mandag den 5. december 2011

Fra fit til fed til fit


Jeg kan ikke huske om jeg har nævnt ham her før. En amerikansk personlig træner, som hele sit liv har været en helsefreak og som alle dage har levet sundt og trænet det han skulle. En skarpskåren type med sixpack all over.

Han var træt af at høre fra sine overvægtige kunder, at han ikke anede en skid om, hvordan det var at være afhængig af sukker og fed mad og hvordan det føltes at være overvægtig. Og nej, det vidste han ikke. Derfor satte han sig det mål, at han på et halvt år ville stoppe med at træne, som i: HELT stoppe med det og tage 20-30 kg på.

Jeg synes det er sejt. Hvis du klikker dig rundt i videoerne, så kan du se, hvordan han kæmper med at spise alt det mad han skal spise for at tage på og på hans blog fortæller han også om, hvordan hans følelser for 'comfort food' vokser og vokser jo mere han stiger i vægt. Om hvordan han bliver irritabel, ked af det og sur fordi hans krop er i dvale og ligger i sukkerlage.

Han er startet på den lange vej det er at komme tilbage til formen og på at spise sundt igen, og han poster madplaner for hver dag, som man kan printe ud og der ligger videoer af hans træning for hver uge.

Nåmmen glædelig december. Den rulle marcipan spiser jo heller ikke sig selv.


1 kommentar: