mandag den 28. marts 2011

Noget om slankekur


Det er så gudsjammerligt kedeligt at skrive om vægt. Jeg kunne ikke finde noget mere usexet, men sagen er den at mig og Maren (jaja, ved det hedder JEG, men altså se på det, det ser bedre ud) ikke mere vil være tykke. Jeg er tykkest, men vores vej til Jabba The Hutt flæsket var den samme. Vi brækkede os non-stop under vores graviditeter, men endte op som to madammer med fedt så hårdt som sten, fordi kroppen stadig tror den er i en posttraumatisk stress krigszone, hvor den holder på alt det fedt den kan, fordi al næring bliver skyllet ud i lokummet. Eller ender på gulvet i Netto. That would be me.

Nu er vi så gået på slankekur. Vi mødes ikke og træner, men den der har tabt sig mest den forgangne uge forbeholder sig retten til at opføre sig som en vigtig-buks, mens den anden derimod får retten til at håne. Vi blev også enige om at vi begge fungerede godt under skam, så man må godt gøre den anden skamfuld, hvis vi kommer til at spise en chips eller slikke på en plade chokolade. Altså indtil den anden tuder i sukker-detox-afmagt.

Hvad siger I? Vi har fat i den lange ende her ikke? Kernesund mobning mod lavere BMI. Sådan!

ps. vi skal begge tabe ti kg inden 1. juli.

4 kommentarer:

 1. Jamen det er jo almen viden; mobning giver dårlig selvtillid, og dårlig selvtillid har jo altid sat godt gang i stofskiftet - god fornøjelse!

  SvarSlet
 2. Jeg synes lidt det er synd for jeres mænd at I går på slankekur. I forhold til det med kun 7 minutter. Det er jo slet ikke nok hvis I bliver mere lækre end I er. Så jeg siger til glæde for jeres mænd, for hvert kilo I taber, jo flere minutter skal de have. Men seriøst held og lykke, det skal nok gå godt.

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er en god plan, intet motiverer så meget end ens veninde i de bukser, man ville ønske man kunne mase sin mås ned i! God vind - og glæder mig til før/efter-billederne til sommer :-)

  SvarSlet
 4. Jeg synes udtrykket Kernesund mobning styrer for vildt!

  SvarSlet