torsdag den 7. juli 2011

Pink dragt - roger over!

Der fremvises og diskuteres. Selvfølgelig skal jeg løbe i den, men spørgsmålet er bare, hvor meget man kan skjule? Ingenting går det op for mig. Udenom dette billede er en kødrand af senede og koncentrerede løbere med kompressionssokker og six-pack på maven. Jojo, Sparta havde gravet de allertyndeste gazelle-løbere frem. Og om lidt ved jeg, at jeg vil være den mest fremtrædende figur af dem alle. I baggrunden kan jeg så pludselig...med gru....høre speakeren. Morten. Ham kender jeg tilfældigvis. Og hvad tror I der sker? Korrekt. Den vender vi tilbage til.


 Er der noget pink gør, så er det at fremhæve alt det du ikke gider at have fremhævet. Deller. Appelsinhud. Den runde røv. The works. Og som I kan se på billedet starter overbegloningen allerede nu, 5 sek. efter påførelse. Hvis du tror det er nemt for mig - det er det ikke. Jeg mangler at smide de sidste 10 kg. og det her er det mest grænseoverskridende jeg har gjort i år.

 Okay modebloggere, eat this. Sidste nye 'pose', som I med noget øvelse kan efterligne. I vil muligvis aldrig nå til det niveau. Men I kan prøve.

 Pink opbakning....på håndleddet. Tak Anne. Næste gang får du dragten.

Holdet fuld af nosser. Anne, en eller anden idiot, Maren, Helle og Marianne aka Fede Ko. De to sidste løb hurtigst og havde glemt at fortælle dem om reglen: den der kommer først i mål, skal løbe i dragten næste gang. HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAAA.

Jubelidioterne inden vi krydser start stregen. Har du nogensinde set nogen, der ser så dumme ud. Prøv at læg mærke til Marens overskudsarm-i-vejret....Åhåhåhåhåhåhåh..jeg griner endnu.... Ca. 3 sek. efter kan man høre Morten Speaker råbe: "og her ser vi så det pink monster Annamette Fuhrmann"....tak. Tusind mange tak. Det pillede lige de sidste 5% selvtillid ud af skelettet og resten af vejen var straight to hell.

Samme Morten har muligvis stået og kedet sig ved målstregen for var der nogen, der var i tvivl om hvem jeg var før, skulle jeg hilse at sige, at det blev slået HELT fast, da mit navn blev brølet helt til Vanløse og iøvrigt også reklame for bloggen. Og det skal jeg da ikke græde over, vil bare helst have komplimenter, når jeg står i stiletter, stramme jeans og smaragder om halsen og ikke har tunnelsyn og deller så meget i svingninger at en hel landsby ville falde omkuld af en trykbølge.

Men 1.04 blev tiden og alt det skyllede jeg ned med en stor Carls Special og to marcipanbrød. Herefter tog jeg hjem og brækkede mig i to timer.

Så hvad siger vi? Har jeg taget en for holdet? Det tror jeg nok jeg har. Og ja tak, jeg vil gerne have nogle diamanter. Eller en krone af jer allesammen.

Jeg mener det. Jeg kan forever bestikke jer resten af året.

36 kommentarer:

 1. Hvis du sender din adresse sender jeg en kongekrone!!!

  SvarSlet
 2. Jeg har aldrig i mit lange liv mødt en, der har imponeret mig så meget, som du lige har gjort! Fuck du har ikke kun en lynende intelligens, du har verdens sejeste mod og nosser, så kæben herhjemme kommer aldrig på plads igen!
  FUUUUUUCK du ser dejlig ud!

  SvarSlet
 3. enig med Onkel Anne, og ´hvad taler du om "mangler 10 kilo"!!! Du ser ski da dejlig ud, kvinder skal have former! punktum.

  SvarSlet
 4. Jeg synes bestemt du er den sejeste af dem alle. Det kræver fandeme nosser. At stille op i pink opmærksomhed.

