søndag den 20. marts 2011

Av!

Fejrer dagen med tømmermænd efter mange mange glas champagne. Kunne da osse bare have ladet vær med at udnævne mig selv til overchampagnemester.

Men hey, jeg må leve et rockstjerneliv, for jeg havde forresten også tømmermænd efter sidste lørdag, hvor jeg var til koncert i KB Hallen med efterfølgende hipster efterfest. Hvor jeg p.s. følte mig meget meget gammel. Og det ville være synd af sige, at de unge mandslinge kiggede efter mig, mens jeg prøvede at se cool ud med en dåsebajer på musikermåden. Eller forfatter, for jeg er jo sådan en der skriver.
Til gengæld mødte jeg min tidligere kollega Henrik Milling fra min tid på P3 og han kunne berette om at han simpelthen var stoppet med at drikke alkohol. Noget med tyktarmen. Og at det var ret fantastisk. Hvis ikke jeg sad der på en trappe og følte mig gammel i forvejen, så blev jeg jeg det der. Altså hvis vi er nået den alder, hvor en gammel bekendt lige svinger forbi og fortæller om en tyktarm, mens de unge danser med en sjov brille og et overskæg (hvad sker der iøvrigt for den mode!!), så er det muligvis på tide at lade de andre om at efterfeste.

Men altså. Fest er godt. Og det skal der være mere af i år kan jeg mærke. Det er tid til party i provinsen. Amager er jo en slags provins.

Skål!

7 kommentarer:

 1. Ja da, mere Amagerfest! Også til os med tyktarm.

  SvarSlet
 2. Skål, Amager er da ikke mere en provins, end Manhatten er det!

  SvarSlet
 3. Fiberrig kost til party er altid et godt smalltalk emne..

  SvarSlet
 4. Darling jeg holder fest sammen med en anden mor hver fredag efter skole. Vi ses på skift hos hinanden og vi åbner døren med et glas champagne eller hvidvin i hånden. Alkoholen nydes med en for hver fredag mere avanceret og udbygget mini buffet med alt godt fra delikatessen. Vi drikker så meget som man kan uden at det er uforsvarligt, men nok til at jeg har tømmermœnd ved en 20-tiden og er frisk igen lørdag morgen! Forrygende!

  SvarSlet
 5. Arh pis oss'. Nu er jeg sgu med på gammelvognen, har længe narret mig selv med tanken om at det bare er fordi jeg har været gravid eller ammende det meste af de sidste 5 år at jeg ikke kommer så meget ud. Jeg går her og tror at jeg slet ikke er gammel, bare sådan sat midlertidigt ud af spillet. Bare vent jeg kommer tilbage med tequila shots og bas arm og det hele........
  Og så læser man lige om Milling og som tidligerel trofast lytter og fan af Funkshow'et tja så døde jeg lige lidt......
  Tror jeg skal finde mig en fredagsbar ala den Mette har gang i, det lyder helt fantastisk:-)
  Kh. Malene

  SvarSlet
 6. @ AmarOrama: Amagerfest og forsamlingshus. Det bliver ikke større. Jeg er gået i tænkeboks. Vi er sguda nødt til det.

  @Mette: Herhjemme har vi faktisk også indført fredagsbar, popcorn og saft med paraplyer til unger og whatever alkohol til os andre. Og du har helt ret, småsnaller om eftermiddagen og ingen tømmermænd dagen efter.

  @Malene: Jeg tror vi skal høre Milling om ikke han lan genopfinde Funkshowet.

  SvarSlet