tirsdag den 8. marts 2011

Kærlig hilsen Nemesis

Der findes et særlig sted i helvede til kvinder, der synes det hele er nemt. Og i mit tilfælde, det helvede, hvor Hr. Nemesis sidder i et arkitekttegnet hjørnekontor og griner hånligt.

Jeg har nemlig lidt for mange gange tænkt, at det var meget hyggeligt at være alene med drengene. I 11 dage. Lidt for mange gange har jeg tænkt, at det var fint nok. Lidt for mange gange været glad for at Jeppe har sovet igennem non-stop siden i søndags, hvor Thure tog afsted. Det toppede i går, hvor vi efter endt visit i Jylland tog turen tilbage. Vi sang fire gange Lille Peter Edderkop, to gange Rasmus Klump og en gang Lille Nørd og bum, så sov de som sten indtil vi landede på Lorteøen. Ligeså let som at klø sig selv i røven var det.

Men jeg havde da ikke båret den sidste taske ind før jeg fik det så dårligt, at jeg ikke kunne stå oprejst. Og sultne var de. Og tørstige. Og ville lege. Og pjatte. Og i bad. Og køre på scooter indendørs, alt imens jeg blev mere og mere hvid i hovedet.

Måtte sms en nødraket til overboen, som tog Kasper med op til dem og serverede lidt japansk mad for ham, og holdt ham underholdt længe nok til at jeg kunne give Jeppe mad, og bad (liggende) og få ham puttet.
En anden nødraket blev sendt til veninde, som kom og ryddede op og sagde, at det også var synd for mig. Og med nylig ankommet medlidenhed, nåede jeg igen og glæde mig over, at det h e l d i g v i s kun var mig, som var ramt. Men således blev der udstukket en kontraordre fra helvedes kontoret, og efter, at jeg selv fik det værre og værre, meldte Kasper sig også under fanerne.

Nu har jeg engang været Blå Pigespejder og der kan man blive udsat for, i solidaritetens navn, at tømme lokumstønder for en hel sommerlejr en varm junidag. Det skulle jeg hilse at sige er en 1'er på klamhedsskalaen. Men. Jeg ved sgu ikke. At tørre op efter Kasper nåede nye højder på dén skala. Det tog ham lige nøjagtig 20 sekunder at kaste op så mange steder, at jeg stod med en fuld hovedrengøring kl. 3.30. Det var lige hvad jeg havde brug for.

Kl. 4.30 var jeg færdig og lagde mig endelig tilrette som en rystende spedalsk. Please-please-please lad det kun være denne ene gang. Og det var det. Til gengæld fik jeg en sms ind i øret om at Thure var landet i mål og to min. senere vågnede Jeppe så over 'beep-beep' lyden.

Og sådan fortsatte det indtil kl. 6.00.

Så jeg kan bare sige, her på Kvindernes Kampdag, at det var godt, at vi kvinder fik en vaskemaskine. Og noget toa-papir. Og retten til at sende ungerne afsted i institution. Havde det ikke været for deres åbningstid var jeg faldet død om i kummen.

Glædelig tirsdag.

9 kommentarer:

 1. Det er da helt vildt, som han er ond ham der Hr. Nemesis. Jeg håber, du kan sende ham hjem til hans kone, gudinden Nemesis. ;-)

  SvarSlet
 2. Fuck mand!! Det der - det er ikke i orden! Stakkels stakkels stakkels dig!

  SvarSlet
 3. Glædelig god bedring. I en vis fart! Måske der burde være en taske med i Thures kuffert?

  SvarSlet
 4. Hatten af for dig, jeg var alene med mine i går, og det synes jeg var hårdt, så 11 dage wow!

  SvarSlet
 5. Hold kæft...jeg glæder mig SÅ meget til næste onsdag, hvor min mand tager afsted til Cascais...i Portugal...hvor man kan gå i shorts...Nøøøøj, hvor jeg dog bare glæder mig efter denne her beretning.

  ...tænker lige...kan jeg ikke sende mine 2 unger ud til jer, og så kommer du hjem til mig? Så passer Thure 4 unger? Alene! Begge mine bruger ble (bonus!). Jeg kan bedst li' riesling, men okay asti går nok...

  SvarSlet
 6. Fuck. Jeg har også engang tømt de der spejderlokummer i gloende hede. Og jeg har endnu ikke, end ikke i børnefamiliens til tider pænt klamme favn, oplevet noget mere nasty end det. Props til dig for at overleve. Du må gerne slå manden lidt oven i hovedet med designertasken, bare for at afreagere.

  SvarSlet
 7. Totalt respekt. Der burde være en eller anden værge eller noget som automatisk passede ens syge børn, når man selv er syg.

  SvarSlet
 8. Marlene nu i Norge8. marts 2011 kl. 12.30

  Tillykke med det, godt det ikke er mig:)

  SvarSlet
 9. Lotte B. Jeg synes det lyder som en fremragende idé. Og jeg er sikker på at Thure vil hygge sig med det, hohohohoho. Så stemmer jeg for at vi tager til Portugal. Right?
  Carportognoia: WTF? Min dybeste respekt til dig. Med de lokummer. Jamen var det ikke bare det klammeste ever! Jeg er stadig sur. Som barn tør man jo ikke andet, men hvorfor fanden kunne de ikke få et firma til at ordne det. Helt ørli, det var fandme ikke for børn, URD!

  SvarSlet