onsdag den 15. juli 2009

Sleepless in Vejle

4.58 siger klokken. Og jeg er oppe. Igen. Jeg kan ikke sove og jeg har ikke engang en baby endnu. Hold kæft det er latterligt. Jeg ved simpelthen ikke hvad der sker med det her Jylland, for det var meningen at jeg skulle slappe af og få aflastning. Og hvile. Og sove. Men. Jeg. Kan. Ikke. Sove.

Jeg får masser af aflastning, men det er som om min krop har en fest med ikke at aflaste mig. Mine ben værker som to søvnløse bundgangspæle, jeg har de vildeste plukveer, og hver gang jeg rejser mig for at gå tre skridt bliver maven helt hård, så jeg ikke kan trække vejret. Jeg har fra sidste graviditet glemt hvor ondt halsbrand kan gøre. Det er jo som om nogen hælder æter ned i svælget. Hvad sker der for det?

Jeg sveder og sveder og sveder. Og jubler og jubler og jubler, hver gang der kommer en sky, så der bliver 1/2 grad mindre i min indre ovn. Jeg har en masse arbejde jeg skal have lavet, men min hjerne fungerer pænt dårligt efter 7 nætter med afbrudt 4 timers søvn. Og plukveer.

Denne søde ventetid. Min bare røv.
6 kommentarer:

 1. Nårh altså søde Annamette. Det er fandme hårdt. Krydser alt muligt for at det hurtigt bliver lettere. og koldere.

  SvarSlet
 2. Tak søde. Håber alt også er vel hos dig ;o) I dag er det overskyet i Vejle. Hurra.

  SvarSlet
 3. Jeg er SÅ meget med dig. Jeg HADER at være gravid og synes faktisk til tider, at det er hårdere at være gravid end at have en baby. Og derud over: Vi lever vist synkrone liv. Jeg har nemlig også forladt lorteøen til fordel for Trekantområdet (bare Fredericia). Sjovt - eller du ved...

  SvarSlet
 4. Åhh, det er SÅ ufedt at vælte rundt med mave i varmen.
  Har du ikke et badekar du kan blive svalet af i?

  SvarSlet
 5. Gud hvor sjovt Louise, er du også et trekantsbarn? Glad for at du bruger ordet HADER om at være gravid. Det passer ok på situationen lige nu. Ai jeg hader det ikke helt, men for satan jeg havde glemt hvordan de sidste uger var. Jesus. Men 5 uger, and counting.

  Og Trine du kommer bare med det badekar ved lejlighed. Jeg finder et sted vi kan stille det her i lejligheden.

  SvarSlet
 6. Ja, det er lidt sjovt. Det er jeg faktisk lidt lettet over, at du godt kan se. Jeg syntes nemlig selv, det lød lidt stalker-agtigt, da jeg havde skrevet det :-P. Jeg har boet i Fredericia det meste af mit liv - indtil jeg startede på uni. Og jeg ved præcis, hvad du mener ang. det med graviditeten. Det er jo ikke, fordi man hader-hader graviditeten. Det er bare det, at det er så ulideligt, når man er tung og besværet og dårlig. Så kan man virkelig blive besat af hormoner, mens man glæder sig til at sidde med babyen i armene, fordi man så godt nok stadig vil være træt, men trods alt have sin fulde førlighed igen (unless selvfølgelig, at man har brækket røven). Jeg kan godt forstå, du glæder dig til at blive befriet for dine graviditetslidelser. Og til at møde Jeppe selvfølgelig.

  SvarSlet