fredag den 11. marts 2011

Sexklumme

Der skal jo være nogle fordele ved at have et kedeligt (sex)liv og det fortæller jeg om i gratis avisen 24 Timer, i form af en klumme, fra og med i dag og hver anden fredag. Du finder online udgaven her.

Og som læser her på bloggen, så kender du alt til de 7 minutter, og den er hermed også delt med avisens læsere i dag.

ps. jeg ser lidt sær ud på det billede. Eller også lider jeg bare af vrangforestillinger og tror jeg ser anderledes ud. I hvert fald blev jeg selv bange. Jeg ser da ikke sådan ud.

14 kommentarer:

 1. Sådan så du i hvert fald ikke ud i Aalborg. Det må være de 9 alene dage der har fået dig til at se så konet ud, med mindre det er et gammelt billede, og så ved jeg ikke helt hvad jeg skal sige. Skærmen får en til at se anderledes ud.

  Men tillykke med klummen.

  SvarSlet
 2. Undskyld men HVEM har sat lys på det billede? Nejnej.

  Men tillykke med klumme! Woop woop!

  SvarSlet
 3. Du ser helt sikkert ikke sådan ud!

  SvarSlet
 4. Fuck et dårligt billede. Jeg ville hverken have genkendt dig eller gide knalde dig.

  Kræv at få et nyt!

  SvarSlet
 5. Har du læst de totalt griner kommentarer efter din artikel :-)

  SvarSlet
 6. Jeg har kun set dig på Café Jorden i Århus, men da så du mindst 10 år yngre og 100 gange sjovere ud end på det billede ;-)

  SvarSlet
 7. Nej. Sådan ser du ikke ud. Som en kone. Du skal bestemt ha et nyt!

  SvarSlet
 8. Godt vi er enige her. Jeg døde selv da jeg så det. Og der kommer et nyt. Ligner jo en forsmået husmor fra Trekantsområdet. Og jeg gad fame heller ikke knalde hende der.

  SvarSlet
 9. Ej hvad - det kan de sgu da ikke gøre. Kan du SÅ slå i bordet og kræve en ommer. Helt ærligt. Hvad er der nu galt med dit labre billede her fra bloggen. Æv, misundelse er en grim ting - det må have været en ret misundelig størrelse, som uploadede det billede! Men hatten af for at tage pis på det - that's why we love ya!

  SvarSlet
 10. Jeg så nu ikke så meget på billedet, men læste din klumme som er skrevet i din sædvanlige humoristiske og dermed lidt afstandtagende måde i forhold til indholdets vigtige betydning for rigtigt mange børnefamilier. Manglende sexliv betyder skilsmisse i mange småbørnsfamilier, så måske var idéen med "opsparing" slet ikke så dårlig, når vi engang er færdige med at grine?

  SvarSlet
 11. Det billede skal brændes på bålet, da du er skøn i virkeligheden og på et nyt billede. Men hvor tit er det lige, at det sker dén vej rundt? Som regel er der photoshoppet til døde, så virkeligheden chokerer. Din klumme er nu den mest læste artikel på 24 timer! Tal om kvinden, der kan få sit budskab igennem. Jeg har forslag til, hvor de kræfter kan bruges.

  SvarSlet
 12. Er det billede taget af en professionel fotograf? Det er jo pinligt. Godt du får et nyt.
  Og tillykke med spaltepladsen. Sejt. Er sikker på at både fans og sure brokkerøve sidder klar ved tasterne - kan se at de allerede er i gang derinde. Skal nok blive sjovt.

  SvarSlet
 13. I belive that the best is to have a good selfestime and you will get over all problems.

  SvarSlet
 14. gud nej, blev da helt angst da jeg så det billede. Du som er så smuk og røvelækker og helt igennem knaldbar i virkeligheden. Godt at der kommer et nyt.

  SvarSlet