torsdag den 24. september 2009

Min Mor


I Femina denne uge kan du læse et mini-mini interview med mig. Lavet af Julia. Det er nemlig i den dejlige anledning at en af mine bøger er genopstået. Det er bogen Min Mor, som igen skal ligge hos boghandleren inden den forhåbentligt skal med mange mødre og døtre med hjem.

Derfor bliver der også en give away her på bloggen lige om snart, så stay tuned.

8 kommentarer:

 1. Tilykke med genudgivelsen. Den skal jeg helt sikkert købe til både min egen mor og til mine børn. P.S. Så du egentligt, at du godt må spørge din rengøringsdame, om hun har tid til flere timer?: http://neergaardaaen.wordpress.com/2009/09/12/hvaffor-en-weekend/

  Og P.S. Kunne du være interesseret i at være med til barselskaffe med mig og Line og evt. andre?

  SvarSlet
 2. Louise: Jeg giver straks min rengøringsdame videre. Der er en del pres på herhjemme så jeg når ikke meget. Men helt sikkert ja til kaffe, snart. Meget snart. Skal vi rundhyle igen så vi kan finde hinanden på bryggen som sidst?

  SvarSlet
 3. Fantastisk med både rengøringsdame og barselskaffe. Og helt forståeligt med pres. Håber, at dert ikke er alt for hårdt. Altså vi kan sagtens gøre som sidst, men hvis det bliver for uoverskuelig med caféliv og babyer, så ligger jeg også gerne hjem til kaffetræf, og det er jo også på Bryggen. Det er op til jer. Jeg sender lige en mail, så kan vi aftale videre.

  SvarSlet
 4. Og den er fantastisk, den bog.

  SvarSlet
 5. Glæder mig sådan til at få fingre i den bog! Vil du røbe her hvornår den er i butikkerne? Eller bliver jeg nød til at købe Femina? Kan selvfølgelig også satse på at vinde giveawayen, men det bliver du jo ikke rig af :-)

  SvarSlet
 6. Hej!
  Jeg søgte også lige på din bog "Min mor" efter at have læst en kort anmeldelse af den i Woman i denne måned. Glæder mig meget til at købe den, og komme omkring emner, som man måske ikke altid taler om med sin mor :-) Mange tak for det!
  Hilsen Ane

  SvarSlet