mandag den 4. juli 2011

Overlevelsespakke til børnefamilier

Nu skal det hele ikke handle om vand i kældre, selvom det ville være total god gadgetstil, hvis der fandtes en App til at suge alt vandet op. Hørte I dem iPhone geeks? En Smart Slamsuger. Tak. Men udover det, så giver jeg bolden op for Christiane Vejlø, som er damen bag Elektronista sitet og som godt gider at give os nogle fif til sommerferien, så vi (læs mig) udholder tre uger med ungerne uden at downloade en forsvindings App i uge 29. ( Fandme ellers en god ide´). De første tre lifesavere kommer her:

3 gadget musthaves til børnefamilien
Den forlængede arm
En smartphone er guds gave til den travle mor. Med de nye apps som man kan downloade bliver mobilen pludselig til en arbejdsstation, en underholdningsmaskine og den direkte linje til vennerne. Til iPhone er jeg rigtig glad for Evernote- en vidunderlig app som slår både notesbog og post-it notes med mange længder. Garden Party som med små sjove spil bliver uundværlig på bilturen, hvis junior lige skal underholdes og eTilbud -som en tilbudsavis- bare bedre og smartere og så ved den hvad der er på tilbud i nærheden. 
 God lyd med iPod
Rigtig mange af os lytter til vores musik på enten iPods eller iPhones. Jeg synes det er fedt at have nogle lækre høretelefoner. F.eks. dem her fra Urban Ears. Et virkelig godt bud på en lækker højtaler til stuen er Libratone Beat klædt i italiensk cashmire. Se mere på Urbanears.com og Libratonebeat.dk  Computerspil til børn
Mange børnefamilier anskaffer sig en spillekonsol. I min familie er vi rigtig glade for Xbox med bevægelsessensoren Kinect som tager dine bevægelser med ind i spillet. Prøv spillet Kinectimals hvor børnene kan nusse deres egne nuttede tigerunge bag ørene eller Dancecentral hvor man virkelig kan få sved på panden og boogie down med noget funky Lady Gaga. 

Pssst...Christiane Vejlø holder som redaktør på og idékvinde bag online magasinet Elektronista.dk, øje med alle de bedste digitale trends. Christianes store mission er at sætte fokus på alle de kvinder der elsker teknologi. Hvis du gerne vil følge med i de lækreste digitale trends, så kan du skrive dig gratis op til Christianes Elektronista Trend Magasin.
 

3 kommentarer:

 1. Kræver vel i første omgang en telefon der kan komme på nettet..?

  Mvh Christina (som ikke engang ejer en bærbar - med mindre den fra 2003 hvor søn nr. 1 har flået 3 taster ud tæller med)

  SvarSlet
 2. Jeg må da med det samme have sådan en Libratone Beat.... Tak for tippet!

  SvarSlet
 3. Ja, jeg tror i hvert fald ikke vi er mange forældre, som ikke har prøvet en træls biltur med unger på bagsædet, som er ved at drive hinanden (og forældrene) til vanvid :-)

  Men så lærere man at forberede sig og pakke "de nødvendige" remedier, så der er sørget for god underholdning til turen.

  SvarSlet