tirsdag den 12. maj 2009

Tirsdags collage


Her er en collage af de ting, der helt sikkert tropper op i min hverdag. Hver dag. Enten i helt fysisk form, eller i tankerne.

Hvordan ville din se ud?

6 kommentarer:

 1. Hvordan min ville se ud? Same same but different! jeg laver lige en onsdagscollage.... eller måske en torsdag-en
  Kh L

  SvarSlet
 2. Fedt! Det vil jeg glæde mig til at se ;o)

  SvarSlet
 3. Gud, jeg ville få brug for meget, meget høj opløsning, hvis jeg skulle kramme alle de vigtigste ting i min hverdag (læs: ungernes vigtigste ting!) ind i et billede. Men skal da gerne forsøge. En af dagene. Kan vel altid tage et mastefoto the ejendomsmægler-way. ;)

  SvarSlet
 4. Gud ja en 360 graders ting. Sejt! Jeg vil så lige sige, inden ambitionsniveauet når for højt, at dette ikke er en collage af de vigtigste ting, men af nogle af de ting der præger denne uge. I næste uge ser den helt sikkert anderledes ud ;o)

  SvarSlet
 5. Nåh... ingen udfordring, så! Hehe... Men sjov ide. Og det er jo sådan, det er. Det ændrer sig lynhurtigt, alt det der med yndligstingene, og så'n. :)

  SvarSlet
 6. Jo! Jeg ser gerne en udfordring i form af et højt opløseligt billede af alle de vigtigste ting. Bring it on, jeg venter spændt ;o) ejendomsmæglere er vel også i en slags finanskrise, så måske der var en bibeskæftigelse for dem der.

  SvarSlet