onsdag den 13. maj 2009

Drømme

Om ca. 3.5 måned skal jeg føde. Eller der skal i hvert fald et barn ud på den ene eller anden måde. Og jeg har hede hede drømme om at råbe røv til Amager og holde barsel andensteds.

Men hvor?

Jeg har forestillet mig et hus på Mallorca, hvor vi bor i bjergene, og hvor det er varmt, men ikke for varmt. Huset er så stort at familien kan bo der, uden at man sidder lårene af hinanden.
Jeg har min mac med, så jeg skrive, min elskede familie, og min Balenciaga (se tidl. indlæg) som står klar, når jeg skal til købmanden efter hvidvin og oliven. Man skulle jo nødig gå ned på udstyret.

Jeg har lommerne fulde af neglelak, Postmand Per, og lakrids-is fra Ismageriet på Kongelundsvej (hvis ikke du har været der endnu så advarer jeg: der er decideret fare for misbrug), og postkort så jeg kan skrive hjem til dem jeg savner.

Om aftenen, når ungerne er puttet, sidder manden og mig foran pejsen, mens vi kigger ud over en helt fantastisk solnedgang over bjergene. Det var så den dag.

Det er sgu da ikke for meget at forlange. Vel?

8 kommentarer:

 1. Jeg synes det lyder som en rasende god idé. Kender intet til jeres financielle forhold, men luk øjnene, kør Visaet igennem og snup en oliven til foran pejsen. Ville ønske jeg selv havde nerver til det...
  God rejse :-)

  SvarSlet
 2. Hey, sådan en barsel vil jeg da også have... Men mon jeg kan nå at planlægge det inden fødsel om 1-2 uger?!
  Mit nykommende redebyggerinstinkt siger mig, at jeg jo også skal nå at afkalke brusenichen og sortere strømpeskuffen, sådan noget går babyer åbentbart meget op i når de flytter ind...

  (fed blog du har her i øvrigt)

  SvarSlet
 3. Det er da slet ikke for meget at forlange! Kan det lade sig gøre? Og kom så tilbage til Amager når foråret er kommet. Lige nu er det nemlig ikke så værst at være på barsel...

  SvarSlet
 4. Tak for jeres sødde kommentarer. Måske skulle jeg i virkeligheden finde et kæmpe hus så man kunne fælles-barsle i sydens sol. Så kan vi dele neglelakker og tasker og blive brune naturligvis ;o)
  Men ja Line, Amager er fabelagtig lige nu. Jeg anbefaler fælleden på det varmeste.

  The Green Factory: ville ellers gerne se din blog, men kan ikke komme ind på den? Strømpeskuffen, og gud ja den havde jeg helt glemt. Must. Go. Clean. Up. Socks.

  SvarSlet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Du kan regne med mig :-) jeg kommer gerne sydpå til oktober!!

  SvarSlet
 7. Det lyder fame fedt. Lad os lave noget research ;o)

  SvarSlet
 8. Uuuhhhhhh - den drøm har jeg også. Bortset fra, at min for det meste foregår i Italien, hvor ungerne løber rundt med udendørshud og er beskidte på den sunde måde, mens jeg sidder slank (på trods af, at jeg primært lever af friskpresset olivenolie og vin) i solen og skriver på en klog bog, mens jeg er iført luftige, dog tjekkede, gevandter og stadig formår at være SejMor overfor Drengene, der er ENORT gode til at underholde sig selv. Jo, jo - jeg kender alt til lysten til at råbe røv til Lorteøen :-P.

  SvarSlet