søndag den 13. september 2009

Time out

Der er en ting ved søvnmangel, som jeg havde glemt fra sidste periode. Nemlig at man hele tiden føler sig skæv. Total billig løsning. Smart koncept. Problemet er bare, når man ikke kan ligge med andre ligesindede på en jysk kornmark og stene, men skal forholde sig til at være sammen med andre. Andre mennesker, der stiller spørgsmål, som man skal forholde sig til.

Jeg har det som om jeg er med i et af de der søvnprojekter, hvor ganske normale mennesker bliver dummere og dummere, som timerne uden søvn går. De starter med at løse kryds og tværs på tid, til UG kryds og slange, men ender med at sidde oppe i hattehylden med en gummistøvle på hovedet og sige truuut truuuut. Get the picture?

Jeg er så blevet hende med gummistøvlen i hattehylden, der trods alt har to børn at tage mig af, så Thure foreslog at han tog Kasper med til Jylland, så jeg kunne få lidt fred til at sove og hvile og amme og sove og hvile og amme. Og eftersom Jeppe endnu ikke kan tale og er ligeglad med at jeg snakker volapyk, kunne jeg i min søvnrus godt se det smarte i det.

Således er de i dag draget afsted med deres habengut og Jeppe og mig stener herhjemme på Amager. Jeg har øjne som sprækker, og er ikke helt sikker på at jeg kan stave mit eget navn. Jeppe ligner en der er fuld som en allike. Vi klær hinanden. Det skal nok blive godt.

Det sjove er, at hvis Thure havde foreslået at tage en tur til Jylland, alene, da Kasper var 3 uger gammel, ville jeg nok lige have sømmet hans kronjuveler fast til gulvet, hævet øjenbrynene på mor-måden og fortalt ham et og andet om ligestilling. Nu synes jeg næsten det er en loppetjans.

Og sådan kan man gå hen og blive så klog. Af for lidt søvn.

8 kommentarer:

 1. Af børn og trætte mennesker kan man høre et par sandheder!
  (hvis man forstår hvad de plaprer...)

  Sov godt!

  SvarSlet
 2. Lige bag Trine!

  Og fis så ind i seng med dig:)

  SvarSlet
 3. og ikke flere indretningsprojekter til den dame de næste 72 timer.

  SvarSlet
 4. Åh, Gud, er det SÅ hårdt at have to børn, at man frivilligt accepterer at være tre dage alene med et spædbarn? Bare Lars var væk i en time, da Gusse var spæd, var jeg ved at få et nervesammenbrud. Men som du siger: Man lærer vel et og andet... Sov nu godt.

  SvarSlet
 5. Det var det med nemesis. Fik jeg sagt loppetjans? Not. Jeppe har sovet 1 1/2 time af gangen, har fået hård mave og er blevet forkølet. Lille pus. Men stadig et plus at farmand og Kasper er ude af huset.

  Louise: Jeg var også ved at dø en stille død, hvis Thure var væk da Kasper var spæd. Og nu kunne tanken ikke være mere fjern. Jeg nyder stilheden, selvom jeg er røvtræt.

  SvarSlet
 6. Det lyder helt vidunderligt, bare dig og en helt ny baby. Bliver helt misundelig. Og hurra for mænd, der kan læse et behov og tage action på det:)

  Kh
  Lykke Rix

  SvarSlet
 7. Lykke du kommer bare forbi og suger lidt baby til dig, så sover jeg imens ;-) og ja lykken at være gift med en som tager action.

  SvarSlet
 8. FULDSTÆNDIG det samme har jeg oplevet. Jeg var også rædselsslagen for at være alene med Oscar, da han var helt ny og lille. Ligesom jeg faktisk også synes, at det godt kunne være hårdt at underholde ham og sådan, selv da han blev større. Nu får jeg faktisk et chok over, hvor nemt det virker kun at have et barn, når jeg af og til er alene med en af dem. Håber, du har fået sovet lidt.

  SvarSlet