fredag den 15. juli 2011

Inspiration

Okay det pisser stadig ned. Jeg må stadig ikke komme ud. Og det duer ikke, at jeg drikker rødvin inden 12.00 og giver mig til at skrive. Har prøvet. Virker ikke. Bliver ikke hverken særlig dyb eller skarp i pennen med alko i blodet.

Så alt i alt en kedelig fredag, der dog lige blev piftet op af en kommentar ovre fra Alt Om Dig. Mette svarer på spørgsmålet:

Du har to dage tilbage at leve i, hvad skal du gøre:

Dag 1: Jeg vil leje en gul Lamborghini og suse op og ned ad Strandvejen med Madonnas 'material girl' på repeat. Derefter tager jeg op til mine forældre og sætter Elvis på deres gamle anlæg, for så begynder de at danse, og jeg elsker, at min mor og far stadig danser kærligt sammen efter at have kendt hinanden i 40 år.

Tilfældigvis er Savage Garden blevet gendannet dagen før, jeg skal til himmels, og tilfældigvis er de sammen med Depeche Mode opvarming for George Michael, der spiller et eller andet sted. Hold nu op hvor jeg glæder mig til at overraske min mand med billetter.

Dag 2: Lander i Bangkok og styrer direkte mod yndlingsrestauranten Scirroco, hvor frokosten indtages. Herefter skal jeg videre til Kina, for der er måske noget om, at de kinesiske læger er bedre til at holde mig i live end de danske. Jeg mener, hvorfor nøjes med to dage, hvis jeg kan få flere?

Skulle det alligevel ende med et dødsfald, så vil jeg bare lige sige, at jeg gerne vil have spillet "Nu falmer skoven trindt om land" til min begravelse, for det er nemlig den smukkeste salme, jeg kender.


Én

To..

Tre..
 Og væk var en kedelig fredag.

8 kommentarer:

 1. Her sidder jeg og er GRUND-MUGGEN over arbejde der ikke skrider frem, følelse af inkompetence og dårlig indsats med deraf følgende stress. Usundt. Og så kommer den der fantastiske billedserie forbi, og nu er jeg jo nødt til at finde noget Madonna frem fra den støvede musikreol og høre det VIRKELIG HØJT. Og så i øvrigt beslutte mig for, at det er kontraproduktivt at være sur, og en tur forbi lidt udsalg i eftermiddag, lidt træning og rødvin i aften garanteret hjælper på det hele. Takker for viderebringelse af Mettes fantasi om de sidste to døgn på jorden! Og god weekend!

  SvarSlet
 2. Sådan Gry!!! God torsdag til dig ;-)

  SvarSlet
 3. Ha ha ha, og jeg takker for sangen og de meget fine illustrationer til min fantasi!

  /Mette

  SvarSlet
 4. Tak og i lige måde. Men er det ikke i virkeligheden fredag i dag? ;o)

  SvarSlet
 5. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAA Gry, gu er det fredag. Okay hello brain, den fungerer ikke når man og børn er væk. Jeg retter det lige ik?

  SvarSlet
 6. Hmmm....måske burde vi alle vide, hvor mange dage vi har tilbage? ;-)

  SvarSlet
 7. OT men fra mig til dig: http://retrovilla.dk

  SvarSlet
 8. Bethany: Jeg kunne ikke forestille mig noget værre.

  SvarSlet