lørdag den 25. april 2009

Kongen i Kongelunden

I dag havde Kasper besøg af sin moster Gytta og Onkel Jørgen, og han måtte vente helt til klokken 11.00 før de ankom i den fine grønne bil. Min søn har en bil-fetish, så de var længe ventet.

Ikke var de kommet ind af døren før han meget forventningsfuld siger "Heeej Kasper lille gave?". Kasper forventer nemlig at alle gæster inkl. naboen, der kommer for at låne en dåse tomater har en gave med til ham. Men en gave blev det til, og han fik sine første mega perler. At de så skulle op i næsen er en anden sag.

Kongelundens farligste (?!) trold venter på næste bytte. Smilet er et scam.

Eftermiddagen gik til Kongelunden, et blæret naturcenter i øko-ånd, men på den der ikke-anstrengende måde. Man kan på en god dag få en tur på en kornfed pony eller klappe en ko. Man kan fare vild på Tarzanstien eller lave bål, hvis man lige skulle ha' et kilo snobrodsdej i tasken. Man kan også bare sidde og glo ud i det blå, men sønnike spurter rundt på 20 hektar og ruller sig i græsset.

Onkel og Tarzan på udkigsposten.

Man kan også, hvis man er Kasper, og for tiden meget interesseret i fisk, stirre på 200 haletudser i en halv time. En halv time. Altså stirre en halv time på haletudser. Børn er så dybt fascinerende.

Enn haletudse...to haletudse....tre haletudse..fire haletudse..fem haletuds..z.zzzz

Ingen kommentarer:

Send en kommentar