torsdag den 6. december 2012

Nissedøren

Jeg så en nissedør på Instagram, som Ann-Christine ovre fra Valdemarsro har kreeret, og det skulle jeg aldrig have set. Det kammet over lige siden. Kasper er vild med det, Jeppe er ragende ligeglad og vil hellere spille på iPad, men så er det jo godt, at mor kun har det skæg hun selv laver.

 Så er de flyttet ind. De kommer ud af døren om natten, har en lille kurv til slik og pebernødder, en lygte, en postkasse til breve, som vi kan skrive til dem og så klart et juletræ med juletræstæppe.

....og hov! om natten havde de klasket mel ud over det hele, men heldigvis været der med gaver til julesokken. 

...og i nat havde der været fest. En af vores striknisser var plakat fuld, der lå kvaste pebernødder all over, og de havde glemt deres æsel, som er ved at æde juletræet.

Hvordan skal det ikke gå resten af december? Nissestrip? Fis ved kopimaskinen? Se med i morgen.
10 kommentarer:

 1. Synes der mangler et håndtag på den dør? ;-) (har set på Instagram, hvor lille den var)...
  Og der er da gået helt (speltmødre)inflation i de døre. Du har, Valdemarsro og Maminka har. Og flere har spurgt om link til køb! Jeg står af - ingen nissedør hos mig (og kun færdig-mix boller). Nægter at lade mig presse ;-)

  SvarSlet
 2. Åh, hvor er den skøn - og endnu bedre med de "skæve" nisser! ;)

  Glæder mig til, at se mere fra deres side af...

  Julehilsner
  /Christina

  SvarSlet
 3. Det her blir eddermame sjovt at følge med i :-))

  SvarSlet
 4. Det her er helt klart den bedste julekalender i år!!! Keep up the nissesjov ;)

  SvarSlet
 5. Havde jeg set det der inden d. 1. dec. var det også kammet over her - og sikkert endt i nisser med opkast og dürüm, på vej hjem fra byen. Måske også en scoring. Så det er måske godt nok jeg ikke har den dør. Og måske skal jeg bare vente til mine drenge er 16+...

  SvarSlet
 6. Ha Ha, god ide!
  For mange år siden var der en nisse der sendte skattejagter, tegninger og små hilsener til min veninde. Hun fandt aldrig ud af at jeg var bagmanden. Jeg synes det var brandsjovt. Skide godt gået, altså. Det er så fint lavet.

  SvarSlet
 7. Dine nisser er der sgu' ikke meget spelt over! Skal helt klart få mig en nissedør til næste år!

  SvarSlet
 8. Den er simpelthen for morsom, den dør ... Vores nisser ligger stadig i en kasse. Måske det i virkeligheden var en grund til at få dem "ud" af skabet. På den sjove måde!

  SvarSlet
 9. Hvor er det bare fint. Hvor har du købt det hele henne?

  SvarSlet