fredag den 10. juli 2009

Summer summer sumertime

Thure og jeg havde mange snakke om, hvordan vi skulle bruge ferien sammen inden Jeppe bliver en del af familien, og vi helt sikkert ikke får sovet og hvor vi helt sikkert vil prøve at opfinde endnu et par arme.

Vi var omkring sommerhus i Tisvilde og hus i Sverige, men vi landede på forkælelse. Det er nemlig det vi har brug for inden vi bliver forældre igen. At vi får tid til hinanden og os selv.
Derfor er jeg nu i Jylland hos et stk. mormor i en uge, hvor Kasper får knus, kram og for 1000 kr. opmærksomhed i sekundet og jeg kan se nogle veninder og lave ting som at få ordnet mine fødder i morges kl. 8.00 oppe hos Tines Alle Tiders Sunde Fødder på Søndermarken. Et sted, hvor de siger "ik' å' ven" og hvor man læser Søndags B.T.

Næste uge går turen til farmor i Ålborg, hvor vi dribler en tur til Skagen og holder i hånd. For os selv. En dags tid. Og husker hinanden på at vi engang også bare var kærester. Og så slutter vi ferien af med et bryllup, hvor vi har booket en nat på SAS Radisson på Frederiksberg.

Jeg synes det lyder som en god plan inden det igen går løs med babyliv om seks uger.

10 kommentarer:

 1. Det lyder som en fantastisk plan, gør det. Og som en plan, der tilgodeser alles behov. Jeg kan SÅ godt sætte mig ind i alle de tanker, der ligger og rumler nu i tiden op til Jeppes ankomst. Blandingen af spænding, glæde og bekymring. Tænk, at I så snart er 4! Det er fedt at være 4 - det sværger jeg (også selv om jeg nogle gange lufter lige rigeligt meget ud ovre hos mig). God ferie!

  SvarSlet
 2. Det lyder som en super plan.

  Rigtig god ferie :-)

  SvarSlet
 3. Nyyyd nu det jyske, for pokker! Det fås bare ikke bedre!
  Vi napper også en tur til Skagen for at være kæresteagtige. Dog med Ludvig på slæb.
  Få nu slappet godt af, ikk'å' ven?!

  SvarSlet
 4. Nåh, hvor fedt! Det ER fedt at være fire, det virker.. helt, på en måde. Men det er også hårdt, mange gange hårdere end 'bare' at være tre. Men det er kun indtil man kommer ind i noget rutine og så'n. Så konge ide med at lade jer forkæle og få andre til at tage sig lidt af 'den store', som han snart vil blive. Selvom han er lille ;) Rigtig god tur, nyd ferien.

  SvarSlet
 5. SEKS UGER????? Hvor helvede blev tiden af????

  SvarSlet
 6. Jeg fatter det heller ikke. Det med de seks uger. Men tiden har det med at gå.
  Tak for alle jeres sommerhilsner, jeg skal sørge for at nyyyy'ee det som de siger herovre i Vejle. Hvis jeg havde husket min ledning til at overføre billeder fra kamera ville I få et smukt et fra en udsigt over Vejle Fjord. Helt blikstille vand.

  SvarSlet
 7. Ahem.. nu skal jeg ikke blande mig eller noget.. men kan du ikke bare smække SD-kortet i computeren? Vil nemlig gerne se billeder ;)

  SvarSlet
 8. Jeg synes det lyder dejligt. Alt sammen! Nyd jeres 3-somhed mens i har den. 4 er bare noget helt andet... på den gode måde, selvfølgelig, men også lidt på den tidskrævende måde...
  God ferie! Kh Line

  SvarSlet
 9. Det er det lille kort i kameraet hvorpå billederne lagres...

  SvarSlet