onsdag den 9. marts 2011

Return of the Nemesis

Bedst som jeg troede, at stormen havde lagt sig og en vis tilfredshed over egne evner udi overlevelse. Ja så. Var der nogen, som synes jeg skulle have lidt mere for den 25-øre.

Efter unger x 2 var afleveret kravlede jeg ind i Rema og hasteindkøbte. Hvis nu. Man ved jo aldrig. Men kl. 10.53 vidste man det godt alligevel. Det var Børneren. You do the math.
Op igen. Fra sofa. Zombie mig ned til et blegt spøgelse, som zombiede med mig hjem og sammen nåede vi at gemme os under en dyne inden næste opkald klingede. Fra Vuggeren. Zombie ned i bil med spøgelse til afhentning af andet spøgelse.

Hjem igen.

Meltdown.

Der er intet så skønt som selv at være fuldstændig afkræftet og så skulle tage betræk af fire sofahynder og en seng. Jamen er I klar over, hvor svært det er at få betræk af en rullemadras og hynder? F**king skumgummi (arme).

Heldigvis bliver man, i disse situationer, udstyret med en reptilhjerne, der ikke tænker på alt det arbejdet, der ikke kan laves, for det handler kun om overlevelse. Sådan er der så meget man kan blive klogere på. Not.

Men nu skal det ikke kun være negativt, for i går aftes, da jeg endelig lå med hovedet på puden og begge unger forsvarligt pakket ind i dyner og med alle verdens skåle og håndklæder omkring dem, fik jeg en sms fra Thure. Han havde layover i Miami og sad nede på strandvejen og nød livet. Og sin sølvmedalje.

Var jeg ikke bare heldig at få den sms?

9 kommentarer:

 1. God bedring sagde den ene til den anden.

  SvarSlet
 2. Hvis det ikke var fordi jeg boede i Nordjylland, sendte jeg fluks min filipinske aupair over til dig med vanish og hjemmelavet kyllingesuppe. Håber I klarer den alligevel.

  SvarSlet
 3. Mænd der nyder livet og deres sølvmedajle, mens deres koner og børn ligger syge, skylder virkelig stor taske...
  God bedring.

  SvarSlet
 4. Maria: Han har sendt al sin medfølelse, så det er ham velondt at han nyder det. Jeg kan jo altid tage til Rom i hele næste uge ;-)

  Karoline: Du sender bare løs af au-pairs og kyllingesuppe

  SvarSlet
 5. Karoline: Jeg betaler gerne billetten, hvis hun kan undværes i det nordjyske et par dage!!

  Godt, at du fik sms'en - var lige ved at tro, at der slet ikke var retfærdighed til!

  SvarSlet
 6. Hmm...
  Ja, jeg vil ikke dryppe malurt i bægeret, men det er alligevel påfaldende, at ingen sætter spørgsmålstegn ved det faktum, der straks springer mig i øjnene på trods af din fantastiske evne til at holde en ironisk og distancerende skrivestil fuld af humor.

  Derfor spørger jeg lige ud! Synes du selv, at det er i orden at aflevere 2 børn med bræksyge i institution, når de tydeligvis ikke er raske? Kl. 3.30 sover de og du afleverer dine drenge næste morgen, hvor så BÅDE Vuggeren og Børneren ringer op ad formiddagen? Jeg var dælme blevet sur hvis dine børn var blevet afleveret uden at være raske med bræksyge i mine ungers institutioner!

  Og selv det var kvindernes kampdag så har man ikke retten til at aflevere syge børn, der smitter andre børn. Beklager, men jeg synes det er for dårligt. Hold dine børn hjemme til de er raske også selvom du selv er syg. Det er et lod man må tage med, selvom bræksyge klokken lort om natten vildt udmattende

  Mette

  SvarSlet
 7. Jo Mette - Det sprang også straks mig i øjnene! Det er sgu ikke okay. Men god bedring til jer allesammen Annamette

  SvarSlet
 8. @ Mette og Henriette: Hvad er det man siger her: Jeg høre hvad I siger. Nu forholdt det sig sådan, at Jeppe ikke havde vist nogen tegn på sygdom. Overhovedet. Han blev først ramt op af dagen, og jeg holder ikke et barn hjemme fordi det 'måske' bliver syg. Kasper kastede op een gang om natten og sov med det samme bagefter. Næste morgen ville man, hvis man ikke vidste det, ikke betragte ham som syg. Ingen opkast, ingen feber, god appetit, kulør i kinderne. Han ville selv meget gerne afsted og legede hjemme to timer inden da. Så den er lidt svær ikke.
  Jeg sender ikke mine unger afsted, hvis de er syge eller småsløje. Selvfølgelig ikke. Heller ikke selvom jeg er træt. For fanden. Det gør man jo ikke. Og nej, ingen af dem kom afsted næste dag.

  SvarSlet
 9. Nej det er jo det...man skal jo nok have været der...Det var bare lige måden det var skrevet på...for selvfølgelig sender man ikke bevidst syge børn afsted...
  Tænkte også da jeg havde sendt den, at det jo i grunden ikke var mit lod at være moralens vogter over for dig... Det er lidt ligesom dem der ikke kan flettereglerne i trafikken og så skal lege politimand over for alle andre og spærre begge spor 8 km før sammenfletningen. Hmm...Altså hvad jeg ville sige er, at man skal passe på med at dømme andre, for man står nok også selv og fedter med et eller andet på andre fronter.
  Nå men det blev lidt rodet....dejligt at I allesammen er ved at være raske og at Thure kommer hjem i dag. God fornøjelse (hvis du kan forstå sådan en lille en...høhø)

  SvarSlet