tirsdag den 5. juli 2011

Second Thoughts

Okay hør lige her. Hvis jeg skal løbe i det pink monster, så er der nogle regler. Om I kan bestemme? Nej for fucking, det kan I ikke.

Okay. Reglerne er at jeg tager en sort top og et par sorte meget korte tights over. Jeg skal som minumum have 16.000 hits på bloggen i morgen og I skylder forever på den søde konto. Til gengæld tager jeg også et par svedarmbånd på hver håndled i samme pink stof, syet til lejligheden. Det er her jeg mister den sidste stump værdighed.

Hvorfor de regler? Fordi den dragt nedsætter min ydeevne med mindst 88, 45 %, da den ikke holder på noget som helst flæsk, deraf flere svingninger, og den er varm. Hvilket får mig til at gå kold midt på ruten, hvis jeg gætter rigtigt. Derfor er jeg muligvis nødt til at stoppe op og gå, hvilket er pinligt, når man er så kæk at løbe i neon. Neon er ligesom ikke for tabere vel, man stopper bare ikke op i neon, eller løber langsomt for den sags skyld.

Om der var mere? Ja. Ingen kan resten af 2011 lave en hater på mig. Udover Fissen (nej gu' gider jeg da røv at linke til hende, hun må selv slikke sig til links), som har gjort det nogle gange nu. Hun må virkelig elske mig. Jeg ved hun gør det. Og det har I fandme også bare at gøre, hvis min røv skal udstilles i det neon på Amager Strandpark, hvor alle mulige topgejlede typer vil dukke op med stramt alting og jeg ender med at være hende den kiksede, der nok troede hun var ligeså skæg og fjollet som en hospitalsklovn. Bare uden at være nogen af delene.

Godt så. 


15 kommentarer:

 1. NEJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ come onnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn GOER det nu FANdme ikke for andet end LIVET hvad hedder du annamette LIVET goer det!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kom nuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu og ja roeven er ik, perfekt hverken pik eller patter men LIVET er der TOENK RIGTIGT GODT........oe voer EN af dem der TEOR

  Lone

  SvarSlet
 2. Jeg elsker dig. Uden tvivl.

  SvarSlet
 3. gud bare det at du kunne stave second thaots....(i blinde eller)

  SvarSlet
 4. Du kan alt, må alt, min næse er Pink.

  SvarSlet
 5. Du er det modigste menneske, jeg kender, og jeg hepper på dig. På alle måder.

  SvarSlet
 6. Du er den sejeste uanset hvad. Og vildt cool i den pink dragt, elsker den der binde-feature på skuldrene, og med svedbånd oven i bliver du ikke til at skyde igennem. Fuck alle de smarte typer i smart tøj. Tænk på hvor mange penge de har brugt for at stive sig af i dyrt løbetøj. Du stiver dig af i en neondragt din svigermor har syet. Det er klasser over!! God løbetur, hvis ikke jeg boede i Århus ville jeg komme og heppe.

  SvarSlet
 7. Annemette, har du bemærket at starten for 10 km er rykket til 19.07 pga livetransmission i Aftenshowet. Noget at gøre med den link dragt???

  Birgitte

  SvarSlet
 8. Jeg forstår ikke hvorfor du vil ha' toppen og tights'ne OVER? Hvis de skal holde på formerne, så skal de da være indenunder? Jeg ser i min gru den pinke dragt KRØLLE indenunder dit løbetøj..
  Anyway, jeg GLÆDER mig til, at se flotte-flotte billeder og høre om din positive overraskelse over, at du gennemførte de 10km på 1:07:03 ;)

  SvarSlet
 9. Hør Annamette men kan ikke løbe fra en aftale! Du har lovet pink, og vi vil fandme se dig pink eller også vil vi se dig nøgen. Your choise!
  Og hey for evigt og altid vil du være min pat'helt når du har gjort det!

  SvarSlet
 10. Top og tights over eller ej: At løbe 10 kilometer er efter min mening overmenneskeligt fantastisk. At gøre det i en pink heldragt bliver det om muligt kun endnu mere imponerende af.
  Jeg bøjer mig i næsegrus beundring!

  SvarSlet
 11. Jeg tror også at det er rarest for dig og sjovest for alle med det sorte outfit inderst! Så WINWIN... I like it, og det er jeg sikker på at Aftenshowet også gør!

  SvarSlet
 12. Lige meget hvad, så er du simpelthen for sej. Der er INGEN, og jeg mener ingen andre der kunne finde på at tænke andet, end at du er for sej at stille op i den dragt! RESPEKT for at droppe forfængeligheden og bare være alt for sjov! Det er sgu sådan nogen som DIG der gør at vi andre dødelige engang imellem også tør kaste os ud i al det sjove og bare gi' den gaz, og så ende med at grine lidt mere hvis vi er alt for pinlige...:-)
  - Karin

  SvarSlet
 13. Øv.. Det kan jo være ligemeget med at have den på, hvis du har noget udover.. Havde lige glædet mig. Øv øv øv øv.. Og dårligt at løbe fra en aftale! Suk..

  SvarSlet
 14. Sejt at du gjorde det! Så pyt med de små sorte shorts! Hvad blev tiden?

  SvarSlet
 15. Mangler like-knappen... LIKE!!!

  SvarSlet