mandag den 8. juni 2009

Krea mor?


Det er kommet mig for øje, at mange af jer lækre blog-mødre, er særdeles sysle-agtige. Kan lige noget med noget broderi, noget Liberty, noget sy-noget eller en strikvest, der lige blev strikket overnight.

Da jeg var gravid med Kasper fór en djævel i mig, og jeg så mig selv som hende moren, der der bagte boller og strikkede og lavede hjemmesy til lille manse. En kliché, I know, men jeg skyder skylden på hormonerne. Jeg gik i krig med et tæppe til barnevognen, og vi taler retstrik ud i én lang røv, 7 baner, ikke noget svært her. Men blev jeg færdig? Nope.

Jeg kunne i tankerne godt tænke mig at have et lille hjørne af syslerier, som i hende, der lige kan fikse en knap, der er faldet af, og hende, som bare slapper fuuuuuldstændig af ved strikketøjet og lader tankerne flyve. Jeg kan ikke helt give slip på, at jeg nok aldrig bliver den mor, men jeg arbejder på at lade det ligge. Kender I det?

Til gengæld har jeg designet en kørepose til Kasper som jeg er røvstolt af. Med hjælp fra veninde Sarah, svigermor, Thures mosters gamle rulamsfrakke, nogle håndtegninger fra mig og indkøb af stof er der kommet denne hyggelige pose ud af det. Vi kalder den 'slikposen', fordi Thures moster også gik under navnet slikmoster.

9 kommentarer:

 1. Den er sgu da for lækker, mand!

  Hvis det er nogen trøst udi det strandede kreaprojekt, så har jeg altså hele 3 små sweatre liggende, som jeg gik i gang med, da min ældste stadig lå i maven i 2005. De blev ikke færdige, så det var da heldigt, at nummer 2 blev en pige, så jeg måske kunne få dem færdig. Næææh, det nåede jeg så heller ikke. Godt man kun laver piger, for nummer 3 skal guddødeme nå at få dem på inden den bliver så håbløst umoderne, at alle timerne med tungen lige i munden har været helt spildt.

  Dit tæppe bliver flot. Engang:)

  SvarSlet
 2. Heeey - du er sgu da godt igang!
  Jeg kan sagtens se det for mig, du mangler da bare at sy det sammen. Om ikke andet bliver det til den fedeste slumreklud i sofaen :-)

  Kh Trine - der elsker håndarbejde men er et kvaj til at hæfte ender...

  SvarSlet
 3. hey, jeg synes da du havde sagt at du ikke ku det der krea.... du ka jo godt, du er bare ikke så hurtig til det :-)

  SvarSlet
 4. Ai altså nu hælder I jo vand på min krea-mølle :-) I puster til ilden gør I. Havde ellers besluttet at lade det hele ligge, inkl. de tre babyhuer, som skal syes sammen og det Liberty stof jeg rent faktisk har liggende, som skal syes til sengerand, og en læderjakke der manler ærmer.....ooooooh, nu skal jeg nærmest også investere i en symaskine...

  SvarSlet
 5. Ikke nævne babyhuerne, ikke nævne babyhuerne. Jeg lyver ikke: Jeg har 7 djævlehuer, der skal sys sammen. Arh, shit, stress:S

  Hvad er det for noget Liberty? Skal vi ikke se?

  SvarSlet
 6. altså der er jo ikke adgangskrav i blogverdenen. heldigvis. men annamette, du mangler da ikke noget på den kreative (kreastive når det er inkl hvidvin) side.

  SvarSlet
 7. Haha Lis, så slår du mig, pyh-ha.

  ......når det gælder stof, garn etc., så mangler jeg nok der der nu-skal-det-fanden-rasme-være-færdigt-gen. For at sidde med en færdig hjemmelavet ting er altså bare meget tilfredsstillende.

  Lis, Jeg sætter et billede på af Liberty stoffet, det er helt fantastisk og eventyragtigt og skal på Kaspers sengegavl og i lillebrors vugge.

  Måske skulle man holde en lave-færdig-sy-sammen weekend, hvor man slæber alle resterne med. Hi!

  SvarSlet
 8. -med flere længder, bare rolig. Det her var bare, hvad jeg ikke syntes var for pinligt at nævne.

  Din sidste bemærkning skriger på en mail fra mig og noget krea/hyggearrangement som allerede er i støbeskeen. Hvis du vil med, så skriv på karlssonskludeskab@hotmail.com Alternativt kan du skrive til Julia, hvis du tror jeg er en tosse;) hun skal nemlig også med og jeg gætter på I kender hinanden?

  SvarSlet
 9. Ai det lyder da top-hyggeligt, det vil jeg gerne. Tænk at møde hinanden i virkeligheden :-) jeg sender dig en mail.

  SvarSlet