søndag den 23. december 2012

Glædelig Jul

Det ville være synd at sige, at dagene her op til jul har været fredelige og fornøjelige og Driving Home for Christmas. Jeg nævner i flæng: man-flu, juletossede unger, snestorm, ambulancer om natten pga. af mere sygdom (Min Onkel...som er i bedring) og så min mor, som enten siger: "jamen jeg har jo IKKE holdt jul i fire år og eftersom jeg er blevet 100 år siden, så kan jeg intet huske...hvor fanden er de løg....Gud! gaverne...., ved du hvor mine briller er..."

Så. Jeg ønsker jer allesammen en virkelig røvfed jul. I dag. For jeg når det ikke i morgen, eftersom Jule Race starter i morgen kl. 7.00. 2 x fødselsdage ( min i morgen og Kaspers 1. juledag....I know, super fed timing), juleaften og julefrokost med 16 mand, skal afvikles på noget der ligner to døgn. Så jeg ryger lige ind i julemøllen i nogle dage, sagde jeg, og lød som en der blogger helt vildt meget i forvejen.

Husk: der er ikke noget der ikke kan drikkes væk med en julesnaps.

Very Merry Happy

fra

Poul Panasonic

5 kommentarer:

 1. Jeg bliver sgu helt svedt... pøj pøj med snapsen og alt det andet.

  Fedt billede

  SvarSlet
 2. Poul Panasonic: Jeg ønsker for dig det hele må glide i olie de næste dage. Noget held må der vel være ved sådan en numerologisk himmerigs-mundfuld af en navneopgradering, du dér er løbet ind i. Kh. en af Heidi Ho'erne.

  SvarSlet
 3. Rigtig glædelig jul til jer allesammen!
  Mit jule"stress" blev overstået i går, den ene unge skal på arbejde i aften. Så jeg nusser rundt i min nye pyjamas og slår mave i dag.. Herligt!!
  Lotte :O)

  SvarSlet
 4. Hej Poul ...
  Hørte lige denne her den anden dag.http://www.youtube.com/watch?v=_vSEWySEaJ4
  Kom til at tænke på dig. Og ak ... ikke engang numerologi aka humørmaskine virkede for staklen. Det må være nitten!
  Bedste hilsner
  Vitter Rynkemås

  SvarSlet
 5. Tillykke. Go jul for dælen og et helt igennem fantastisk nytår. Det fortjener du:) Skål

  SvarSlet