torsdag den 18. juni 2009

Fri

I dag er skibet ladet med magasiner, en knaldroman og pink neglelak. Jeg tager nemlig til Sverige og sætter mig under et æbletræ, hos min veninde Sarah.

Tager et kort break fra børn, mand og bleer. Og Thomas Tog. Og havregryn. Og små varme barnearme, der krammer. Og hvad kunne være mere snyggt end Sverige til den slags?

7 kommentarer:

 1. For helvede, hvor er du heldig. Tag mig med! Eller nyd det i det mindste lidt for mig også. Og rigtig god tur så :-).

  SvarSlet
 2. ok... jeg siger det bare lige ud: MISUNDELSE! Ha en rigtig rigtig dejlig tur!

  SvarSlet
 3. Jamen, hvem skal så lave mad og skifte bleer?

  Nårja.

  Det må så være mig ...

  SvarSlet
 4. Ta mig med til joaaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaa, ta mig med ta mig med ta mig me-eeeed, hvis det er der, hvor man i-ikke bare, skal passe tre børn alene igen i eftermiddag ...

  Men pyt, jeg er allerede ved at line det helt perfekte martyrie op til manden kommer hjem igen. Noget KAN jeg da finde ud af.

  Er du holdt op med at brække dig?
  Jeg er også misundelig på gravide der ikke brækker sig - og endnu mere misundelig og decideret hadsk indstillet over for dem, der bare lige kryber i jeansen igen ugen efter de har født. Og på dem, der kryber i den forbandede buks et år efter. ... nu har jeg købt de største bukser i hele verden, så nu har jeg også bukser på igen (barnet er 1 1/2 år!). Men ingen "kryben" - det er mere "asen og masen".

  Nå, nu vil jeg skride ud af din blog med alt mit brok.
  khmaren

  SvarSlet
 5. På en eller anden mærkelig måde er jeg kommet til at hedde "mette".
  Det er sgu også pænere end "maren", så det må være sådan ....

  Kærlig hilsen Maren

  SvarSlet
 6. Ha! Så kunne man få lov at kommentere igen... manglede sku osse bare.

  Nå. Men - neeeiiihhh.... hvor fedt! En hel fridag uden noget andet, end det, der lige falder en ind. Dét gad jeg osse godt, tror faktisk, jeg indføre en månedlig fridag for voksne her i huset :) Håber altså virkelig, du nød det.

  SvarSlet
 7. Kære alle mødre. Jeg ville ha taget jer allesammen med. Virkelig. I fortjener allesammen ro under et æbletræ. Det var ganske fantastisk at være væk fra hus og hjem.

  Maren: hatten så meget af fordi du er alene med tre børn, for fanden, det er jo sindsygt, at du ikke ER blevet Maude. Hvis du bare kan holde den til lidt matyrium i ny og næ, så synes det er flot.
  Jeg brækker mig stadig, hvis der går for længe mellem måltiderne, og kunne snlldt lige hyggebrække mig lidt om morgenen, hvis ikke jeg kaster maden i hovedet med det samme jeg vågner. Og det ved du godt man kan blive en lille smule ond af. På den onde måde, så jeg glæder mig til en dag uden kvalme, når jeg har født. Gad vide hvordan det føles???

  Men helt ærligt, allihop, tag til sverige og bliv væk et par dage, det holder 100.

  SvarSlet