hvis du får sådan en mølle, ja så starter jeg også til træning.. Altså ang.. at tabe sig øhmm foran.. Før en fødsel, kunne sådan en dåse godt trænge til at smide et kilo eller to.. om det er fedt, vand eller sammenpresset hud? Den er i hvertfald ikke bikini-klar!

  SvarSlet
 6. Åhh manner. Er selv i gang. Synes det blev for ynkeligt at sige "jamen det er også fordi jeg lige har født" om dejklumpen på maven. Nu hvor barnet er fyldt 2½. Så jeg kombinerer superkontrolleret indtag af fødevarer med massiv opgradering af træning, og må bare konstatere, at det er så meget sværere her på den absolut gode side af 30 end da jeg var 25. Synes godt nogen kunne have fortalt, at det ville være sådan en kamp, så længe efter, at komme tilbage til normalen efter en graviditet. Eller at nogen ville lade være med altid at fremvise kendte og kongelige, der er åleslanke og friske i huden en måned efter de har født.

  SvarSlet
 7. Det er sgu da meget godt! tre kilo er da en fin start.

  SvarSlet