mandag den 14. marts 2011

Vis mig dit klædeskab

Engang skulle jeg have været med i den der feature i Alt For Damerne, er hedder 'Vis mig dit klædeskab.' Det var dengang jeg lavede radio og var noget ved musikken. D.v.s. lige præcis så kendt at min skosamling var interessant nok til at kigge på, den skosamling som jeg så ville være nødt til at låne mig til.

Anyways, det blev aldrig til noget, fordi stationen blev delvist nedlagt og jeg var gravid og kastede op og hvem gad at se mig sidde inde i mit klædeskab og brække mig ned i min Mulberry, som ville være det eneste statusagtige jeg kunne hive ud af IKEA hylderne.

Men. Jeg er stadig meget meget meget vild med tøj og tasker og sko og tørklæder og jakker og alt det som jeg ikke har råd til, men havde jeg alle penge i verden, så havde jeg købt det her sæt på stedet. Det er fra Hermes efterårskollektion.

Det er det fedeste jeg længe har set. Og bue og pil fortjener simpelthen et comeback. Og jeg vil hedde Winnetou til efternavn.

(Billedet er lånt fra bloggen The Satorialist, som er vidunderlig, hvis man godt kan li' at kigge på mennesker)

3 kommentarer:

  1. Hej du - og tak for en skøn og underholdende blog. Jeg har tilladt mig at linke til din blog i et indlæg på min. Håber, det er ok.

    SvarSlet
  2. Jamen selvfølgelig. Jeg har set dit indlæg og giver dig ret. De kusser der, nøj de er ikke pæne. Jeg tror faktisk hellere at jeg ville se noget fra dillermaten!

    SvarSlet
  3. Jeg siger smid det på bloggen. Jeg vil gerne se dit klædeskab, og egentlig også gerne Thure i en kjole ;-)

    SvarSlet