tirsdag den 5. juli 2011

Vi skal jo til det....

...at snakke om den der pink dragt, som efterhånden er blevet et emne i sig selv. Den er nu ankommet, nysyet og det hele. Alle kreabloggere bedes stikke piben ind for Blogland har aldrig set det finere.

Vil I se den?

Okay. Så får I den at se på Thure, som straks hev kuverten ud af hånden på mig og trak i den, da posten ankom fra Ålborg. Og igen, som da jeg så Sinead O' Connor i går, så manglede jeg ord, da jeg så Thure stå på græsplænen i vores liguster kvarter. Jeg er sikker på at..... du kan følge mig:

Oh no....

 Nooooooo...

 NOOOOOOOO.....

Anyone?


Og nu har vi et problem. For når jeg trykker 'udgiv indlæg', så vil Thure ikke have at jeg løber i den. Han har nedlagt veto. Jeg fik kun lov til at vise ham i stiv pik og neon, hvis jeg lovede ikke at løbe i den. Det er for bøvet siger han. Jeg er tilbøjelig til at give ham ret.

Efterskrift: Dragten er prøvet og jeg kan sige at den gnaver lidt de forkerte steder, hvis I forstår...og så kan 10 km godt være langt. Den bliver testløbet i aften og jeg har intet problem med at være bøvet whatsoever, jeg er mere ude i om jeg kan vinde tid ved at løbe i min normale løbebukser, da de strammer flæsket ind......okay det kræver et nyt indlæg....

15 kommentarer:

 1. Og hvad er der galt med "bøvet"?
  Selvfølgelig skal du løbe i den dragt. Vi har jo ventet, har vi!

  SvarSlet
 2. Haha, jamen du kan måske låne den bagefter. ;-) Så kan vi lave en fælles bøver. Men jovist har jeg lovet det og det vil jeg gerne holde, men den skal testløbes i dag.

  SvarSlet
 3. Du MÅ og SKAL bare lægger billeder ud af dig i den. Jeg vil se. Jeg kræver at se.

  SvarSlet
 4. Hulk hulk og her sidder jeg laaaaangt væk og kan ikke overvære præsentationen. VRÆÆÆÆÆL Det må være et syn for guder!
  :-)

  SvarSlet
 5. Jeg er især vild med kysen, den må da kunne indgå, selv hvis dragten nedstemmes.

  Marianne

  SvarSlet
 6. HOT, siger jeg.

  Men - på med den du. Hvorfor skal han have lov til at være den eneste, der må bøve?

  SvarSlet
 7. Nååårh, han ligner jo en sød lille pige. Og ja du skal løbe i den, og vi vil meget gerne se billeder. Det det pinks outfit er jo den største cliffhanger nogensinde. Jeg tror bare han er bange for at nogen ser dig i den og kidnapper dig.

  SvarSlet
 8. Altså, nu ved jeg jo ik' hvordan din røv ser ud og så'n, men hvis det var mig, der skulle i den lyserøde sag (og det skal du, der er ingen vej udenom) så ville jeg tage et par sorte løse trænings-shorts udenpå - Det ville i mit tilfælde afskærme de største katastrofer :)

  Held og lykke med det - Kan ikke vente med at se billeder fra dagen!

  PS. Thure ser formidabel ud i den dragt!

  SvarSlet
 9. Hvis du loeber i den dragt gir jeg en oel i Paris hvis du en dag skulle voere saa heldig at voere hernede.

  Lone

  SvarSlet
 10. Hvornår testløber du? På Fælleden? Så kommer jeg

  SvarSlet
 11. Mænd i kyse, er et nichefænomen, som jeg slet ikke vidste jeg tændte på.
  Wow!

  SvarSlet
 12. Du må bare løbe i den. Har instrueret mand i at holde øje med dig. Nøjes selv med 5 km. Har været meldt til læææænge, og blev henrykt da jeg så at Team Bloggerstarz også kom på strandparken. You go girl!

  SvarSlet
 13. Jeg forstår virkelig godt, hvorfor du faldt for ham! Sikke en blodåre han har på det ene lår. Den er jo giga tyk!
  Og jeg har alligevel aldrig ser så smuk en pink klæde en mand, som din.

  Men hvor er de lange bryster?

  SvarSlet
 14. Årh hvor I glæder jer og årh hvor jeg hader at jeg lovede det. Jeg sender fandme Thure afsted. Og ps. min veninde har lige sendt en sms med teksten: Er det en boner han har på det nederste billede? Og svaret er: nej en sok. Desværre ladies, nok er han...men ikke SÅ stor.

  SvarSlet
 15. Hvorfor afslørede du det? Den ligner jo ikke en sok med de buler?!?! :)

  SvarSlet