  SvarSlet
 5. Annamette
  Du er ederfanme sej!! Respekt og så meget motiverende. Jeg bliver jo simpelthen nød til at begynde at løbe igen.... Efter Luca tror jeg ikke engang jeg vil kunne gå op på 5. sal uden at få lægsmerter, men NU skal det være.
  Og så vil jeg lige sige - uden pis, så ser du altså slet ikke skidt ud i den dragt! Det kan godt være der mangler 10 kg, men dem du har er altså fordelt pænt.
  knus fra Slusen

  SvarSlet
 6. Hahaha, hold kæft hvor er det sjovt og pissehamrende sejt. Det er jo derfor, jeg elsker dig, mand. Du er den e n e s t e, jeg kender, der ikke ville få iskolde fødder og springe fra i sidste øjeblik. Du får fandme en femmer, gør du. Eller en øl. Kh

  SvarSlet
 7. R*E*S*P*E*C*T!!!! Bøjer mig i støvet for din awesomeness!!!!

  SvarSlet
 8. nå ja - splatt er altså mig Sofie ;-)

  SvarSlet
 9. SÅ SEJT GJORT! Jeg har været inde på bloggen 10 gange i løbet af dagen for at høre om løbet - og se billeder ;-) Og har sgu taget mig selv i at surfe rundt på www.motionsløb.dk for nu skal jeg fandme også løbe et officielt løb. Har brug for et mål ( og en goodiebag) for at motivere min sløje løbetræning. Som de andre siger - RESPEKT - du er sej, modig og hold op hvor har jeg grinet over at følge dig i løbeanstrengelserne.

  SvarSlet
 10. Hvor fanden hvor er du bare sej, siger træneren. Jeg sidder bare her og griner min røv i laser! Og bare rolig - de sidste 10 sølle kilo er du snart foruden! Godt gået! Eller nærmere løbet.
  Ps. Pink klæder dig ellers meget godt, eller? :)

  SvarSlet
 11. @ Mette: Vælg aldrig et Sparta løb for goodiebags. Jeg neglede to små marcipanbrød..men der var da økopølser. Der er en 5 km hver lørdag på Amager ;-)

  @ anywho: jeg mangler 10 kg for at have min gamle vægt indenfor vesten og det er målet gu fanden er det så ;-)

  @ Alle I andre: får jeg en krone af jer så?

  SvarSlet
 12. Du får et los i din spæde røv gør du!

  SvarSlet
 13. @ Krisztina: Ja det er så hvad man får ud af finde sine nosser, HAHAHA, Jeg vil fandme også have en krone af dig. Okay. Godt.

  SvarSlet
 14. @ Fru sole: Du sender bare et læs Kongekroner til Amager.

  SvarSlet
 15. Jo jo selvfølgelig får du en krone og en ekstra bonus, er sved fra mig til dig heeele september!
  Ps. Kan jeg ikke slippe for at skal locke ind hver gang jeg skal skrive noget - er der noget jeg overser?

  SvarSlet
 16. Du får to af mig, gør du. Vi tager revanche på de øl en anden dag.

  Hold da helt kæft, hvor jeg knækkede sammen af grin, da dit navn gjaldede ud over det hele.

  Tak for en hyggelig aften allesammen. Jeg sender lidt flere billeder engang i morgen

  SvarSlet
 17. Du er hermed min nye sejhedsgudinde. Tror jeg bygger et alter og ofrer noget pink til dig 3 gange om dagen fra nu af.

