tirsdag den 22. marts 2011

Fuhrmanns Forsamlingshus

Det er sgu lidt som om tasterne sidder fast. Det gjorde de ikke i søndags, hvor min hjerne lå i en champagne flaske og hyggede sig. Burde den gøre noget oftere, for verden var aldeles rar at være i.

Jeg fik 1000 idéer til blogindlæg.

Men i dag. Vupitiwhoop, og væk var de. Så var det jeg gav mig til at lakere mine negle med en ny og pivfræk grøn neglelak.

Og mens jeg sad der og lakerede kom jeg til at kigge lidt på, hvor bloggen er på vej hen. Den startede jo ud som en regulær mor-blog, men nu er det som om den har taget en drejning til at være som et forsamlingshus, hvor man lige tjekker ind en gang imellem for at få en kop kaffe med blødt brød. For at debattere lidt. Om vejret, buskøreplanen, om sex og samfund.

På den anden side. Fuhrmanns Forsamlingshus - lyder det ikke hyggeligt? Jeg synes forsamlingshuset skal have en revolution og det er ligefør jeg smider en skinke og halvt pund kaffe med i hatten. Gamle Ole og termokaffe og vi er tilbage til en tid, hvor 20 røde Prince var en del af hverdagsluksus.

Men jeg ved det ikke? Vil I gerne høre noget mere om de unger? Og mit sexliv? Om Verdens Sejeste Mand. Eller skal vi give den gas med noget andet. Jamen jeg er åben for bud, sagde crowd pleaseren, der mangler et skub.

Skub.

Tak.

Iøvrigt. Jeg har det med at springe i det. Men vi kan godt blive enige om at det billede, der blev lagt på i min sidste klumme i 24 Timer lignede noget man ikke gad at knalde ik? Og iøvrigt ikke lignede mig. Okay, så siger jeg bare, at det der bliver taget i morgen bliver noget helt helt andet. Der er nemlig sket noget med mit hår. Og hold kaje det er skægt. Nejnej jeg er ikke blevet klippet kort, men det er noget andet. Min klumme kommer i på fredag. Så kan du selv se.

12 kommentarer:

 1. Ja tak til mere af det hele: Børn, sex og Verdens Sejeste Mand. Bare "mere", ikke "nyt og anderledes", hvis du spørger mig. Og det gjorde du jo. Sådan set.
  Fest i Fuhrmanns Forsamlingshus, det elsker jeg.

  SvarSlet
 2. Jeg synes det samme som Anna ;-))

  SvarSlet
 3. Jeg er også med Anna pg Heidi Ü

  SvarSlet
 4. Jeg vil også bare ha' noget "mere", tak:)
  Enig med de andre.

  SvarSlet
 5. Jeg er vild med dine tanker omkring den hyggelige forsamlingshus tilgang...for mig betyder det noget, at du laver det indlæg som lige præcis fylder i dit hovede - du formidler jo fantastisk og det er altid hyggeligt at kigge forbi din blog uanset hvad dit indlæg hamdler om....mere mere mere i din stil!!!

  SvarSlet
 6. Synes helt klart du skal omdøbe skibet Fuhrmanns Forsamlingshus. Der skal jeg nok dukke op, især da du skrev kaffe og blødt brød.
  Og er udviklingen fra mor-blog til ... alt muligt andet-blog ikke det samme som der sker med de rigtigt gode mødregrupper? Man starter med 100% fokus på ungerne og så får man gradvist sit eget liv tilbage.
  Jeg ved ikke hvad det er, men jeg kan lide det.
  Det var mit skub!
  Kh Kathrine

  SvarSlet
 7. Jeg vil godt købe et årskort til Fuhrmanns forsamlingshus! Det er the shit!

  Men jeg elsker også at læse om børnene og supermanden.

  SvarSlet
 8. Jeg giver et ekko af de andre. Mere af det samme.
  Især sex. Elsker din humor. Hvis man også kan få stegt flæsk ad libitum i forsamlingshuset så er jeg totalt med.

  SvarSlet
 9. Jeg læser med glæde hvadsomhelst du skriver - og så håber jeg bare du har fået blonde extensions. Måske lidt a la Gigi...

  SvarSlet
 10. I er søde. Tak. Fannerme så, jeg finder et forsamlingshus og så holder vi en fest ik. Hvad siger I, er I med? Indtil da, blev jeg virkelig glad for det I skrev, det giver mig en retning. Man ved jo fandme aldrig hvad I sidder derude og tænker.

  SvarSlet
 11. Er man ikke altid klar på en fest? Og i dit selskab kan det da kun blive en god fest :-)

  SvarSlet
 12. Ejj...forsamlingshus!! Kan huske at der til kaffen kom fade ind med smøger og den slags. Totalt no-go i dag. Men ja - lad os tag en fest i forsamlingshuset med kogekone på.

  Vil egentlig også sige "mer' af det hele". Både sex, børn og udvalgte emner som Becks, manglende service i Kbh og metro'en...Hvor blev der af researchen på konepasning? Kunne han ikke ha' passet dig lidt mens Thure var væk og du blev syg? Man betaler vel for pasning!!

  SvarSlet