søndag den 3. juli 2011

Minifestival

Hvis ikke man lige vidste at Amager var underlagt vandskader af skybrud, så kunne det ligne enhver anden festivallejr. Folk i dåsebajere og gummirøjsere, og våde papkasser, telte, dukketøj og feriebilleder spredt udover græsplænen.
Og eftersom vores opgang tæller både tyskere, japanere og jyder, og på den anden side i rækkehusene, også folk fra Spanien, Italien og Irak, så er vi godt repræsenteret sårn' befolkningsmæssigt til at kunne udgøre en lille festival.

Og her er da også festival stemning. Fælles kaffe på græsplænen, fælles opmuntring til dem, der ikke lige fik barndomsbillederne stillet op i en vandtæt boks øverst på reolen i kælderrummet. Og fælles tuder til dem, der har mistet dagbøgerne fra 1997, som nu ligger som en våd grå masse og flyder sammen.

Der er 5 cm, vand i kælderen og slamsuger på vej.

Og endnu et skybrud på, siger de kloge.

Ligefør jeg hyrer den lokale spillemand ovre fra Haveforeningen til at sætte gang i stemningen.

Godt, jeg har fået børn og ikke sovet igennem i fire år. Det skal så lidt til at begejstre. 

2 kommentarer:

  1. Dejligt at kunne se det positive i situationen. Har nu brugt rimeligt mange timer på at udbedre skaderne fra de 40 cm vand (eller, det kom jo op fra afløbet, så det bestod nok ikke udelukkende af vand) der stod i vores kælder på den anden side af Amager i går. Har heller ikke noget tv-signal og må se Jumledyret Hugo igen. Er egentlig skide sur, men hvem i alverden skal man skælde ud på. Det er jo ikke ligefrem fordi nogen har bestilt det der vejr. Nå, men så kom det da ud som brok på din blog... Undskyld, men det hjalp lidt.

    SvarSlet
  2. Ja det ser da rimelig vildt ud der folk har smidt på facebook, og hvad man ellers kan finde.
    Bor i der hvor eller udvekslingsstudenterne bor, det lyder da helt vildt med så mange nationaliteter, og jyder det bor i jeres område.
    Det lyder lidt hyggeligt, sådan lige bortset fra tuderiet.

    SvarSlet