  SvarSlet
 18. Det der. Det ER det sejeste og sjoveste og vildeste ever!!! Hold nu kæft hvor er det sjovt. HAr været inde på dette indlæg 10 gange nu og vender tilbage i morgen da. Jeg er flad af grin :)

  SvarSlet
 19. Jeg er imponeret! Og synes det er sejt, at du løb i et pink outfit! (det må altså kræve en anelse mod, at stille op en en dragt, som skriger "se mig")

  SvarSlet
 20. Hvor er det fantastisk modigt og virkeligt sjovt gjort! Var godt nok i tvivl til det sidste, om du bare lige droppede pink alligevel lige inden start.. Men nej sgu, du er en vinder!
  Og totalt godt løbet! Flot flot tid :-)

  SvarSlet
 21. jeg får næsten lyst til at løbe af at se hvor seje I (mest det lyserøde lyn) er ...:)

  SvarSlet
 22. Er jeg den eneste der synes det er sjovt, at den fede ko ser ud til at være den tyndeste af jer alle sammen?
  Og jeg synes for øvrigt i alle sammen ser meget sprøde og lækre ud:-)

  SvarSlet
 23. Sequence: Ja man er nødt til at komme sig over al forfængelighed, når det så er sagt, så var det så varmt til løbet, at man ligesom bare skulle igennem, pink dragt eller ej.
  Tante Gul: Kom med næste gang. Jeg er ved at overtale min svigermor til at sy nogle hold-dragter.
  Iben: Fede Ko er noget der er døbt af datteren, og hun var den absolut tyndeste ;-) Og hurtigste.

  SvarSlet
 24. Jeg har simpelthen grinet så meget - du er for sej :-)

  SvarSlet
 25. Jeg synes du er RØVlækker....i den dragt, og slap så af med den latterlige kur, tænk hvis du kom til at ligne en af de skrumpede prinsesser
  )-;Uhhadadadada..

  SvarSlet
 26. hhmmmmm ja tak for de billeder, de gjorde ikke noget godt for min selvtillid, kan sgu da se at der er noget lår og røv, der skal løbes af - følte mig klart som den mest klumpede på holdet, og Annamette så forrygende ud ligemeget, hvad hun siger om de 10 kg - de sidder godt. Var nu glad for, at det ikke var mig, der skulle løbe i den pink dragt - jeg nøjedes bare med lidt på hænderne stjålet fra datterens pink/punk skuffe. Men.. super hyggeligt løb og gør det gerne igen - også sammen med "the Pink ladys" - bare ALDRIG mere i den hede, jeg blev så rød i hovedet at jeg overstrålede dragten, så næste gang bliver det et efterårs-forårsløb uden indlagt hedetur det er jeg stadig for ung til :-) og Annamette du må helt sikkert få Thure til at løbe i dragten næste gang, der må være reklamepenge i det!

  SvarSlet
 27. DU ER FOR SEJ _ TOTAL RESPEKT HERFRA! SYNES DU SER FANTASTISK UD I DIN NYE KROP!

  SvarSlet
 28. Cool at stille op, sådan:-) Diamanter har du da fortjent..Mindst...respekt! Kræver da mod om noget gør..

  SvarSlet
 29. Det var meget flot! Jeg gi'r en økopølse hvis du giver din adresse...

  SvarSlet
 30. indser lige ovenstående kommentar kan misfortolkes på så mange måder... I take it back og nøjes bare med at sige at det er meget flot!

  SvarSlet
 31. Fantastisk - venter på billedserie.

  SvarSlet
 32. Jeg erklærer mig totalt enig med Kristine: Du må have de største nosser. Ever.
  Hold da kæft mand, du er sej.

  SvarSlet
 33. Øjøjøj, sikke mange heps fra jer. Jeg er slet ikke så sej. I havde gjort det samme ikke?
  Men derfor må der gerne bygges et alter, mindre ego har jeg da ikke. Men kan I ikke bare sende nogle diamanter også?

  @ Helle: tog du billeder også?

  SvarSlet
 34. Jeg synes du er ret sej.
  Jeg kunne nemt ha' hjulpet dig med at finde på en undskyldning.
  Jeg kunne aldrig finde på at løbe nogen steder - for underholdningens skyld...

  SvarSlet
 35. @ Annamette - jeps - har mailet dem

  SvarSlet