mandag den 12. december 2011

Mig og så min fødselsdag

Inden jeg giver ordet videre til Thures julehistorie, så kaster jeg lige noget ud i plenum, ikke?

Jeg har fødselsdag juleaften, og skal i dagens anledning også være den der holder julen. Men jeg har haft for travlt til at tænke på, hvad jeg skal lave på min fødselsdag. Jeg har sagt til Thure, at indtil kl. 15.00, så er det min fødselsdag, men jeg ved også godt, at hvis jeg ikke finder på noget, så ender jeg med at bygge Lego hele dagen.

Så, hvad siger du? Hvad synes du jeg skal lave på min fødselsdag?


9 kommentarer:

 1. fødselsdagsmorgenbord. familiegåtur. hygge i sofa med fællesfilm og frugt. ( jeg kan ikke klare at se film og spise slik og chokolade til uden at blive tummelumsk... dog har jeg ingen af den slags problemer resten af tiden).:)

  SvarSlet
 2. alenetid....det man har mindst af som forældre. Hov, nu kom jeg vist til at presse mit største ønske over på dig.

  SvarSlet
 3. Du skal sq da ud og flyve i en air-tunnel (det alternative faldskærmsudspring for folk, der ikke bryder sig om højder - hvilket jeg i øvrigt overhovedet ikke aner, om du gør).

  Jeg fik selv sådan en flyvetur i fødselsdagsgave, og det var fantastisk.

  http://www.airexperience.dk/

  SvarSlet
 4. Få børnene passet, se en tidlig bio-forestilling og spis en god frokost med manden, inkl. et par øl, så kan I ankomme til juleforberedelserne med en lille buzz.
  Alternativt bestil noget massage el. lign. enten med mand, veninde eller alene. Det kommer til at handle om familie og børn i flere dage, så synes godt man må tænke på sig selv til kl. 15...
  I kan også alle sammen tage ud og bowle! Men måske er det bare mig, der synes det er sjovt... Synes også det med air-tunnel lyder godt.

  SvarSlet
 5. Spise brunch på en lækker café ... hvis de altså har åbent d. 24.dec?

  SvarSlet
 6. Helt klart selvforkælelse, gerne med thure, gerne uden børn.
  Du kunne også holde tøse-brunch med alle veninderne (dem, der ikke er taget til Jylland for at holde jul) og sende Thure og drengene ud af huset. Og så hold det i noget med pink tema eller noget, der overhovedet ikke rimer på nisser og flettede hjerter.

  SvarSlet
 7. Forkælelse, brunch med familien, tid til ansigtsbehandling, massage eller lign. Det må absolut være et krav når man har fødselsdag juleaften

  SvarSlet
 8. Få passet ungerne - alle 3.

  Ha' et par øl klar på køl.

  Find luftguitaren frem.

  http://www.youtube.com/watch?v=hkkL_aDrIyU

  SvarSlet
 9. Brunch. Tjek.
  Alenetid. Tjek.
  Øl. Tjek.
  Luftguitar. Tjek.
  Forkælelse. Tjek.

  Tak.

  SvarSlet